Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20 İndirim 12-13-14 Şubat (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Corleone™

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: Corleone�

px2370 monitöre daha dün bakmıştım. indirimde normal piyasa fiyatına gerilediği gibi stoktan kaldırmışlar...

Ben de sırf o monitor için indirim bekliyordum...

başka bir yerde bulursak haberdar edelim birbirimizi

• Terbiyesiz vatan dan bir daha bir şey almam. Son %25 indirim kampanyasından ekran kartı almıştım. Ekran kartı geldi ve koliyi açtık. İçinden çıkan ekran kartının kutusunda 12-11-2010 tarihinde garantiye gönderilmiş ve onarılıp vatana geri gönderilmiş olduğunu belirten stickerlar yapışıktı. Geri götürüp değiştirmek istedik ve ellerinde olmadığından kartın parasını iade edeceklerini söylediler. Bunun gibi ufak hesaplar yapan firma büyük olamaz. Yazıklar olsun..
  • *ötü sıkan mediamarkt gibi indirim yapsın. gidip şurda şu fiyattan diyorsunuz o fiyattan veriyorlar. %25 vs günlük indirimlerle burdada yazıldığı gibi bir kısım sevinirken bir kısım bir kaç gün önceden almış olduğu ürünle "adammı .yonuz" diye bağırabiliyor. ayrıca çıkan sorunlarda cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

Vatandan 31/01/2011 tarihinde 1 günlük yapılan sözde %25 indirime kanıp 225 tl.ye bir uydu cihazı aldım.Sonradan Karaköyde sorduğumda 230-240 tl. ye alabiliyorsun.Hem kargo ücretsiz derler hemde bir uydu cihazı için 14 tl. kargo ücreti almışlar (ben evde yoktum) Ben ne anladım bu işten.

Ama asıl sorun daha sonra ortaya çıktı.Bugün yine aynı uydu cihazını kargocu getirmiş evdekiler teslim almış.Ya bir tane sipariş verdik, 2 tane geldi, caba vatan bir alana bir bedava mı yaptı diye espiri yaparken, içime kurt düştü.

Vatanı aradım hafta sonu olması dolayısıyla müş.hiz. hizmet vermiyor.Sonra hemen Kredi kartımın bankasını aradım, eleman bana 31/01 tarihinde 225 tl. den tam 10 tane alışveriş yapmışsın, hepside kredi kartından çekilmiş dedi.Az kalsın düşüp bayılacaktım.İşin ilginçi kartın hesap kesimi 01/02/2011 yani 1 gün sonra.Sonra hemen ürünün gönderildiği Antalya mağazasını aradım, durumu anlattım.Bir tane ürün aldığımı, ama iki tane cihaz geldiğini ikisininde Antalya mağazasından geldiğini, bankanın o gün o saatte 10 sefer 225,68 tl. alışveriş yapıldığını, bu rakamların çekildiğini ve 11/02 de kredi kartımın son ödeme günü olduğunu belirttim.

Bakalım ne yapacaklar.Hesap kesimi yapıldığı için yanlışlıkla çekilen bu paranın beni mağdur etmeden nasıl gidereceklerini merak ediyorum.

Sizlerde dikkatli olun derim...

Dostum sakın ama sakın kredi kartına iadeyi ay ay yapmasınlar direk düşsün , ya da nakit olarak al kendin öde ondan sonra hesap kitap karışıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

http://dukkan.com.tr/asp/show_stock.asp?product=LE-40C650+LCD+TV

Fenerli kardeşim verdiğin linkte de yazdığı gibi ürün ithalatçı garantisinde, Samsung TR garantisinde değil.

ne farkederki. sonuçta ithalatçıda alıp samsunga yolluyor.

Ne mi farkeder ? Hocam sen tek başına tv alma boşver

• zaten arıza yaptınmı çöpe at devri başladı....:))
    servisler zaten siz ned erseniz deyin bahanelerini bulup parayı kapmayı severler..:))

fakat bu sene nedense tüm dünyada LCD LED 3D fiyatları hızla düşerken bizimkiler ısrarla fiyatları tutmakta devam ediyorlar..

