Şimdi Ara

Varmısın Yokmusun yarışmasının ön elemelerine katıldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1453

selamımı söyle, alırlar...

hapishane ye ama
  • Ne soruyolarki ön elemede?

Büyükmü hissediyosun flnmı?
  • bizim ev hemen orda yardımcı olayım istersen sana
  • gittim bugun saat 11:30 gibi ordaydım biraz sıra vardı grup grup içeri aldılar o içerdede biraz sıra vardı neyse sıra bize geldi odaya 3 erli 3 erli alıyorlardı benim gruba manyak kızlar geldi şansıma özgeçmişini soruyorlar para kazanırsan ne yapıcağını soruyorlar v.s elemeleri geçtiğimi düşünüyorum c evap ne zaman gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 2 Mayıs 2009; 14:18:40 >
  • Para kazanırsan ne yapıcaksın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwight Stifler

Sana tavsiye.

Olabildiğince rahat ol,rahat takıl.

Ukala ol demiyorum. Rahat ol sadece, hani heyecan yapma. Arada espri yapmaya çalış konuşurken. Tabi iyi yapabiliyorsan. Pısırık oturma. Oraya özgüveni,kültürü ve belirli bi seviyesi olan insanları alıyorlar. Bence yukardaki gibi olursan, neden almasınlar.

Kültürü olanlarmı alıyorlar? Bir adam var, Azeri galiba tam bilmiyorum kültür fışkırıyor haklısın. Kaç tane ünivrsite mezunu var, yarısı ancak üniversite mezunudr. Kültür filan görmesek bilmesek, yarışmacılara kültürlü diyeceğiz, vay be.

• quote:

Orjinalden alıntı: ryu132

quote:

Orjinalden alıntı: Dwight Stifler

Sana tavsiye.

Olabildiğince rahat ol,rahat takıl.

Ukala ol demiyorum. Rahat ol sadece, hani heyecan yapma. Arada espri yapmaya çalış konuşurken. Tabi iyi yapabiliyorsan. Pısırık oturma. Oraya özgüveni,kültürü ve belirli bi seviyesi olan insanları alıyorlar. Bence yukardaki gibi olursan, neden almasınlar.

Kültürü olanlarmı alıyorlar? Bir adam var, Azeri galiba tam bilmiyorum kültür fışkırıyor haklısın. Kaç tane ünivrsite mezunu var, yarısı ancak üniversite mezunudr. Kültür filan görmesek bilmesek, yarışmacılara kültürlü diyeceğiz, vay be.

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: drift34

gittim bugun saat 11:30 gibi ordaydım biraz sıra vardı grup grup içeri aldılar o içerdede biraz sıra vardı neyse sıra bize geldi odaya 3 erli 3 erli alıyorlardı benim gruba manyak kızlar geldi şansıma özgeçmişini soruyorlar para kazanırsan ne yapıcağını soruyorlar v.s elemeleri geçtiğimi düşünüyorum c evap ne zaman gelir acaba

arıza değilsen biraz zor

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: drift34

gittim bugun saat 11:30 gibi ordaydım biraz sıra vardı grup grup içeri aldılar o içerdede biraz sıra vardı neyse sıra bize geldi odaya 3 erli 3 erli alıyorlardı benim gruba manyak kızlar geldi şansıma özgeçmişini soruyorlar para kazanırsan ne yapıcağını soruyorlar v.s elemeleri geçtiğimi düşünüyorum c evap ne zaman gelir acaba

arıza değilsen biraz zor

gerekirse biraz rol yapıcaz 2 kuruş için düştüğümüz hallere bak

• 2KURUŞ
  • Elemeyi geçersen DH'ya selam yollamayı unutma.
  • Ajdar takıl
    Edit:Ajdar takıl derken ajdar gibi rol yap demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 2 Mayıs 2009; 15:35:12 >
  • ya çok mal ol ya da farklı bir özelliğin olsun. mesela şey yapabilirsin. her yarışmada farklı bir takım forması giyerek acunun da sevdiği futboldan olaya girebilirsin. tamamen salladım şimdi aklıma geldi ama ilginç olabilirdi biraz da futboldan anlıyorsan olur.
  • Ee sonuç ?
  • Özürlü gibi davran ,

Garanti alıncan
  • 4 mulakata katılıyorsun hepsini geçersen yarışmaya kabul ediliyorsun benim teyzemin oğluda başvurmuştu biraz çılgın bi tip 3.mulakatta takılmıştı
  • edwird in yada urfalının bir hikayesini kap al sana hem hayat dersı hemde hikaye
  • Sonuç var mı ?
  • ne zaman acıklanır acaba merak ettim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Tipin düzgünse git.

yarışmaya çıkanların tipi harika de mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.