Şimdi Ara

Vatan Ankara Söğütözü'den Monitör almayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan Söğütözü Ankara şubesinden 17 Mart 2019 'da aldığım 27 inç monitörü evde sadece kutusundan çıkarıp kurdum masama. Oldukça büyük geldi herhangi bir sorunu yoktu, geri kutusuna yerleştirdim iade etmek için. Daha 24 sa geçmeden mağazaya geri gittiğimde iade alamayacaklarını söylediler. Ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, yaklaşık 3 saat geçirdim mağazada, müşteri hizmetlerini 1 saat bekledim, yarım saat kadar da mağaza müdürünü bekledim iletişim kurabilmek için. İnternetten alınan ürünlerde iade hakkınız var. Mağazadan teşhiri görerek aldığınız için böyle bir hakkınız yok denildi. Böyle bile olsa Vatan Bilgisayar gibi kurumsal bir markanın internetten sağladığı hizmeti mağazalardan da sağlayabilmesi gerektiği kanaatindeyim. Müşteri memnuniyetine vermiş olduğu bu değer beni gerçekten etkiledi. Elimde kullanamayacağım bir monitörle kaldım. Bunu da teşhir ürünü olarak daha düşük fiyattan benden alın dedim hiç kullanmamama rağmen. Mağazamızda bu üründen teşhir var onu da yapamayız dediler. Söğütözü Vatan'dan bir şey alırken iki defa düşünmek lazım.







  • Mağazanın sorunu değil. Hemen mağazayı kötülemeyin. Kanunen yüzyüze satışta, ürün kusurlu(ayıplı) değilse satıcının iade alma yükümlülüğü yok. Kayıtsız şartsız iade sadece mesafeli(online) satışlar için geçerli. Kanunen mesafeli satışlarda kayıtsız şartsız iade hakkınız var, firmalar bunu sağlamak zorunda.
    Olay müşteri memnuniyeti ile alakalı değil, mağazada teşhir edilen görerek aldığın ürünü bu bana büyük geldi geri alın diyemezsin. Alırken incelemedin mi diyeceklerdir. Sizinki yüzyüze satış olduğundan, ürün ayıplı değilse, iade edemezsiniz. Ki Vatan Computer, mağazadan alışverişlerde faturaya ürünün müşteriye mağazada teslim edildiği bilgisini not düşüyor.

    İnternetten alsaydınız daha iyi olurdu. İnternetten satışları vatan söğütözü şubeden kargolanıyor. En fazla 1 gün kaybınız olurdu. Olay sadece Vatan computer sorunu değil. Hiç bir firma bu monitör bana büyük geldi geri alın deseniz kabul etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2019; 15:33:4 >




  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Mağazayı kötülemiyorum. Gidin söğütözü şubesinden inceleyin ürünleri, internetten siparişinizi verin diyorum bende. Mağazadan almak hem vakit kaybı yaratıyor. Hem de internetten aldığın haklara sahip değilsin.
    Böyle bir hakkım olmadığını biliyorum ama gene de Müşteri memnuniyetine uymuyor.
    Ama gene de Vatana yakışmıyor..Mağazadan hiçbirşeyi almayalım o zaman.
  • Maksut23 M kullanıcısına yanıt
    Kayıtsız şartsız iadenin mantığı, sen internetten aldığın ürünün sadece resmini gördüğün için, kanlı canlı görmediğinden, gelen ürün beklediğinden farklı olabilir. Veya satıcı A ürününün resmini koyup B ürününü gönderebilir. Amaç bu gibi durumlarda tüketiciyi korumaktır.
    Ama mağazada aldığın bir ürünü kanlı canlı görmüşsün incelemişsin, dolayısı ile beklediğimden farklı çıktı deme hakkın yok.

    Evet ürünü deneyip iade etmek istiyorsanız mağazadan almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2019; 15:52:8 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Her ürün için geçerli değil bu arada birçok ürün koşulsuz iade kapsamında. Hatta tüketici haklarına göre bir zorunluluk yok ama birçok firma müşteri memnuniyeti kapsamında bu şekilde iadeleri alıyor. Açıkcası iade için gittiğimde almayacaklarını hiç tahmin etmedim jelatinlerine dahi zarar vermemiştim. Ürünü eve getirip kutusunu açıp masaya monte ettim. 5 dakika sonra geri kutusuna yerleştirdim. Ürünü evde görmek mağazada görmek gibi olmuyor bütün monitörler arasında seçmek ve evdeki durum bazen tahmin edilemeyebiliyor. Daha 24 sa geçmeden iade almamaları ilginç geldi ama . Teşhir ürünü olarak bile almadılar. Başka bir şubeleri için teşhir ürünü olarak da kullabilirlerdi.
  • söğütözü ankarada monitor konusunda yardımcı olan bir yerdir.ölü piksel testine filan sokarlar.elemanlar iyiler.bende internetten aldım vatandan. begenmedim geri gonderdim 2 gune paramı geri verdiler.keşke begendiniz modeli netten alsaydınız iade edebilmeniz icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.