Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tane 500 bin koydular hala veremiyorlar parayi. Program da bitmek üzere. Acun ne yapacagini sasirdi.
  • Sanırım dün 500.000 ' ü verene kadar devam edicez dedi..
  • furkan kesin kanal için çalışıyor
    yarışmacılar çok saf
    adam herkesi yakıyor daha hala furkan ne diyorsun diye soruyorlar
    furkan dan aşırı derecede negatif elektrik aldım
    karakterli biri olduğuna inanmıyorum
    parayla tutulmuş biri varsa en başında furkan gelir
    birde öğretmen kadın var hafif kiloli gene aynı şekilde tamamen karaktersiz biri
    zaten dikkat ettiyseniz acun sürekli kader anlarında sözü furkana veriyor
    oda karşıdaki adamın yapısına göre onu tuzağa düşürüyor
    ona sempatiyle bakan biriyse yanlışı söylüyor
    ona pek sempatiyle bakmayan biriyse doğruyu söyleyip adamı kandırıyor
    nasıl olsa bana inanmaz diye doğruyu söylüyor
    yani kutuları biliyor furkan
    daha öncede bu görevi hakan yapıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

furkan kesin kanal için çalışıyor
    yarışmacılar çok saf
    birde öğretmen kadın var hafif kiloli gene aynı şekilde tamamen karaktersiz biri

Güzel analiz.
    Gaz verme görevi de oyuncu ajansında çalışan o kemal denen tip.

• Adama teklif geliyor.Öyle bir baskı yapıyorlar ki alma diye,adam alsa dövecekler sanki.Adam sonra almıyor parayı.Sonra açtırıyor 500.000'leri sonra hepsi uyku moduna geçiyor.
  • O Kemal dünyada ender görülen cinslerden. Milleti o gaza getirişi hele..
    Ne kadar üç kağıtçı doldu son zamanlarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

furkan kesin kanal için çalışıyor
    yarışmacılar çok saf

Güzel analiz.
    Gaz verme görevi de oyuncu ajansında çalışan o kemal denen tip.

bende senin 1. mesajdaki yorumuna katılıyorum
    para hep kendilerinde kalıyor kendi adamlarını yarıştırarak
    ama arada bir nadirde olsa halkdan da insanlar yarışıyor
    bunu adamın konuşmasından duruşundan giyiminden anlıyabiliyoruz
    mesela geçen gün izledinmi bilmiyorum bi pazarcı yarışmışdı
    tam halktan biriydi
    ama naptılar onu bi şekilde kaybettirdiler
    furkana sordu saf pazarcı
    iyi niyetinden soruyo tabi furkanın kirli yüzüne görebilse ona sormaz
    furkanda bakdı adam saf
    benim kutum mavi dedi
    adamda açdırdı kırmızı çıkdı 500.000 çıkdı zaten son kırmızıydi
    elinde hiçbişey kalmadı
    kesinlikle dalavere
    acunda ekranda insan takliti yapıyor
    arada bir yardıma muhtaç insanlar için yarışma yapıp Türk milletini iyi uyutuyor
    madem çok yardıma meraklısın
    elin fifty centini Christina Aguilera sını getirme
    adamlar geliyor 1 trilyon peşin parayı alıyor, sen o parayı direk yardıma muhtaç insanlara ulaştır tez elden
    ondan sonrada yarışıpda kazandıkları parayı yardıma muhtaç çocuklara derneklere bağışlıyorlar
    bu dallama sanatçılarda yardımsever insan oluyorlar
    bu sadece türk milletini kandırma değil Allahıda kandırmaya çalışmak ama onu kimse kandıramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 10 Ekim 2009; 3:11:24 >

• Bu acuna karşı tüm sempatim tükendi

Eskiden acun firarda yaptı sonra bi atlamalı zıplamalı aksiyonlu bişey yaptı sonra kendisini bozdu

Her yarışmada salya sümük insan ağlatıyor hiç hoş değil

Bu yarışma ilk başladığında böyle değildi sonra işin b.kunu çıkardılar

10 BEŞ YÜZBİN ne lan

Yarışmanın orjinalini değiştirdi adam

Galiba haklarıyla beraber aldı ama keşke birisi dava falan açsa
  • Son program verecekler işte 500.000. Her program belli oluyor düzmece olduğu.
  • bence yarışmacılar seçmece ve show yapıyor ama kutularda hile olacağını sanmıyorum çünkü adam 500 bini vermek için can atıyor
  • Biri alsada 500bini kurtulsak. Bıktım aynı tipler. Eskisi gibi devam etseydi bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Adama teklif geliyor.Öyle bir baskı yapıyorlar ki alma diye,adam alsa dövecekler sanki.Adam sonra almıyor parayı.Sonra açtırıyor 500.000'leri sonra hepsi uyku moduna geçiyor.

