Bildirim
Varmısın Yokmusun yarışmasının ön elemelerine katıldım :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
valla ne yap et git derim -
kim 500 milyar ister? -
kim 500 milyar ister yarışması Acun un mu? -
daha önce cevresinde elemelere falan giden varmı nelerden geçiyoruz yarışmaya katılmak için bilelimde calışıp gidelim dh ye selam yollarım hergün eğer katılabilirsem -
Tipin düzgünse git. -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
kim 500 milyar ister yarışması Acun un mu?
hacı sınavlardan yeni cıktık kafa dalgın kim 500 milyara gitmiş aklım, editledim başlığı
tipim düzgün bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 1 Mayıs 2009; 22:16:02 > -
valla bildiğim 4 kere mülakata giriyomuşun herhalde ama net bilmiyorum.. -
Git git ortam iyi orda hatunlar falan..para kazanamazsan bile onlar idare eder seni -
arkadaslar mutlaka katılmam lazim yarışmaya biraz yardım edin geçmem lazim elemeleri -
oraya sokaktan geçen sıradan tipleri almazlar, kendini izlettiricek ilgi çekici özellikleri olan insanları alırlar yani kendini göster, acaip şeyler yap -
quote:
Orjinalden alıntı: SQua
oraya sokaktan geçen sıradan tipleri almazlar, kendini izlettiricek ilgi çekici özellikleri olan insanları alırlar yani kendini göster, acaip şeyler yap
dediğin gibiyse elemeler tavsiyelerini yapmaya calışıcam başka bilen duyan gören yokmu ? -
Teke tek programında konusmustu .. 4 tane eleme yapiyorlarmis sonrada icinde acununda oldugu son elemeden gecmen gerekiyormus .. Bide kendiside itiraf etmisti programda kendi yarismalarina cikmasi icin birinin televizyonda izleticek bir ozelliginin olması gerekir demisti .. Hatta mesela karizmatik olabilir , bir hayat oykusu olabilir ya da daha farklı tarzda ozellikler bunlara benzer birseyler soylemisti .. Yani ne bileyim artik sen uydur birseyler .. -
Basvuru Formunda Yazdıklarını Soruyolarmıs. Yazdıklarını Aynen Söylemen Lazım Yoksa Eleniyomuşsun. Kız Arkadasım Elemelere Çağrıldı. O Söylemişti. Hem Elemelerden Gecsen Bile Önce Orda Seyirci Olarak Katılcan. Ordaki Seyircilerin Hepsi Ön Elemeden Geçenlermiş -
gecen biri bi konu acmısdı mulakata giden orda ekmek kuyrugundanda uzun bi sıra oluyormus salona girebilen giriyomus giremeyen e bb bosuna trabyaya gitmiş oluyorlar ama genede sansını dne olacagı varsa olur fazla ustune dusmemek lazım -
Sana tavsiye.
Olabildiğince rahat ol,rahat takıl.
Ukala ol demiyorum. Rahat ol sadece, hani heyecan yapma. Arada espri yapmaya çalış konuşurken. Tabi iyi yapabiliyorsan. Pısırık oturma. Oraya özgüveni,kültürü ve belirli bi seviyesi olan insanları alıyorlar. Bence yukardaki gibi olursan, neden almasınlar. -
Valla tipin iyise git .Özellike kadınlarda tipe bakıyolar erkeklerde okadar önemsemiyolar ama (bkz; çoğu )
-
Bizim tanıdık gitti çağırmışlardı onu. Bende baya bi samimiyim. Hatun 30larında çok kokoş bişi baya bi mülakat yapmışlar. Nerdeyse 10 kadar kişi mülakat yapmış. Ama aramadılar tekrar. Dediği şey şu orjinal sıradışı bir hayat hikayen olmalıymış. O çok sosyal süslü bir hatun bayada güzel birisi ama olamdı çünkü normal bir hayatı var -
selamımı söyle, alırlar... -
bi girebilsem şuraya önlenirim 1 2 ayda
tavsiyeler için tşk ederim uzun sözun kısası farklı tarz takılıcaz bişeyler yazarım ben bu gece edwird konularından
Benzer içerikler
- sigarayı içine çekmeden içersen ne olur
- su kaç derecede donar
- nebido kullanan erkekler
- silika jel nerede satılır
- bioenerji yaptıranların yorumları
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X