Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

O değilde her gün o kadar parayı nasıl dağıtıyorlar. Bill Gates'in servetini dağıttı adamlar 20 tane kutu söylediler diye.

dağıttıklarını nerden biliyoruz ?
  • Dün Bişeyler saçmalayıp duruyodu yarışma bitene kadar vercem felan diyodu 500bini demekki bi bildiği var
  • quote:

O değilde her gün o kadar parayı nasıl dağıtıyorlar. Bill Gates'in servetini dağıttı adamlar 20 tane kutu söylediler diye.

Neden dağıtmasınlar

Prime Time reklam ücretlerini bir araştır bakalım saniyesi kaç yüz TL ?

Her reklam arası 600 saniye sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Neden dağıtmasınlar

Prime Time reklam ücretlerini bir araştır bakalım saniyesi kaç yüz TL ?

Her reklam arası 600 saniye sürüyor.

reklam ücretlerini hesaplamaya gerek yokki yarışma yerine popüler bir dizi konulduğunu düşünün bu dizinin başrol oyuncuları çok iyimser düşünürsek bölüm başına 10.000 tl den aşşağı almaz. ekstra olarak yan karakterler yönetmen, ışıkçı, montajcı, mekan, kostüm derken o dağıttıkları paranın kat kat fazlasına patlar.

• Acundan beklenir.Acunu ne yalan söyliyeyim sevmiyorum
  • Konu Dışı'ndan bi arkadaş koymuş
    enteresan

http://video.mynet.com/video/383749
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR
    Konu Dışı'ndan bi arkadaş koymuş
    enteresan

http://video.mynet.com/video/383749

vay be.

Adamda ayvayı yedin acun diyor :D
  • Acun ayvayı yedin.
  • o boş kutuyu seçseydi nolacaktı ?

peki o boş kutunun boş olduğunu yarışmacı zaten biliyorsa ne olacak işte yarışmanın düzmeceliği kanıtlandı
  • Çok net hatırlamıyorum ama ard arda 2 kere 500 ve düşük bi miktar para kaldı son ikiye.Yarışmacı devam etti ikisindede ve 500 alamadı.Bende düzmece oldugunu düşünüyorum.Ağlamalar zırlamalar falan
  • yarisma ekimin 10 larinde bitecekmis, Acun da ne yapip edip mutlaka 500 bini verecegini söylüyor. Herhalde 10 tane 500 bin koyacak kutulara.
  • Kim bilir o kutu açanların önündeki bankonun ardında ne kutular var.

http://forum.donanimhaber.com/m_34798699/tm.htm

• Olaya bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Birde izlerken iyice kaptırıyorlar.Yok devam et, yok yok kabul etme, sanane yahu senmi kazanıyorsun paraları.

aynen bi küçük rakam açılıo hepsi sevinio büyük rakam açılıo hepsi ağlıo
  • Acun ayvayı yedin
  • o videodaki laz amcamız herşeyden daha komik
  • Beyler Acun'u savunmak gibi olmasın ama Acun o boş kutu olayını açıkladı.Noter eğer para kağıtlarını düzgün yerleştirmesse yanda kalıyomuş biraz sarsılıncada içine düşüyormuş.Uygulamalı olarak gösterdi.Yani maalesef düzmece yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Beyler Acun'u savunmak gibi olmasın ama Acun o boş kutu olayını açıkladı.Noter eğer para kağıtlarını düzgün yerleştirmesse yanda kalıyomuş biraz sarsılıncada içine düşüyormuş.Uygulamalı olarak gösterdi.Yani maalesef düzmece yok.

düzmece var ya da yok, benim merak ettiğim daha önce böyle bir olay yaşandı mı, yaşandıysa bunu programa koymamışlardır banttan olduğu için. Kağıtları adam gibi koysalar bu sorunlar olmazdı.
  • akşamki programda süperdi ya 230'u alsaydı süper olacaktı yarı yarıya

adam fenalaştı o kısım hariç
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.