Şimdi Ara

Varmı Muayeneden Kusursuz Geçen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha bugune kadar muayeneden kusursuz geçebileni görmedim. Kendi arabamda her seferinde fardan yazıyolar en sonunda metreyle ölçerek ayarladım farları tam 25 metre yaptım. Ama yine gidip kusurlu yazdılar. Bugun arkadaşın Temprasını götürdük Şanzıman yağ kaçağından ve far ayarından yazdılar hafif kusuru. Varmı kusursuz geçen ?

• Kusurlu geçince ne oluyor?

Yanlış anlaşılma olmasın bilmediğim için soruyorum.
  • 2008 Jetta'yı 2011'de Muayeneye götürdüm kusursuz çıktı. Tüm bakımlarını aksatmadan yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Kusurlu geçince ne oluyor?

Yanlış anlaşılma olmasın bilmediğim için soruyorum.

Ağır kusurlu geçince 1 ay süre veriyorlar yaptır gel diyorlar.Hafif kusurlu olunca bir şey olmuyor muayeneden geçiyorsun ama yine de yaptır diyorlar.

Ben de 2 kere muayeneye gittim 1.'de ağır kusur yazmışlardı hafif olarak da kısa huzmeli far:ayarı bozuk yazdılar. İkisini de yaptırıp geldim yine aynı hafif kusuru yazdılar.
  • Geçen kış sattığımız 2004 getz kusursuz geçmişti. Yaris hep far ayarından hafif kusurlu geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayeneden önce sanayide ön muayene götürüyor babam istasyonda kullanılan aletler gibileri ile bakıyorlar bunları bunları yaptır geçer diyorlar kusursuz geçiyor 2 clio geçti geçen sene kusursuz biri bizim biri kuzenimin
  • arka kelebek camında bulunan filmden ötürü camlarda film var yazmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silencerlı egzoz geçmiyor değil mi? 2 ay sonra bizimde muayene var. O zaman kadar egzoz'a bir çözüm bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

silencerlı egzoz geçmiyor değil mi? 2 ay sonra bizimde muayene var. O zaman kadar egzoz'a bir çözüm bulmak lazım.

silencır takılıysa zaten ses yapmaz geçersin ben geçirmiştim
  • Sadece xenon farları söktürdüler o kadar sonrası şükür sıkıntısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 4 Ağustos 2013; 16:29:06 >
  • Far ayarı Allahın emri kesin çıkıyo heralde
  • Sadece filmlerden dolayı hafif kusur yiyoruz her seferinde. Onun dışında hiç bir şey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

silencerlı egzoz geçmiyor değil mi? 2 ay sonra bizimde muayene var. O zaman kadar egzoz'a bir çözüm bulmak lazım.

Bizim egzoz biraz hayvani birşey. Soba borusu gibi birşey. Silencer takılıyken hiç ses çıkarmıyor, hatta çıkıkken bile ahım şahım bağırmıyor. Ancak egzozu gören çok gürültü çıkartıcağını düşünür mü acaba?

• Şanzıman yağ kaçağı, arka 3. emniyet kemeri(var bulamıyor salaklar illa gözüne gözüne sokacan kemeri), beyaz sinyaller 2'dir çıkıyor bende. Yahu sinyal beyazsa ben napayım, illa sarı mı olacak?
  • Amcamların Ford Focusta Tek Kusur Olarak Şese Numarasındaki 0 Rakamı O Harfi Gibi Gözüküyor Diyerek Hafif Kusur Yazmışlardı Adamlar Mutlaka Bişey Uyduruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

Bizim egzoz biraz hayvani birşey. Soba borusu gibi birşey. Silencer takılıyken hiç ses çıkarmıyor, hatta çıkıkken bile ahım şahım bağırmıyor. Ancak egzozu gören çok gürültü çıkartıcağını düşünür mü acaba?

Benimkide oyle hayvaniydi dostum ama sorun cikmadi tabiki kesin birsey demiyorum sana ama iste bazi insanlar killik yaratabilir gecen gun miniicooper goturdum muayneye ruhsatta koltuk sayisi 5 yaziyo diye agir kusur yazdi yeni yasaya gore 4 yazicakmis :)

• Gecen hafta goturduk , sinyal renkeri soluk demis hafif kusurlu gectik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sefer kusursuz olacağından eminken 7 tane hafif kusur yazdılar, 4'ü far ayarı, 3 tanesi LPG (etiket, stepne ve regülatör numarası) ile alakalı. Aslında bir önemi yok ama insan yine de takılıyor
  • Tüvden aracı kusursuz geçirttim hemde kontrolsüz
  • Arka bagajda logo iptali var. Marka model yazmiyor. Muayene de sorun olur mu ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.