Bildirim
Vatan Bilgisayar Bilgisayar Bileşenlerinde KDV İndirimi Var Gibi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlısı buralar değerlenir 👍🏽
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartlarına fiyat düşüşe geçti. Amazon üzerinde de % 25 üzerinde bir düşüş başladı sanırım. piyasa geri oturuyor. -
Ekran kartlarının birçoğu sadece mağazalarda görünüyor, internet satışı yok. Bu da acaba bunlar iade ve tamir görmüş ürünler mi diye düşündürmüyor değil? -
Böyle birşey mümkün mü ona göre ekran kartı alacağım.300 TL daha ucuz piyasadan alacağım ekran kartı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4
Ekran kartlarının birçoğu sadece mağazalarda görünüyor, internet satışı yok. Bu da acaba bunlar iade ve tamir görmüş ürünler mi diye düşündürmüyor değil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olmasa bile ben özellikle ekran kartını mağazadan CW çıkma ihtimalini düşünerek tercih etmiyorum. Baktım çok yüksek CW var 14 gün cayma hakkımı kullanıyor iade ediyorum. Mağazadan alsam servis raporu olmadan iade almıyorlar, uğraş dur ondan sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X