adam çalışan sorunun cevabı nasıl olabilir adam versin kafanı değiştirmelisin biraz düşünce gücü |
_____________________________ |
adam çalışan sorunun cevabı nasıl olabilir adam versin kafanı değiştirmelisin biraz düşünce gücü |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 18 Temmuz 2020; 13:37:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
xs 256 gb size kaçtan geliyor hocam tam alcaktım zam üstüne zam yaptılar |
Bir müşterinin istediği ürünü niye hemencecik vermiyorsunuz da illa şunu alın diye diretiyorsunuz?Bu daha iyi, onu önermem fln diyorsunuz.Piyasanın en iyisi olduğunu bildiğim halde bana 2 alt sınıf olan ürünü öneriyorsunuz. Acaba bu durum için işe başlarken sözleşmede bir madde mi var?Kafanıza silah mı dayıyorlar?Sırf bu yüzden vatan webden alışeriş yapıyorum.Müşteriyi bi salın artık yav < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 18 Temmuz 2020; 14:19:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
![]() |
Türkiyede bilgisayar ve malzemelerini en pahalı satan firma vatan bilgisayar. genede iyi tercih ediliyor. |
![]() "Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf." |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 18 Temmuz 2020; 16:18:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
|
Öğrenciyim, gerek kitap pdfleri gerekse makalelere ulaşımdan dolayı bilgisayar almak zorundayım. Ayrıca bende artık film izlemek gibi aktiviteleri yapmak istiyorum bilgisayardan. Bilgisayarlardan da genel olarak çok anlamıyorum. İşimi görecek şöyle fiyatı uygun ideal bir bilgisayar olarak ne önerirsiniz ? Kardeşim şunu kaçırma diyeceğiniz var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Buna ben cevap vereyim, evet alıyorlar. Kendimden biliyorum. |