Bildirim
Varus Unofficial Champion Spotlight
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ulti ap'den alıyor. Skiller'inin de pek bir numarası yok gibi. Passive yeteneği iyiymiş ama. TF'larda ağlatabilir bu passive ile. -
Alıyorum Çabuk gelsin de oynayalım biraz :P
-
mobilden yaziyorum biri skillerini söyleyebilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Elyaesin
mobilden yaziyorum biri skillerini söyleyebilirmi
Blighted Quiver
Passive: Varus' basic attacks deal 10/15/20/25/30 (+0.2) bonus magic damage and apply Blight for 6 seconds (stacks 3 times).
Varus' other abilities detonate Blight, dealing magic damage equal to 2/2.8/3.5/4.3/5% (+0.01%) of the target's maximum Health per stack (Max: 360 total damage vs Monsters)
Cost - 55/60/65/70/75 Mana
Range - N/A
Chain of Corruption
Varus flings out a tendril of corruption that deals 150/250/350 (+1) magic damage and immobilizes the first enemy champion hit for 2 seconds.
The corruption then spreads towards nearby uninfected enemy champions, applying the same damage and immobilize if it reaches them.
Cost - 100/45/50 Mana (Bug?)
Range - N/A
Hail of Arrows
Varus fires a hail of arrows that deals 60/100/140/180/220 (+) physical damage and desecrates the ground for 4 seconds.
Desecrated Ground slows enemy Movement Speed by 20/24/28/32/36% and reduces healing effects by 50%.
Cost - 70 Mana
Range - 925
Piercing Arrow
First Cast: Varus starts drawing back his next shot, gradually increasing its range and damage.
Second Cast: Varus fires, dealing 10/43/77/110/143 (+) to 15/65/115/165/215 (+) physical damage, reduced by 15% per enemy hit (minimum 33%).
While preparing to shoot Varus' Movement Speed is slowed by 20%. After 4 seconds, Piercing Arrow fails but refunds half its mana cost.
Cost - 70/75/80/85/90 Mana
Range - 925
Q ya bak lan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 6 Nisan 2012; 11:30:57 >
-
OHA LAN OHA BILDIGIN SIRF BENIM İCIN CIKARMISLAR CHAMPI CAPSLOCK RAGEEEE -
Ben PBE'ye girdim ama Varus yok.Bu adam nereden oynamışki? -
quote:
Orijinalden alıntı: Runato
Ben PBE'ye girdim ama Varus yok.Bu adam nereden oynamışki?
Pax'da oynamışlar.Videoda söylüyor. -
On numara. -
Bundle alıcağım tek champion -
So good,butun skilleri hosuma gitti. -
Bildiğin Alleria Windrunnerda oynama yapmışlar :D stunı birbirine bağlıyodu -ultisi atak hızıydı pasif olmuş - power shot mu ne vardı o da Qsu yapmışlar -
ne zaman çıkacak bu arkadaşlar hacarimle aynı patch demi gelicek biran önce çksada oynasak artık... -
Knighta'ki Eagle Eye' hatırlattı bana, ama 10 numara champion -
sirf animasyonu icin alicam bu champi. Cok iyi olmus yayi ok atii felan -
vayne gibi olmasın bu da. çıktıktan sonra ardı ardına nerfler -
q'su çok sağlam range nerfi yer bunun. -
Arkadaşlar bu Bloodline Champions'daki okçunun aynısı değil mi ya, -
vayne veya ezreal alıcaktım şimdi bunu görünce ikisindede vazgeçtim -
manyak hero pentom var bununla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X