Şimdi Ara

Var mısın Yok musun Sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen dikkatimi çekiyor,Hamdi bey kutuların içinde ne olacağını biliyor sanırım.Mesela kutusunda 500.000 ytl si olan adama yüksek teklif vermişti.Adam da tabi ki de varım dedi.Bence ya Acun biliyo ya da Hamdi Bey biliyo.(Bana Göre)

• Hamdi diye biri olduğuda şüpheli dicem ama Fatih terim konuştu.
  • Biliyorlardır tabi yoksa Hamdi'midir ne karın ağrısıysa uçup gitmesine izin verirmi 500 bin kağıdın?
  • bence hamdi, acun , mevlüt biliyo kutuların içeriğini, mevlüt bazı noktalarda öğle yönlendirmeler yapıyoki kesin biliyo..sonra acun; söyle kutuyu gidip ben açıcam! kesin küçük bu sefer diyo. gidiyo kutuda küçük çıkıyo
    birde eğer yarışmacı aç gözlü bir tavrı varsa ne hali varsa görsün gibilerinden tavır sergliliyor. bakışlarıda öğle zaten..

mevlüdü orda adamlar reting malzemesi yaptılar, mevlütyte reklamlardan gelir elde ediyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Haziran 2008; 23:54:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

Hamdi diye biri olduğuda şüpheli dicem ama Fatih terim konuştu.

adamın biriyle konuşturmuşlardır. yada söylemişlerdir fatih hocaya çaktırma diye
  • hamdi denen adam acun firardanın kameramanıymış.orda hamdi bey olarak konuşuyomuş.kandırmaca yani.ve bencede kutuların içindeki miktarları biliyolar.
  • kız kaç para aldı yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30000 aldı helal olsujn
  • hamdi bey diye adlandırılan şahsın para teklinde hiçbir etkisi yok. o sadece hazır bilgisayar programından teklif aralığını söylüyor, birde yarışmacının tedirginliğine göre nabza göre şerbet veriyor. teklif aralığı 40.000 -80.000 bin aralığında ise 50.000 dicek ama yarışmacı tedirgin hali varsa 40.000 diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 25 Haziran 2008; 0:23:46 >
  • Y
  • bildiğini zannetmiyorum çünkü zararına kutu sattığıda cok oluyor.

show tv zaten en az 500 milyar kazanıyor reklamlardan ,ufak hesapların peşine düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

Y

O
  • quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Y

O

K
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3r1nC

quote:

quote:

Y

O

K

U
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Y

O

K

U

M
  • Bilemez noter kapatıyor arkadaşlar eğer ordan noter dışında biri bilirse bu yasal olmaz ve yapılamaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 15:53:52 >
  • kız iyi konustu aldı 30000i
  • quote:

quote:

quote:

quote:

V

a

R

ı

M
  • Yaa ben bu acunun kameranı Feridun un tipini çok merak ediyorum.Adam Acun firar programında bile bir kere yüzünü göstermedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.