Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Hamdi Bey diye birinin olduğuna bile inanmıyorum açıkcası
  •  Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo

Hepimiz Hamdi'yiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo

Hepimiz Hamdi'yiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

evet varmısın yokmusun? hakkındaki kişisel teorimi açıklıyorum

programda yarışmacı olan kişi diğer kutuları açan yarışmacılar tarafından bütün bir yarışma boyunca psikolojik bir baskı altında tutuluyor zaten fark etmişsinizdir tekliften sonra kutuları açan bazı yarışmacılar (metin,hakan,furkan ve özelliklede kemal) teklif hakkında yorumlarını o kadar etkileyici bir dille anlatıyorlarki ister istemez yarışmacı bundan etkileniyor yani demek istediğim şu ki yarışmacıyı tamamen bu kemal,furkan,hakan,oğuzhan ve metin adlı kişiler yönlendiriyor ((ve tahminimce kutulardaki para miktarlarınıda biliyorlar)) yeri geldiğinde teklifi kabul etmesi yada kutuya gitmesini söylüyorlar mesela kemal'in YÜRRRRÜÜÜ BEEEE diye bağırarak stüdyodakilere gaza getirmesi gibi.bunların yanında yarışmacıyı etkileyen diğer bir faktörde: Acun'un teklifi kabul edip etmemesi için seyirciye sormasıda ayrı bir etken.

ve özellikle "bankacı Hamdi" diye adlandırılan şahsın gerçekte varolup olmadığıda tamamen muamma...

benim kendi düşüncem bu bilmem bana katılırmısınız...

Allah her insana bir BEYİN vermiş.

İstediği kadar yorum yapsın yarışmacılar kafasına silah dayayan yok

VARIM diyebilir, demiyorsa o onun sorunu

• Aşağıdaki oyunu oynayın. Kaç kere 500.000 alabileceğinizi hesaplayın. Bu oyundaki Hamdi Bey korkunç paralar savuruyor. Hemen kabul edersiniz.

http://www.rixoyun.com/varmisin_dail_oyna.htm
  • Ne yarışmaymış arkadaş bitmedi gitti.. Reytingler Acuna biraz daha verdirmeyelim dedirtiyor galba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

programda yarışmacı olan kişi diğer kutuları açan yarışmacılar tarafından bütün bir yarışma boyunca psikolojik bir baskı altında tutuluyor zaten fark etmişsinizdir tekliften sonra kutuları açan bazı yarışmacılar (metin,hakan,furkan ve özelliklede kemal) teklif hakkında yorumlarını o kadar etkileyici bir dille anlatıyorlarki ister istemez yarışmacı bundan etkileniyor yani demek istediğim şu ki yarışmacıyı tamamen bu kemal,furkan,hakan,oğuzhan ve metin adlı kişiler yönlendiriyor ((ve tahminimce kutulardaki para miktarlarınıda biliyorlar)) yeri geldiğinde teklifi kabul etmesi yada kutuya gitmesini söylüyorlar mesela kemal'in YÜRRRRÜÜÜ BEEEE diye bağırarak stüdyodakilere gaza getirmesi gibi.bunların yanında yarışmacıyı etkileyen diğer bir faktörde: Acun'un teklifi kabul edip etmemesi için seyirciye sormasıda ayrı bir etken.

ve özellikle "bankacı Hamdi" diye adlandırılan şahsın gerçekte varolup olmadığıda tamamen muamma...

tamam sonuçta öylede ben onları karar vermede etkileyen psikolojik etkenleri anlatmaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smh!!

hem insanlarada yazık oraya geliyolar o kadar ugrasıyolar sonunda cok az bir rakam alıp gidiyorlar 1 tl cıkan bile oldu.

(bkz: Ali Osman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 20 Ekim 2009; 13:36:47 >

• Bu kadar saçma bir yarışma olamaz. Reklamları dek geldi bir baktım ki hergün bir 500 ekliceklermiş. Saçmalığın daniskası. Bitse de gitsek modundalar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Birde izlerken iyice kaptırıyorlar.Yok devam et, yok yok kabul etme, sanane yahu senmi kazanıyorsun paraları.

Katılıyorum dedemde aynısını diyo kolay değil ya adam 2 hafta geliyor 200milyar alıp gidiyor böyle yarısmamı olur hani bazı yarısmalarda zeka ister yetenek isterde bunda hiç bisey istemiyor,bide bazı insanlar var 200milyar teklif alıyor kabul etmiyor kutusuna filan gidiyor bikere bence oyun oldugu burdanda belli bedavaya 200milyar teklif gelmis ve kutuna gidiyorsun.
  • Gerçekten düzmece 3 tane 500.000 1 tane 2 Tl Sonuç : teklifi alır , kutusunda 500.000
  • acaba çıkan paraları veriyorlarmı
  • Gazete de röpotrajı çıkmışdı bir yarışmacının
    sözleşmede 6-12 ay arasında ödeme yapıyorlarmış. 6. ay bitince almış parayı
  • Sonunda düzmece 500.000'i biri aldı..
  • bitirmezler he bu yarışmayı demedi demeyin
  • Benim anlamadığım,bu adam zaten önceden yarışmış ve 50 bin tl almış..Acun niye tekrardan aynı adamı yarıştırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 25 Ekim 2009; 2:11:50 >
  • Verdiler sonunda 500'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

Benim anlamadığım,bu adam zaten önceden yarışmış ve 50 bin tl almış..Acun niye tekrardan aynı adamı yarıştırdı..

50.000 ve altı bir meblağ alanlar 150-200 programdır karşılıksız kutu açtıkları için

kura ile tekrar yarışmacı oldular

yönetim toplantısında aldıkları bir kararmış bu.
  • şükür bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Aynen katılıyorum bir insan kendi adına karar vermiyorsa onda bir sorun vardır mutlaka. Hayatında o kadar parayı görmemiş ve 225.000 teklifi kabul etmeyenler var. Hele bazıları hem borcum var diyor hemde olasılık %50 iken eline geçen 125.000 tl fırsatını tepiyor ve kutusuna gidiyor. Aynı zamanda aslında 500.000'lerin çok olması kutuda 500.000 olabilme olasılığı dışında bulma olasılığınıda arttırmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ekim 2009; 15:49:44 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.