Şimdi Ara

vatan bilgisayar 41 üründe %41 indirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
16.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

quote:

Orijinalden alıntı: burakbahceci

Fiyatlar çok iyi...

444 56 56 dan aradığınız ürünü söyleyin, hangi mağazada olduğunu ve fiyatı öğrenin. Gidip alın..

Şahsen projeksiyon cihazı alıcam birazdan.

film izlemek amacıyla alıyorsanız uzak durun, gökkuşağı efektinden ya kör ya sinir hastası çıkarsınız.
    okul / sunum içinse güzel fiyat.

Bu yorumu bu projeksiyonu kullanıpta mı yazdınız, ben evde film izlemek için alacaktım, ürün hakkında nette olumsuz bir yorum yok.

film izlenmez mi?

teşekkürler

Bunların lamba ömrü büyük dert. O yüzden led projeksiyonlara bakın derim. Ben evde Acer K11 kullanıyorum, tavsiye ederim..

800X600 pj larda gökkuşağı efekti kaçınılmaz. dlp pj lerde gökkuşağı sorunu olmayanların fiyatları çok daha farklı yerlerde malesef.
    ben acer ın bikaç modelini bizzat denedim bu ve buna benzer birkaçını da mağazalarda demo da seyrettim. hızlı görüntülerde yada sizin göz kırpmanızda zartta zurtta heryer rengarenk oluyor :) yani anlatılmaz yaşanır aslında feci bir durum.
    bende evde acer k11 kullanıyorum. evde film için uygun fiyatlı birşey bakıyorsanız ya k11 ya lg hs 201 alınır. tabi bu ürünleri de acer 650-725 / lg 700-750 tl aralıklarında alırsanız. bu fiyatlardan sonrada olay hd ready lere dönüyor konudan da sapmış oluyoruz zaten :)

• HP DV3 4320ET fiyatı 1600lere düştüğünde kaçırmaycaktım.
    Şimdi 2100 seviyelerinde
  • beyler xigmatek utgard kasada %41 indirim var

bende guc kaynagı varda sadece kasa alacagım

guc kayanagı alacak varsa ortak alabiliriz

cunku o kasanın içindeki 80+ müthiş o guc kaynagı tek satılırken 190 lira

yani gecen hafta aynı kasayı 320 TL ye arkadasıma aldık cok guzel kasa

sımdı 210 a falan denk gelecek neredeyse..... hemde 5 taksit!
  • Sadece world karta imiş nakite indirim yok.
  • Xıgmate Utgard pure black edition 80 plus 700 watt Midt atx içindeki psu bu mu

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-nrp-pc702-nrp-pc-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=46569#allImages

bu ise super olur 227 tl fanları çıkar kasa bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

Samsung UE32D5500 LED TV 1.999 TL yerine 1.180 TL
    iyimiş

1300 TL lik ürüne nasıl 1999 TL demişler onu anlayabilimiş değilim, bari atarken biraz mantıklı fiyat sallasalar piyasayı araştırıp;

http://www.akillifiyat.com/Product/samsung-ue-32d5500-lcd_tv-en-ucuz-fiyatlari/210569

teknosadad aynı para

şişirme fiyat işe yarar bişey bulamadım

yoksa mağazalar boş kalırmıydı

• evet beyler guc kaynagına ihtiyacı olan yok mu sole 100 100 boluselim :) ben nakit veririm isteyen kendi kredi kartına 5 taksit yapar
  • güç kaynağı hakkında içindeki yukarda linkini verdiğim mi o ise kaçtane 12v kanalı var top kaç amper max.? Bilgi verirmisin
  • Arkadaşlar indirim hala sürüyormu? Canolum arkadaşımız resim çekmiş ama orda haziran akşamına kadar yazıyor?,kaç haziranın akşamına kadar? 32 inch panasonic tv almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390

güç kaynağı hakkında içindeki yukarda linkini verdiğim mi o ise kaçtane 12v kanalı var top kaç amper max.? Bilgi verirmisin

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=39

her bilgi var alacaksan alalım kardeşim
  • Arkadaşlar kampanya dün akşam bitmiş diyorlar bazı web sitelerinde doğru mudur?
  • arayıp sormadım ama dun sitede 23 haziran ibaresi vardı bugun yok
    quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Arkadaşlar kampanya dün akşam bitmiş diyorlar bazı web sitelerinde doğru mudur?
  • Bende sitelere baktım birisi katalogun tam halini koymuş orda 23 haziran akşamı diyorduda,sanırım şimdilik sonu belli değil çünkü sitelerinden kaldırırlardı.
  • evet arkadaşalar yok mu 100 tl 80+ hemde bronz psu isteyen ya
  • Sayfalarındada gözükmüyor artık,sanırım kampanya bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker
    Bindirip indirmişler arkadaşın dediği mesela d5500 e internet fiyatından %41 yaparsak makul oluyor ama indirimli hali daha pahalı mesela.

sonuç itibariyle daha ucuz mu değil mi?

%41 değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Bindirip indirmişler arkadaşın dediği mesela d5500 e internet fiyatından %41 yaparsak makul oluyor ama indirimli hali daha pahalı mesela.

sonuç itibariyle daha ucuz mu değil mi?

%41 değil

olmasın en ucuzu vatan amaç en ucuzunu almak değil mi yemişim %41 i diğer yerlerden kazıklanacağıma gider vatandan en ucuzunu buldum diye alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

evet arkadaşalar yok mu 100 tl 80+ hemde bronz psu isteyen ya

Pm atmıştım hangi ilde olduğunuza dair ama gelmedi galiba?
  • Pazar akşamına kadar devam edecek kampanya.

@EnemyTerritory televizyonlardaki kampanya devam ediyor.

Bazı ürünlerde ayrılan stok sayısı bitti, bu yüzden de o ürünler kampanyadan çıktı. Mesela BenQ projeksiyon ve seagate hdd.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.