Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar bitmiş arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık şikayetvar.com'a bile yetişemez olmuşlar.
    kargoda boş paket göndermeler, parayı alıp ürün göndermemeler, parayı iade etmemeler:

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/404/f/1714

hepsiburada, hızlıal'dan sonra bu da bitti, artık nereden alışveriş ederiz bilemiyorum

• İnternetten alana kadar en iyisi mağazısana gidip ürünü görü almaktır fakat.. Şu elemanlarına çekidüzen verseler çok iyi olucak birisini tanıyor diye artist artist davranmalar... normal fiyatın üzerinde yüksek fiyat söylemeler.. müşteriyi tanıyorsan her türlü laf edemezsin herhalde.. ne olursa olsun tanıyorsun ediyorsun ama iyi davran hiç olmazsa sıkılmasın.

Katalog oluyor Öylebir katalogumuz yokve haberimiz yok diyebiliyorlar rahatlıkla.. Çeki düzen şart..

Ürün çok çok azalmış çeşitlilik yok eskisi gibi.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • Ben ilk defa 1 hafta önce soğutucu aldım çok ilgili buldum kendilerini(içerenköy-kozyatağı şubesinden) Yıllardır kadıköy-yazıcıoğlundan yapardım alışverişlerimi ama vatanı ve oradaki çeşitliliği görünce çok şaşırdım Birdaha kadıköye giden en adi şerefsiz olsun adamlar yazıcı oğluna göre çok ilgili geldi bana
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.