Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar dolandiriciligi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatanin sitesine girdim. PS4 oyunlarinin fiyatlarina baktim. 5-6 oyun sectim kendime. Hepsini alamayacaktim zaten. Butcem kisitliydi. 70TL ye Hardline, 90TL ye AC gorunce sasirmistim dogrusu. Bir teknoloji magzasi bu fiyatlardan hayatta satmaz. Hele su donemde. Neyse oyunlari Web sitesi uzerinden alacaktim. Alma secenegi yoktu. Stoktaki magzalar secenegi vardi. Ve hepsi sehir disindaydi, bir tanesi benim sehrimdeydi. Musteri hizmetleri aradim dedim ki;

Oyunlari Web sitesine koymussunuz. Ama alma secenegi yok. Magzaya yonlendiriyor. Ben bu sehirlerde degilim. Web sitesine koyabilirmisiniz? O da hemen bakayim dedi. Bu oyunlar teshir oyunu. Teshir urunleri Web sitesinden satilmiyor. Magzadan aliniyor. Ben de tamam sagolun hocam diye kapattim. Zatan oyunlarin fiyatindan anlamaliydim.

Cuma gunu magzaya gittim. Sordum bu oyun teshir urunumu. Orda ki adamda hayir dedi. Bizde teshir urunu olmaz. Bak ambalajli bizim oyunlar acilmamis yaa iste adami boyle neyse. Aldim oyunu eve geldim ama niyeyse icim hic rahat degildi. 2 gun acmadim oyunu. Pazar gunu actim. CD ye baktim puhaha.

Oyun CD arka yuzu lekeli. Hemde oyle parmak izi falan degil bayag lekeli. Yuvarlak bir cizgi yapmislar naptilarsa. Yere mi dusurduler oyunu bilmiyorum. Gozluk cami ile silmeye calistim gitmedi. Fotograflar da cekmeye calistim pek belli olmamis olabilir. Isik altinda daha net gozukuyor. Ustelik oyunun disin da ufak hasarlar mevcut. Bu mu sifir oyun? Niye yalan soyluyorsunuz ki? Ne gecti elinize? Web sitesinden bir oyun daha soyledim. Icime felaket kurt dustu birsey olacak mi diye. Olmadi kargocular patlatir odum odumu patlatiyor. CD lerde iade degistirme de yok. 

PS4 oyunu calistirdi ama boyle kandirmaya dolandirmaya gerek varmiydi. Bundan sonra hayatta Vatandan alisveris yapmam. Bu kadar buyuk bir teknoloji magzasi bu hareketi yapiyorsa biz kime guvenecegiz? Adresi verim de yolunuz duserse iki defa dusunun girmeden once. Adana Cukurova 100.Yil subesi. 

Tek tesellim kucuk bir miktara dolandirildim. Daha buyuk bir problem yasamadim icin mutluyum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.