Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %30 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramda vatanda %30 indirim olcak diolar.bayramın 1.gunu kapalıymış 2.gun 2 gibi acılcakmıs doğrumu

• %30 indirim olacağı doğru bende bekliyorum ama ne zaman açılacağı konusunda bilgim yok
  • Bayramda %30 olur ama kapalı açık olayını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya nasıl doğru diyorsunuz biz onu forumda bir konu açarak olsa güzel olur dedik. bir yayıldı %30 garanti diye. zaten %25 var %30 olsa 3 kuruş para fark ediyor abartmayın allah aşkına
  • Şu anda %8 gözüküyor indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

ya nasıl doğru diyorsunuz biz onu forumda bir konu açarak olsa güzel olur dedik. bir yayıldı %30 garanti diye. zaten %25 var %30 olsa 3 kuruş para fark ediyor abartmayın allah aşkına

Benim alacaklarım 1200 tl tutuyor %25 indirinde 900 tl %30 indirimde 840 tl yapıyor o var olan 60 tl benim için çok önemli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

ya nasıl doğru diyorsunuz biz onu forumda bir konu açarak olsa güzel olur dedik. bir yayıldı %30 garanti diye. zaten %25 var %30 olsa 3 kuruş para fark ediyor abartmayın allah aşkına

Hahaha bu sefer de böyle mi çıktı bu söylenti Soruyorum, nereden duydunuz diyorum, kimse cevap yazmıyor

Aynen, 2000 liralık sistem toplansa en en fazla 20-30 lira ferkedecek, o da belki. Adı indirim bunun sadece, kendisi değil pek..

Ha inşallah gelir tabi, gerçekten ucuzlayan şeylerden alırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan bilgisayar indirim kuponu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beklemedeyiz
  • Olması muhtemel, olmaması da.
  • Carbon Fiber kullanıcısına yanıt
    2883 liralık sistem aldım %30 indirimle...

Eğer %25 olsaydı 205 lira daha fazla vermek durumunda kalacaktım. kim kime 205 lira veriyor günümüzde :)

2000 liralık sistemde fark 20-30 liradan fazla olur, bunun da adı matematik :)
  • Sizin orayı bilmem. Bizim burada boy boy %30 indirim diye afiş astılar. Hamamyolu desen her direkte afiş. Burada kesin var %30 :D alacak olanı bekliyor
  • ARKADŞALAR BAYRAMDA %30 İNDİRİM DİYORLAR FAKAT MALESEF YOKMUŞ BEN DAHA DEMİN ARADIM MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ BAYRAMLARDA İNDİRİM YAPMIYORUZ olMAYACAK DEDİ YANİ BAYRAMDA İNDİRİM FLN BEKLEMEYİN DERİM BİDE İLK GÜNÜ AÇIK DEĞİLLERMİŞ İKİNCİ GÜNÜDE GALİBA SAAT2DE AÇILCAKMIŞ
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    zaten geçen haftasonu da vardı Eskişehirde %30... Hatta apartman kapısına bi torba dolusu ilan koymuşlardı %30 diye...

Asıl mesele Eskişehirde her aradığımın olmamasıydı... Bursadan aldım, orda da %30 du... 3 parça eksikti, ikisini çekmişler, anakart da yarın gelir... bayramdan sonra da sistemi toplarım...

Sözün özü, Eskişehirde stoklar sıkıntı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheem

2883 liralık sistem aldım %30 indirimle...

Eğer %25 olsaydı 205 lira daha fazla vermek durumunda kalacaktım. kim kime 205 lira veriyor günümüzde :)

2000 liralık sistemde fark 20-30 liradan fazla olur, bunun da adı matematik :)

Doğrudur, ne diyeyim, bilmeden konuşmuşum
  • yakalarsam power alma niyetim var gerçek 750w +80 olan. Belki kasa da alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

yakalarsam power alma niyetim var gerçek 750w +80 olan. Belki kasa da alırım.

Eğer kulağın hassas bir yapıya sahipse, Cooler Master Gx750 80+ alma. Biraz ses sorunu var. Bende garantisini bozdum fanı değiştirdim ve hız kontrol taktım, bu şekilde kullanıyorum. Sende sorun etmezsen alabilirsin. Güç konusunda gayet verimli. Ben gibi elektronik meraklısı içinde çok uygun. Modifiye ile baya sağlam güç veriyor (12V kanalından sanırım 25dk boyunca 83A akım çektim), ayrıca iç dizaynı hoşuma da gitti. Kalitesini konuşturmuş, fakat sese önem vermemiş diyebilirim. Yine de alırım dersen de hakkını veren bir güç kaynağı. Güç konusunda kesinlikle öneririm, ama ses için birşey diyemem malesef
  • Çok teşekkürler bilgileriniz için . Kulağım hassas, fakat Z5500 ile onun kapışabileceğini sanmam.

Şaka bir yana oyunda Z kendini konuşturuyor lakin dediğiniz olay asıl film izlerken de belirgin şekilde rahatsız edici mi merak konusu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.