Şimdi Ara

Vatan Bil. Bornova'ya nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bucadan metroyla gitsem hangi hatta binicem? Cumaovası mı Aliağa'mı? ve nerde inmem gerek?

• önce halkapınar'a gel. daha sonra metro'ya geç ve sanayi metro istasyonunda in. hangi yön bende bilmiyorum ama halkapınar'a gidecem dersen herkes gösterir.
  • menemen-izmir dolmuşları önünden geçiyor. gerisini bilmiyorum kardeş :D ben çiğli tarafında oturuyorum egekent-2 de. menemen-izmir dolmuşuna binip gidiyorum önünde indiriyor.. bence menemen izmir dolmuşunun geçtiği bir yerde in metrodan sonra dolmuşa bin git :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_notokord

önce halkapınar'a gel. daha sonra metro'ya geç ve sanayi metro istasyonunda in. hangi yön bende bilmiyorum ama halkapınar'a gidecem dersen herkes gösterir.

normalde metroyla ksk ye giderken halkapınardan geçiyor. ama hiç dikkat etmedim sanayiden geiçyormu diye..
  • metroda son durak bornova diye biliyorsum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zturk1994

normalde metroyla ksk ye giderken halkapınardan geçiyor. ama hiç dikkat etmedim sanayiden geiçyormu diye..

karşıyaka ya giden metro değil İZBAN. sen İZBAN'a bineceksin. Halkapınar istasyonunda inip METRO'ya geçeceksin. Daha sonra metroda EVKA-3 yönüne binip, SANAYİ durağında ineceksin. indiğinde istasyonda sor görevlilere "nasıl giderim vatan comp.'a?" diye, anlatırlar.
  • izbana bin halkapınarda in. Ordan aktarma yaparak izmir metrosuna bin sanayide in. Orda civar is yerlerine veya metro durağındaki görevlilere sorarsan tarif ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_notokord

quote:

Orijinalden alıntı: Zturk1994

karşıyaka ya giden metro değil İZBAN. sen İZBAN'a bineceksin. Halkapınar istasyonunda inip METRO'ya geçeceksin. Daha sonra metroda EVKA-3 yönüne binip, SANAYİ durağında ineceksin. indiğinde istasyonda sor görevlilere "nasıl giderim vatan comp.'a?" diye, anlatırlar.

valla cahilmisim demekki. ben izban = metro saniyordum..

bucadan Cumaovası İZBAN'a binip halkapinar da inicem. ordan metroyla ozaman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.