Şimdi Ara

VARİKOSEL hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda varikosel olan varmı hani şu yumurtalıkların ağırması falan bende çıktı ne zamandan beri doktora gittim 3 defa ilki bir ilaç verdi 1 sene hiç ağırmadı 2. aleliyat dedi başka yolu yok dedi 3. yaş olarak falan baya tecrübeli bir dokktordu elle baktı var ama dedi amelyatlık bir durum yok dedi bizim sülaledede var babamda da varmış doktor ameliyat demiş çocuğun olmaz demiş ben olmuşum birde sadece bantolon giyip sürekli oturunca ağrıyor gezerken falan sıkıntı yok tavsiyesi olan??

• öncelikle gecöiş olsun.bende de yıllardır varikosel var ama sorun etmiyorum.
    doktora gittiğimde varikosel 3 sebepten dolayı ameliyat edilir dedi..
    1-şiddetli ağrıdan dolayı
    2-esteik görünüm icin
    3-cocuk sahibi olamama riski(spermin sayısal azlığı)

bende ağrı yok diyebilirim..cok nadir arada sırada bir kac defa sancı oluyor ama hemen geciyor.
    estetik icinde sorun teskil etmiyor..
    2 cocuk babasıyım sperm sorunumda yok:)
    samimi bir arkadasımda siddetli ağrı var diye ameliyat oldu.sımdı sertlesme problemi ortaya cıktı.
    neyseki satısını yaptıgımız macunu kullanıyorda dert etmiyor..
    ameliyat olmadan once tedavi olmaya devam edin derim.
    bir doktorun dediğine değil bir kac doktor kesim ameliyat derse ameliyat olun derim.
  • öncelikle yorum için teşekkürler tedavi derken nasıl bir tedavi herez tedavisi yok ameliyat şart diyordu bide benimde dediğim gibi %80 kot pantolon sıkıştırınca ağırıyor onun dışında ağrı olmuyor ilaç falan varmı bunun için yakında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum şekilde falan sıkıntı yok ağrılarıda geçerizde ,çocuk olayı önemli ileriki yaşlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner103 -- 3 Nisan 2014; 9:05:18 >
  • yokmu bilgisi olan ?
  • sperm testi yaptır hocam, normal değerlerdeyse sıkıntı yok.
  • hocam nereden yaptıracağım devlet hastanesinde varmı bide düşük çıkarsa ne olacak tedavi ile artabiliyormu yada ameliyatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner103

hocam nereden yaptıracağım devlet hastanesinde varmı bide düşük çıkarsa ne olacak tedavi ile artabiliyormu yada ameliyatla

özel üroloji klinikleri yapar bu testi tahminim. eğer olması gerekenin altındaysa ameliyat şart maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner103

hocam nereden yaptıracağım devlet hastanesinde varmı bide düşük çıkarsa ne olacak tedavi ile artabiliyormu yada ameliyatla

devlet hastaneleri yapıyor..
    ama su var..test yaptırmadam 3 gun once herhangi bir sekilde bosalmaman lazım..
    sana zaten sorarlar 72 saat bosalma yasadın mı vs..
    ona gore hazırlıklı gıt..
    bu arada wc de masturbasyon yaparken dıger hastaların kapıya vurup dısarıda beklemelerını gozounude bulundurarak yanına erken bosalmanı saglayacak materyallerı almayı unutma
    ben hastane wc sınde bu sorunu yasamıs bırısıyım..evım hastaneye yakın oldugu ıcın evde yapıp hastaneye yetıstırdım..
    tecrubelerımı dıkkate al:)

• teblig kullanıcısına yanıt
    konu biraz pisleşecek ama o ufacık şeyi nasıl taşırmadan doldurcaz sonuçta fışkırarak geliyor
  • hepsini doldurman gerekmiyor zaten:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.