örnek beni alsammı dediğim tv .....
    http://www.amazon.com/dp/B0036WT3SE%3FSubscriptionId%3DAKIAJI6TUUB4YZAR47OQ%26tag%3Dln46c750-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0036WT3SE

şu an aslında 1100 USD civarında
    bizde paralel ithalat olan 2700-2800 TL
    bu aradaki fark ne iş adama sorarlar...:))

Bir kardeşimiz dün ingiltere de geldi.. bizde 82 ekranı 750 TL ya çok indirdik, dev kampanya deyip kapış kapış sattıkları eski modelleri 100-200 pounda indirip satmaya uğraşıyorlarmış ama alan yokmuş..

Tam çöplük olduk vesselam...

Olmazsa sınırdan bulgara ve yunana geçip ordan alıp gelmek lazım. hem ufak bir balkan turu olur.. Bence bu konuda orda ucuz ve sınıra yakın güvenilir mağaxalar için de sıcak fırsatlara bi başlık açalım. nasıl gidilir vs....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 6 Şubat 2011; 17:12:56 >

• Ülkemizde önceden bu kadar elektronik mağazası yoktu.. fiyatlar tamam pahalıydı..
    şimdi bir çok ünlü mağaza var hala ciddi rekabete girip doğru dürüst indirime gitmiyorlar.. karşılıklı anlaşmalı fiyat sunuyorlar..
    inş yakın zamanda rekabet artar kaliteli ürünleri ülkemizdede uygun fiyata alabiliriz.
    Doğubanktada artık o kadar uygun bişi kalmadı..
  • arkadaşlar hafta sonu kdv indirimi vardı.. da şu maksimuma 6 taksitte %12 indirim ne zamana kadar bilen varmı acaba ?
  • Vatanın kullanılmış, iade edilmiş ürün göndermesi hayra alamet değil. Açılmış olanlara neyse diyorduk ya bu kabuledilebilir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 6 Şubat 2011; 18:36:28 >
  • Beyler hesap kitap yapmayı bilmeden hala önce bindirim sonra indirim diyorsunuz. İstemiyorsanız alıs veriş yapmayın Vatandan. Ben gecen hafta %25 indirimden Nokia 6303i white aldım 264 TL. 4 TL de kargo ucreti odedim. Magazada istedigim renk kalmadıgından internetten aldım. Varsa bu fiyattan daha asagıya , hodri meydan. Hatanız zaten indirimli olan fiyatlardan % 25 hesaplıyorsunuz. Oysa hesap yaptıgınız fiyatlarda zaten min. % 5 var. Sonucta bu bir pazarlama stratejisi. Begenen alır, begenmeyen anca *ok atar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

en son yapılan %25 lik indirim ile vatandan işlemci soğutucu aldım 31 liraya dün gittim aynından aldım 33 liraya nerede bu indirim anlayamadım...

ilk gittiğimde vatandaşın biri %25 indirim olmadan bayağı yüklü bir alışveriş yapmış %25 indirim olduğunu duyuncada koşmuş gelmiş mağazaya feryat figan ağıza alınmayacak küfürler herkesin içinde çok kötü yapmış mağza çalışanlarını ve müdürünü...resmen adam mı *ikiyonuz diye bağırıyordu...

ayrıca o indirimden 1 gün önce gene vatandaş logitec z5500 ü 700 tlye alıyo 1 gün sonra 500 tl oda aldığı ürünü iade etmek istemiş almamışlar feryat figan bağırıyordu mağazada...

vatan markalaştı ama kalite bence hala sıfır.... çok acil ihtiyaçlarım dışında alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum...

ben lg laptop aldım %25 indirimde.fiyatı 1465 liraydı.ödedim eve geldim.fiyatı 1200 e düsmüş.aradım söyledim.getirin iade alalım dediler.iade aldılar ve 1200 liradan ürünü verdiler bana.tabi bunlar aynı gün içinde oldugu için yapmıs olabilirler.ben memnun kaldım vatandan.