aynen geçen gün annemler izlerken gördüm koptum bi bayan yarışıyodu 75 bin para teklif geldi 2 500 2 mavi vardı ailesi kabul et dedi hepside kızda kararsız bunların hepsi üstüne üstüne gitti "kabul etme" "yapma" "biz sen kabul et diemi 6 tane 500 yaptık amacımız 500 ü vermek" yazık "bak şimdi çok üzüldüm" ...
    sonra kızda bunları dinledi devam etti çat ilk kutuda 500 açtı bu lafları diyenlere bişi sorduunda "artık ben bişi söleyemem" "karışamam" felan diyip masaya yatıp uyku moduna geçiolar xD sonra mavi buldu kız o kemal de aileyi haşlıo "biz sizden daa tecrübeliyiz son 4 e 2 500 le girdinmi gideceeeeen" die hönkürüo hayvan herif e az önce "ben karışamam bundan sonra" dien de sendin

• en çok kimi seviyorsunuz ?

ben

Tony, Emin

hastasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

en çok kimi seviyorsunuz ?

ben

Tony, Emin

hastasıyım

dostum bu fan değil anti-fan xD
    ama şu benim formatım o benim formatım bu diyen adama kopuom
    ve bi yarışmacıya rastlamıştım başından sonuna kadar izlememe neden oldu çok sevdim haketen ya
    hane otobüs no larını felan ezbere biliomuş gezmeyi seviomuş biraz gerizeka mı ileri zekamı anlamadım ama çok sevmiştim onu çok temiz kalpli birisine benziodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 10 Ekim 2009; 17:44:31 >
  • Hurley dışında (o da ajansda çalışan, işlere ve projelere giden birisi) hiç birini sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bracq3n

quote:

Adama teklif geliyor.Öyle bir baskı yapıyorlar ki alma diye,adam alsa dövecekler sanki.Adam sonra almıyor parayı.Sonra açtırıyor 500.000'leri sonra hepsi uyku moduna geçiyor.

aynen geçen gün annemler izlerken gördüm koptum bi bayan yarışıyodu 75 bin para teklif geldi 2 500 2 mavi vardı ailesi kabul et dedi hepside kızda kararsız bunların hepsi üstüne üstüne gitti "kabul etme" "yapma" "biz sen kabul et diemi 6 tane 500 yaptık amacımız 500 ü vermek" yazık "bak şimdi çok üzüldüm" ...
    sonra kızda bunları dinledi devam etti çat ilk kutuda 500 açtı bu lafları diyenlere bişi sorduunda "artık ben bişi söleyemem" "karışamam" felan diyip masaya yatıp uyku moduna geçiolar xD sonra mavi buldu kız o kemal de aileyi haşlıo "biz sizden daa tecrübeliyiz son 4 e 2 500 le girdinmi gideceeeeen" die hönkürüo hayvan herif e az önce "ben karışamam bundan sonra" dien de sendin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Biri alsada 500bini kurtulsak. Bıktım aynı tipler. Eskisi gibi devam etseydi bari.

Evet artık birisi alsa da kurtulsak..
  • Hayret çabuk bitirdiler.

Baya bi reyting yapıyor halbuki 1 sene daha reytinginde düşüş yaşanmadan devam edebilirdi.

Kendim oturup 1 kez bile tamamını seyretmedim.Ama nedense mevlütün 10 ay durup 10 TL aldığını ve birinin buna Jigolo dediğini biliyorum :)

Hiç bir şekilde ne televizyon ne de gazete takip etmememe rağmen nedense cem gariboğlu,ergenekon gibi olaylardan haberim var...

Konuyu şuraya getirmeye çalışıyorum, bu yapımcılar Türk halkının boş bir beyinleri olduğunu ve neyle dikkatlerini çekeceklerini çok iyi biliyorlar.Biri biter yenisi başlar, insanların beyninde o vardır, akşam eve giderken "acaba abuzittin bugün kaç para alacak" diye düşünür ve çevresiyle muhabbetlerine de bunu yansıtır...

Kendi çevremde bu tarz şeylerden elimden geldiğince bahsettirmemeye çalışıyorum.Konuyu değiştirmeye çalışırım, karşımdaki direniyorsa orayı terkederim ! Vakit nakittir :)

• Acun çok artist takılıyor bu aralar.55 yaşındaki Emin'i 9-3 yenmiş.Geliyor bize gösteriyor,aklınca hava atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bracq3n

quote:

Katılıyorum yok 500.000 çıkmaz yok ben biliyorum ediyorum diye anırıyor adamları paradan ediyor sonrada niye açtırdın falan diye yine anırıyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.