Şimdi Ara

Varmısın Yokmusun Rekor Kırıldı :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgiye gerek yok, kültüre gerek yok, beceriye gerek yok, zekaya mı hiç gerek yok böyle bir yarışma ancak bizde zaten rayting rekorları kırabilirdi
  • kanal gezerken o günkü programdaki küçük çocuğu görünce durdum izlemeye başladım..o çocuğa kesin reklam teklifleri yağar
  • Bir de para çıkmayınca üzülme faslı var bu yarışmalarda.Sanki taş attı da kolu yoruldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Salak karı gitmedi kutuya

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

500 ü kaçırdı salak

haha o salak dediğin 360 bin ytl kazandı

Kadın görünüşe göre hepimizden akıllı çıktı..

• Fatih Hocanın rekorunu kırdı demek :)
  • kadın çöktü 500 ü görünce
  • Arkadaşlar burası Spoiler içerir.Eğer bir sonraki bölümde heyecan arıyorsanız devamını okumayın.

Bir sonrakinde yarışmada yarışacak olan adam 25 YTL alıyor.Abim çekimlerine gitmiş orada görmüş.Çok şanssızmış adam.Ne açarsa kırmızı çıkmış.
  • bejn olsam kutuya giderdim 250 -360 fark yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar burası Spoiler içerir.Eğer bir sonraki bölümde heyecan arıyorsanız devamını okumayın.

Bir sonrakinde yarışmada yarışacak olan adam 25 YTL alıyor.Abim çekimlerine gitmiş orada görmüş.Çok şanssızmış adam.Ne açarsa kırmızı çıkmış.

yazık olmuş

• şimdi neden mevlütün annesi yarışıyor onu anlamadım yarışcak olan yarışmacı hastalanmış mı onun yerine yarışıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 4 Ekim 2008; 21:31:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar burası Spoiler içerir.Eğer bir sonraki bölümde heyecan arıyorsanız devamını okumayın.

yazık olmuş

Hocam tekrar sordum abime adam balıkçı olan adammış.Ve sanırım pazartesi günü yarışacak.Ama bölümü çekeli 1 haftadan fazla oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.