• arkadaşlar maksimuma 6 taksitte %12 indirim ne zamana kadar bilen varmı acaba ?
  • KDV indiriminin ne zamana kadar süreceğini bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

arkadaşlar sanki kargo parasını vatan bilgisayar alıyor da fazla diye laf ediyorsunuz vatanbilgisayar kampanya dönemleri dışında 75 tl üstüne para almıyor kampanya dönemleri kargo parası ödüyorsunuz

15 lira kargomu olurmu peki! bi uydu alıcısı cihaz nedirki üstelik bu vatan ın anlaşması yokmu, bu fiyatamı gönderebiliyor müşterilerine ! sanki orada da gönderdiği kargo başına komisyon kazanıyor gibi vatan normalde o uydu alıcıyı gidip kendin versen rastgele birine yollasan anlaşmasız falan dahi olsa 15lira tutmaz kargosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

arkadaşlar sanki kargo parasını vatan bilgisayar alıyor da fazla diye laf ediyorsunuz vatanbilgisayar kampanya dönemleri dışında 75 tl üstüne para almıyor kampanya dönemleri kargo parası ödüyorsunuz

15 lira kargomu olurmu peki! bi uydu alıcısı cihaz nedirki üstelik bu vatan ın anlaşması yokmu, bu fiyatamı gönderebiliyor müşterilerine ! sanki orada da gönderdiği kargo başına komisyon kazanıyor gibi vatan normalde o uydu alıcıyı gidip kendin versen rastgele birine yollasan anlaşmasız falan dahi olsa 15lira tutmaz kargosu

Ben bu kampanya donemlerinde aldigim hiçbir urune kargo odemedim. Odeyen arkadaslarda mesela lcd icin 10 tl civarinda odedi. Eger oyle ufak tefek seylere 15 tl kargo talep edildiyse urunu kargodan teslim almazsin olur biter...

• [konudışı]Şu elinde ban tabelası tutan smiley bu forumun kalitesini düşürüyor, insan ben böyle düzeyin düşük olduğu forumda ne işim var diye düşünüyor, bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum ama abidik gubidik sağa sola saldırıp sanki zorunluymuş gibi ban smiley koyanlara ayrı bir gıcık oluyorum.[/konudışı]
  • 32pfl5605 aldım güne özel fiyat 1200 tl'den, 1 hafta kullanmadan 1105'e düştü, mesaj attım hediye çeki istedim, öyle bir uygulamaları yokmuş falan filan.
  • şu word aşkı biter. vatandan birşeyler alırım...
  • H
    quote:

Orijinalden alıntı: ugur2005
    şu word aşkı biter. vatandan birşeyler alırım...

World karti ve avantajini kullanan bilir. Cebimde 3 bankanin karti var. Sadece world karti kullaniyorum. Baska hangi bir yili askin suredir aylik 200 tl harcamaya (akaryakit dahil) 50 tl indirim veriyor? 2007 ye kadar bonus, maximum, axess vs kullandim. 1 yilda kazandigim puani yillik aidat olarak geri odedim. World e 3 yildir aidat odemiyorum. En basit ornegi ile world kartimla haziran 2010 dan bu gune aylik 200 tl lik harcama ile yaklasik 400 tl eksre borcundan indirim kazandim. Yani diyecegim o ki world aski baskadir. Kullanan bilir. Vatan world imkanini kaldirsa bile worlde devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 7 Şubat 2011; 8:27:31 >
  • konuyu hortlatmak istemezdim ama vatanda bir sıkıntı var galiba. internet siparişlerini göndermiyor adamlar şikayet var sitesinde 2011 yılında bi sürü şikayet var, batıyor falan olmasın bunlar?
    günlerdir bekleyen siparişlerim var her kanaldan ulaşmaya çalıştım dönen kimse de olmuyor ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.