Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR 10 - 11 MART SON % 25 İNDİRİM GÜNLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
2
Favori
36.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce mediamarkt'tan alman lazım o kampanya için... ayrıca vatandan alacağın faturada indirim vs yazmamalı...

bir diğer nokta ise vatan denen firma geçen indirimde vitaları depoya sakladı... saklamamış mağza buldum, onlar da satmıyoruz dedi... fotoğrafladım durumu, kendileriyle görüşmelerimiz devam ediyor... ürün saklamak ayıp, raftaki ürünü satmamak ise yasa dışı...

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • Çok şükür artık bonusa geçmiş. Yaşasın. World kartım yok diye bişey alamıyordum.

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

önce mediamarkt'tan alman lazım o kampanya için... ayrıca vatandan alacağın faturada indirim vs yazmamalı...

bir diğer nokta ise vatan denen firma geçen indirimde vitaları depoya sakladı... saklamamış mağza buldum, onlar da satmıyoruz dedi... fotoğrafladım durumu, kendileriyle görüşmelerimiz devam ediyor... ürün saklamak ayıp, raftaki ürünü satmamak ise yasa dışı...

cidden raftaki ürünü satmamak yasadışımı ?? konu ile ilgili kanun yada madde var mı??..

muhalefet etmek için değil .. Cidden merak ettiğim için soruyorum..
  • arkadaşlar bu indirim mağazalarda olacaksa max 2250 tl min 1500 tl değerinde bir oyun bilgisayarı almak istiyorum..notebook olarak hangi ürünü önerirsiniz?

bilgi olarak da
    raftakı ürünü altınada fiyat yazmışsa bu borçlar hukukuna göre satışa hazır olduğuna dair bir icaptır ve sözleşme teklfidir sizin kabul beyanınızla yani kasaya gitmeniz ve ödemenizle sözleşme tamamlanır ancak aksi durumda ceza ukuku bağlamında suç oluşmaz ancak borçlar hukuku kapsamında hakkınızı arayabilirsiniz...

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

önce mediamarkt'tan alman lazım o kampanya için... ayrıca vatandan alacağın faturada indirim vs yazmamalı...

cidden raftaki ürünü satmamak yasadışımı ?? konu ile ilgili kanun yada madde var mı??..

muhalefet etmek için değil .. Cidden merak ettiğim için soruyorum..

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN

Kanun Numarası: 4077

Kanun Kabul Tarihi: 23/02/1995

Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 08/03/1995

Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı: 22221

Madde 5

Üzerinde "numunedir" veya "satılık değildir" ibaresi bulunmayan bir malın; ticari bir kuruluşun vitrininde, rafında veya açıkça görülebilir herhangi bir yerinde teşhir edilmesi halinde satıcı bu malların satışından kaçınamaz.

Hizmet sağlamada da haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

Aksine bir teamül, ticari örf veya adet yoksa, satıcı bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı veya ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı kılamaz.

Diğer mal satışı ve hizmet sağlama sözleşmelerinde de bu hüküm uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 9 Mart 2012; 18:50:41 >

• Bizler vatandan aldıkça, onlar para kazandıkça, bu palavraları atacaklar.%de 25 bitmez.

Yarin bu %25 indirim Nakit keş paraya geçerli mi Arkadaşlar.. ?

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• neyse ben bir sonraki indirimi bekleyeceğim

Orijinalden alıntı: xsea

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605

Bu ürün %25 dahil olurmu acaba ? 150 tlm var almak istiyorum ...

olur da 150 TL olmaz, 225X0,75=169 TL falan olur +5 TL falan da Vatan'ın kur kurnazlığı olur

Hocam nakit diil kredi kartıyla diyorum 206 lira olan urun nasıl 225 lira olur

206 zaten yüzde 8 indirimli fiyatı,ürünün normal fiyatı 225tl,yüzde 25 indirim de bu fiyat üzerinden yapılır.

• Ya valla cidden diyorum.

Burada şu mesajları yazanların mantığı nedir? Nasıl bir matematik bilgisi vardır anlamadım ki.

%8 indirim Bonus ve Axess e her gün var. Yani o indirimli fiyat zaten. Bir de arada sırada %25 indirime geçiyor. %8 i siliyorlar %25 yazıyorlar.

İndirimli fiyata %25 eklemek nasıl bir mantıktır.

Ürün 100TL.

%8 indrim ile 92TL ye satılır.

%25 olduğunda da 100TL ye %25 indirim yapılır ve fiyat 75TL ye iner. 92TL ye %25 uygulanmaz bu dünyanın her köşesinde aynen geçerlidir.

Sadece bazı firmalar daha çakallığa gider. %8+%18 indirim falan yazar misalen. Ve insanımız da şak diye. 18+8=%26 indirim var der. Aslında indirim sadece %24-25 dir. Bu arkadaşların şaşıbak şaşır tarzında kitlendikleri durumlar ise %50+%50 indirim ilanlarıdır. Bu indirim aslında %75 tir.

Bunu akıl edemeyecek olanlar lütfen forumda sadece okuyucu olarak kalsın. Yorumda bulunmasın. Çünki ciddi bir mantık sorunu var demektir bu kişilerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yarin zamanim olursa bi göz atmaya gidicem Yİne..

Yarin bu %25 indirim Nakit keş paraya geçerli mi Arkadaşlar.. ?

Geçerli.
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM &amp; GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605

Bu ürün %25 dahil olurmu acaba ? 150 tlm var almak istiyorum ...

olur kardeş 168,25 TL ye alırsın
  • Güzellik yapıp %50 indirim günü yapsalar keşke.

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Bizler vatandan aldıkça, onlar para kazandıkça, bu palavraları atacaklar.%de 25 bitmez.

Nerden alcaksın beyim? Vatan'dan ucuz ürün satan yer yok, ne kadar itiraz edersiniz bilmem ama bilgisayar parçaları konusunda bana göre diğer firmalara göre hep uygun fiyat veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

quote:

Bizler vatandan aldıkça, onlar para kazandıkça, bu palavraları atacaklar.%de 25 bitmez.

Nerden alcaksın beyim? Vatan'dan ucuz ürün satan yer yok, ne kadar itiraz edersiniz bilmem ama bilgisayar parçaları konusunda bana göre diğer firmalara göre hep uygun fiyat veriyorlar.

Kardesim vatan in %25 olmadan diğer firmalardan ucuza sattığı ürün yok gir teknofiyata araştır istersen;)
    Bende ay ay parça alıp pc toplayacaktım,neyse artık para biriktirip 25 i bekleriz malum öğrenciyiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nikobelic

quote:

Almayacağım demedim ki.Son Yüzde 25 palavraları bitmez.demek istedim.Dikkatinizi çekerim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.