Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Authorized

Oem de çalışıp o.c. nedir bilmeyen tiplerden misin?

Hayır oem bilgim iyidir ve iş yerinde dahi donanım haber açıktır müşteri olmayınca forumu takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri a.k.a Hayalet

Ise nasil girdin ? Ozellikle mi oem bolumunu sectin

İşsizdim, kariyer netten ilanlara bakıyordum zaten daha öncesinde başvuru yapmıştım ama tekrar açmışlar ben de tekrar başvurmuştum.

aradan haftalar geçti bir sabah telefon geldi ve vatan bilgisayar'dan aradıklarını söylediler görüşmeye gittim hangi reyon olduğu hakkında bir bilgim yoktu hafta başı işe bi başladım baktım oem aha dedim hayret şu hayatta ilk defa istediğim birşey oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 3 Aralık 2017; 20:51:3 >
  • müdür ya da şefinizle ilgili sıkıntıları nereye iletiyorsunuz? sonuç alınıyor mu yoksa şikayet olarak kalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top sakalın varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

müdür ya da şefinizle ilgili sıkıntıları nereye iletiyorsunuz? sonuç alınıyor mu yoksa şikayet olarak kalıyor mu?

şuana kadar yönetimle ilgili bir sıkıntım olmadı ama olursa insan kaynaklarına bildirmekten çekinmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 3 Aralık 2017; 21:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

Top sakalın varmı?

Hayır yok, her akşam traş oluyorum :D
  • Maaş ne kadar?

Mağazacılık sektöründe gerçekten çok aşırı bir mobbing ve hiyerarşi var bende zamanında toyzz shop'ta çalışmıştım ordan biliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?

Birde sürekli ayakta mı çalışıyorsunuz?

• Çoğu bilgisayar parçası bazı özel indirimler dışında piyasanın üstünde olmasına rağmen nasıl bu kadar satıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Maaş ne kadar?

Mağazacılık sektöründe gerçekten çok aşırı bir mobbing ve hiyerarşi var bende zamanında toyzz shop'ta çalışmıştım ordan biliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?

Birde sürekli ayakta mı çalışıyorsunuz?

Hocam vatan bilgisayar'da uyumsuz adama yer yok.

Yönetici olur, satış danışmanı olur, temizlikçi olur hiç farketmez. İnsan kaynaklarına bu konu hakkında çok teşekkür ediyorum.

Herkes işini yaptığı sürece kimse kimseye birşey söylemiyor ve yöneticilerin her çalışana aynı şekilde davrandıklarını düşünüyorum.

Benim şansım yanında çalıştığım abinin 4 yıllık geçmişinin olması, hal böyle olunca bizim reyon biraz daha özel kalıyor :D

• Telli sepet içine rastgele atılmış ve işporta malı gibi muhafaza edilen, buna mukabil tanesi 250 liralık external HDD'leri bu şekilde satmayı nasıl içinize sindirebiliyorsunuz?
  • back2back kullanıcısına yanıt
    Depoda fazladan 1080ti falan çıkarsa bana hediye edermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kararsizkalanadam

Çoğu bilgisayar parçası bazı özel indirimler dışında piyasanın üstünde olmasına rağmen nasıl bu kadar satıyor?

İnsanların bizden bekledikleri tek şey "güven" duygusu hissetmek.

Çoğu müşteri bu parçalar dışarıda daha uygun ama ben vatana güvendiğim için geliyorum diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Telli sepet içine rastgele atılmış ve işporta malı gibi muhafaza edilen, buna mukabil tanesi 250 liralık external HDD'leri bu şekilde satmayı nasıl içinize sindirebiliyorsunuz?

Benim reyonumda böyle birşey söz konusu değil ve bütün harddiskler reyon arkasında muhafaza edilmekte.

Personelin reyonunu istediği gibi şekillendirme hakkı vardır ve buna kimse müdehalede bulunamaz.

birilerinin düzeni herkesi ilgilendirmiyor.

Her mağazayı aynı zannetmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 3 Aralık 2017; 21:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Telli sepet içine rastgele atılmış ve işporta malı gibi muhafaza edilen, buna mukabil tanesi 250 liralık external HDD'leri bu şekilde satmayı nasıl içinize sindirebiliyorsunuz?

Benim reyonumda böyle birşey söz konusu değil ve bütün harddiskler reyon arkasında muhafaza edilmekte.

Personelin reyonunu istediği gibi şekillendirme hakkı vardır ve buna kimse müdehalede bulunamaz.

birilerinin düzeni herkesi ilgilendirmiyor.

Her mağazayı aynı zannetmeyiniz.

Anladım, zaten Bursa Nilüfer şubesi için demiştim. Adamlar telli sepet içine rastgele serpiştirmişler HDD'leri. Bunlar en ufak bir darbe ile mefta olan aygıtlar. Ayrıca sadece Vatan değil, birkaç ay önce M. Markt'da çocuk reyonları düzenlerken telli sepet içindeki HDD'leri frisbi gibi sağa sola fırlatıyordu. Elemanın haşat ettiği HDD'ler çocuğun yıllık maaşına yakındır. Ben mağaza müdürü olsam fena yaparım, lakin teknik bilgisi olan mağaza müdürü nerde...

• İlk giriş maaş nedir asgari ücretmi? İlk 3 ay deneme süresimi oluyor kadroya geçmek için,öyle duymuştum? İlk 3 ay sonunda performansa göre işe devamın sağlanıyor dir biliyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

İlk giriş maaş nedir asgari ücretmi? İlk 3 ay deneme süresimi oluyor kadroya geçmek için,öyle duymuştum? İlk 3 ay sonunda performansa göre işe devamın sağlanıyor dir biliyorum?

ilk 2 ay deneme süresi var ondan sonra kalıcı oluyorsunuz.
  • back2back kullanıcısına yanıt
    Zor veya güvenliğini tehlikeye atacak soru sormuyorum;ilk girişte asgari ücret maaş mı veriyorlar?

• Hocam belki bilginiz vardır. Vatan'dan telefon alıcam taksit ile ancak anlaşmalı bankadan kredi olarak çekip banka hesabına ödüyormuşuz her ay. Sigortalı bir işi olmayan öğrenciye kredi veriyorlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Hocam belki bilginiz vardır. Vatan'dan telefon alıcam taksit ile ancak anlaşmalı bankadan kredi olarak çekip banka hesabına ödüyormuşuz her ay. Sigortalı bir işi olmayan öğrenciye kredi veriyorlar mı acaba?

yüksek ihtimalle kredi çıkmaz ama şansını dene derim.
  • PickPower kullanıcısına yanıt
    Verirler mi hiç işsiz,güçsüz birine ödemezsen ayakkabınımı çıkarıp alcaklar 🤣🤣

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.