Şimdi Ara

vatan bilgisayar 41 üründe %41 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
16.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung DVD-C550 DVD Player USB 'den MKV oynatıyor mu acaba ?
    Çok şey mi istiyorum
  • Teshir urunlerini kakaliyolar millete. %25 ind. Varken gitmistik acer monitor alcaktik. 4 monitorun dordude teshirdi. Ama nolcakki aslinda yari fiyati nerdeyse 2. El degil ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

quote:

Orijinalden alıntı: burakbahceci

Fiyatlar çok iyi...

444 56 56 dan aradığınız ürünü söyleyin, hangi mağazada olduğunu ve fiyatı öğrenin. Gidip alın..

Şahsen projeksiyon cihazı alıcam birazdan.

film izlemek amacıyla alıyorsanız uzak durun, gökkuşağı efektinden ya kör ya sinir hastası çıkarsınız.
    okul / sunum içinse güzel fiyat.

projeksiyondan ben de düşünüyorum okul için, webde daha uygun önerebileceğiniz marka var mı bu fiyatlara? sorum herkese ve mümkünse acil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: deepland

IXUS 130 makinesi bedava .cok cok iyi fiyat fotoğraf makinesi ihtiyacı olanlar kacırmasın derim

http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-ixus-130-dijital-fotograf-makinasi-fiyati,159407.html

abartmayalım

en ucuzluyla arasında 85 tl var; 85 tl az para mı?..
    (gerçi gece çekiminin iyi olmadığı ile HD çekimde zoom yapamamasını eleştirmişler ama!..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakur42 -- 23 Haziran 2011; 18:41:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

quote:

Fiyatlar çok iyi...

444 56 56 dan aradığınız ürünü söyleyin, hangi mağazada olduğunu ve fiyatı öğrenin. Gidip alın..

film izlemek amacıyla alıyorsanız uzak durun, gökkuşağı efektinden ya kör ya sinir hastası çıkarsınız.

projeksiyondan ben de düşünüyorum okul için, webde daha uygun önerebileceğiniz marka var mı bu fiyatlara? sorum herkese ve mümkünse acil...

şöyle bişey işimi görür mü bilen var mı?
    http://www.netsiparis.com/detay/15901008041/ACER-C20-PICO-LED-2000-1-DLP-854X480-20-A?ref=akakce&v=1.60.4

• acil yorum bekliyorum arkadaşlar...
  • navigasyon cihazının fiyatı güzel 7 inch olması sıkıntı olmuyorsa bence gayet iyi bir fırsat
  • projeksiyon super fiyat 495 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981
    projeksiyon super fiyat 495 lira

bana sony daha iyi gibi geldi ve bunu aldım şimdi pcdepoda diğerlerine göre çok uygun;
    http://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-sony-vpl-ex100-2300-ansi-lcd-projeksiyon-cihazi-fiyati,383120.html
    şimdi sırada laptop var ona daha karar vermedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 23 Haziran 2011; 19:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

quote:

Fiyatlar çok iyi...

Bu yorumu bu projeksiyonu kullanıpta mı yazdınız, ben evde film izlemek için alacaktım, ürün hakkında nette olumsuz bir yorum yok.

film izlenmez mi?

teşekkürler

Bunların lamba ömrü büyük dert. O yüzden led projeksiyonlara bakın derim. Ben evde Acer K11 kullanıyorum, tavsiye ederim..

• Herhangi bir netbook var mı bu kampanyada?
  • elde kalanlar elden cıkarılmış, büyük bir kampanya değil.
  • Panasonic TX-L32C3E modelini babamlara hediye etmeyi düşünüyorum. Fiyat 650 TL. Evde sadece digiturk izlemek için kullanılacak. Bunu almamı tavsiye eder misiniz? Bende 37G10 var ve çok memnunum. IPS panelmiş bu da. Alınır mı?
  • azim ettim bunu kaçırmıyacam

Dell INS. 5010 core i5 480 m 2.66 ghz
    yanlış anlamadım degilmi bu indirim sadece mağazada, webde 1.370 görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortluk -- 23 Haziran 2011; 22:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk
    azim ettim bunu kaçırmıyacam

Dell INS. 5010 core i5 480 m 2.66 ghz
    yanlış anlamadım degilmi bu indirim sadece mağazada, webde 1.370 görünüyor

ee bugünlük değil miydi zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

Samsung UE32D5500 LED TV 1.999 TL yerine 1.180 TL
    iyimiş

1300 TL lik ürüne nasıl 1999 TL demişler onu anlayabilimiş değilim, bari atarken biraz mantıklı fiyat sallasalar piyasayı araştırıp;

http://www.akillifiyat.com/Product/samsung-ue-32d5500-lcd_tv-en-ucuz-fiyatlari/210569

32 inc lik televizyona 2 milyar verecek enayi var mı?

• Ben bluetooth kulaklik, kablosuz mouse, notebook cantasi, 8GB usb aldim balcova vatandan tum indirim urunleri vardi
  • Beyler bu indirim günlükmüydü yoksa yarın da devam edecek mi?
  • Yarın da devam edecek, sadece mağazalarda geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.