Şimdi Ara

vatan bilgisayar 41 üründe %41 indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
16.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cafein34

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker
    Bindirip indirmişler arkadaşın dediği mesela d5500 e internet fiyatından %41 yaparsak makul oluyor ama indirimli hali daha pahalı mesela.

sonuç itibariyle daha ucuz mu değil mi?

%41 değil

olmasın en ucuzu vatan amaç en ucuzunu almak değil mi yemişim %41 i diğer yerlerden kazıklanacağıma gider vatandan en ucuzunu buldum diye alırım

Ben 32' e hayatta o parayı vermem. Gerçek 41 olsaydı alınabilir olurdu.

• Şu işe netlik kazandıralım kampanya bitti mi ne zamana kadar sürecek.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!
    quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981
    projeksiyon super fiyat 495 lira

bana sony daha iyi gibi geldi ve bunu aldım şimdi pcdepoda diğerlerine göre çok uygun;
    http://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-sony-vpl-ex100-2300-ansi-lcd-projeksiyon-cihazi-fiyati,383120.html
    şimdi sırada laptop var ona daha karar vermedim...

pcdepo siparişimi iptal etmiş bana sormadan (heralde fiyatı yanlış girmişiz diyecekler)napacam ben şimdi, vatan bilgisayardaki benq projektörü de kaçırdık. pcdepoyu nereye şikayet edeyim bi sonuç alamaz mıyım?

• Arkadaşlar biri pazar akşmına kadar yazmış ama vatanın sitesinde artık yok . Kesin bilen varmı kampanya hakkında ne zamana kadar .?
  • Fiyat yanlış girme nedeniyle ben hepsiburadayı şikayet ettim hakem heyetine.. kazandım.. sipariş iptal etmişlerdi..

quote:

quote:

quote:

bana sony daha iyi gibi geldi ve bunu aldım şimdi pcdepoda diğerlerine göre çok uygun;
    http://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-sony-vpl-ex100-2300-ansi-lcd-projeksiyon-cihazi-fiyati,383120.html

pcdepo siparişimi iptal etmiş bana sormadan (heralde fiyatı yanlış girmişiz diyecekler)napacam ben şimdi, vatan bilgisayardaki benq projektörü de kaçırdık. pcdepoyu nereye şikayet edeyim bi sonuç alamaz mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77
    Fiyat yanlış girme nedeniyle ben hepsiburadayı şikayet ettim hakem heyetine.. kazandım.. sipariş iptal etmişlerdi..

quote:

quote:

quote:

hb yi nasıl şikayet ettiniz çok uğraştırdılar mı? Bir de pcdepo fiyatı yanlış girmişiz demiyor stokta yok diyor yan çiziyor, halbuki fiyatı değiştirmişler ve hala stokta ürün...

• kampanya devam ediyormu bilen var mı
  • Bugün vatana gittim kapıda hala asılıydı 41 ürün %41 bir umutla girdim fakat içerideki eleman kampanya bitti dedi.
    EKLEME: Eleman bilmiyormuş anlaşılan akşam monitör almak için tekrar gittim indirimli ürünleri koymuşlar ortaya bende viewsonic monitörü aldım. Kısaca kampanya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutde -- 25 Haziran 2011; 19:09:10 >
  • walla dün balçova vatan dan aldım VIEWSONIC 21.5" VA2248 monitörü çok memnunum. kampanya bekliyordum çok iyi oldu. şu anda fiyat internetten alımda 398 tl
  • Daha önce attığım mesajı tekrarlıyorum, başka bir sorunuz varsa pm den yardımcı olabilirim.

Pazar akşamına kadar devam edecek kampanya.

@EnemyTerritory televizyonlardaki kampanya devam ediyor.

Bazı ürünlerde ayrılan stok sayısı bitti, bu yüzden de o ürünler kampanyadan çıktı. Mesela BenQ projeksiyon ve seagate hdd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 25 Haziran 2011; 21:21:41 >
  • Evet arkadaşlar kampanya bitmemiş,bazı kampanyalı ürünlerin stokları bitmiş,diğer kampanyalıların duruyor.
  • Canon IXUS 130 için yorum yapabilecek var mı?
    Bursa mağazada var mı acaba?
  • sakaryalılar sakaryada 1 tane xigmatek utgard kaldı. 2 tane vardı birini ben aldım .228 lira
  • Lenovo IdeaPad Z560 59-046529 Dizüstü Bilgisayar 1.719 TL yerine KDV dahil 1.014 TL

ankara vatandan world carda 5 taksit 826,85 TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil
    Lenovo IdeaPad Z560 59-046529 Dizüstü Bilgisayar 1.719 TL yerine KDV dahil 1.014 TL

Linkini koyar misin mobil olunca bulamadim
  • Ne zamana kadar acaba ? Hala geçerli mi ben Samsung 32D5500 82 LED TV alacağım veya alan var mı memnun mu ? söylerse cok iyi olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Daha önce attığım mesajı tekrarlıyorum, başka bir sorunuz varsa pm den yardımcı olabilirim.

Yaklaşık bir ay önce Vatan Bigisayar'da HP notebooklarda 250-350 TL arası world puan veren oldukça cazip bir kampanya vardı.
    Elde olmayan sebeplerden ötürü bu kampanyadan yararlanamadım.
    Vatan Bilgisayar, bu veya buna benzer bir kampanyayı en yakın ne zaman tekrarlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

quote:

Orijinalden alıntı: labkamil
    Lenovo IdeaPad Z560 59-046529 Dizüstü Bilgisayar 1.719 TL yerine KDV dahil 1.014 TL

Linkini koyar misin mobil olunca bulamadim

http://m.istanbulbilisim.com.tr/ideapad-z560-59-046529-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,20896.html

Vatanda bende bulamadim. Sadece magazadan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Daha önce attığım mesajı tekrarlıyorum, başka bir sorunuz varsa pm den yardımcı olabilirim.

Yaklaşık bir ay önce Vatan Bigisayar'da HP notebooklarda 250-350 TL arası world puan veren oldukça cazip bir kampanya vardı.
    Elde olmayan sebeplerden ötürü bu kampanyadan yararlanamadım.
    Vatan Bilgisayar, bu veya buna benzer bir kampanyayı en yakın ne zaman tekrarlar?

Özel mesajınız var.
  • Bu konu hala kilitlenmedi mi ya hayret..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.