Şimdi Ara

Vantilatörün süreklü yüze dnük olması sağlığa zararlı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sıcak beyler. evde vantilatör var şu klasik yuvarlak olanlardan. fakat kafası sürekli sağa sola dönüyor çalışırken. Direk yüzüme doğru sabilesem belli bir mesafeden hep çalışır durumda olsa yüze bir zararı olur mu?

• Amedra kullanıcısına yanıt
    Amedra demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sabahtan beri sucuk gibi terliyordum bilgisayar başında. Daha demin duş alıp geldim şimdi hiç terlemiyorum. Bunun tek çaresi bana göre soğuk suyun altına girmektir

Tamamda 1 saat sonra tekrar terlemeye başlayacaksın
  • duvara dogrult ruzgari oradan yuzune gelecek sekilde ayarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

yüzün ıslak olursa felç geçirirsin, suratın yamuk kalır.

İmlâdan dolayı düzenlenmiştir.

hadi ya o kadar ciddi mi?..

Duvara döndürüp deniyeceğim fakat bu sefer de adam akıllı hava vericeğini düşünmüyorum.. Piştik evde yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

quote:

Duvara döndürüp deniyeceğim fakat bu sefer de adam akıllı hava vericeğini düşünmüyorum.. Piştik evde yahu

Alıntıları Göster
    bende masa için olanı var böyle küçük çapı bir karış falan kafası da dönmüyor tabi hep yüzüme çevrik çalışıyor bazen kulağım ağrıyor çeviriyorum da genelde hep öyle ölür müyüm la

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benim arkadaş vantilatörü hep yüzüne doğru çevrili çalıştırıyodu dün helvasını yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

bende masa için olanı var böyle küçük çapı bir karış falan kafası da dönmüyor tabi hep yüzüme çevrik çalışıyor bazen kulağım ağrıyor çeviriyorum da genelde hep öyle ölür müyüm la

Alıntıları Göster
    4 yıldır endüstriyel vantilatörle sabitleyip ilk derecede çalıştırıyorum birşey olmadı ama ıslak yüzle durmak felç geçirme oranını yükseltir

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

duvara dogrult ruzgari oradan yuzune gelecek sekilde ayarla
    14-15 sene önce anamurda tatildeyken sürekli başımı ıslatarak vantilatörün karşısına geçiyordum,1. gün birşey olmadı,2. gün olmadı ama 3. günün sabahı öyle bir baş,boğaz ve kulak ağrısı ile uyandım ki hâlâ unutamam.
    40 dereceye yakın bir ateş ve su içsem bile boğazımı parçalarcasına ağrıyan bademcikler ile 10 gün geçirdim.Bir ton hap,ateş düşürücü iğneler ve sabah akşam totoya penisilinde cabası.
    Bu 10 gün içerisinde anamurun feci sıcağının ve su harici bir şey yiyememin etkisiyle 7-8 kilo vermiştim.
    Ne zaman bir vantilatör görsem o zamanlar aklıma gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

14-15 sene önce anamurda tatildeyken sürekli başımı ıslatarak vantilatörün karşısına geçiyordum,1. gün birşey olmadı,2. gün olmadı ama 3. günün sabahı öyle bir baş,boğaz ve kulak ağrısı ile uyandım ki hâlâ unutamam.
    40 dereceye yakın bir ateş ve su içsem bile boğazımı parçalarcasına ağrıyan bademcikler ile 10 gün geçirdim.Bir ton hap,ateş düşürücü iğneler ve sabah akşam totoya penisilinde cabası.
    Bu 10 gün içerisinde anamurun feci sıcağının ve su harici bir şey yiyememin etkisiyle 7-8 kilo vermiştim.

Alıntıları Göster
    Arkama köşeye bir yere yerleştirdim, sağa sola dönerek çalışıyor şu an. ama yine sıcak. hatta sıcak hava falan üfler oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Alıntıları Göster
    Sabahtan beri sucuk gibi terliyordum bilgisayar başında. Daha demin duş alıp geldim şimdi hiç terlemiyorum. Bunun tek çaresi bana göre soğuk suyun altına girmektir

• quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Benim arkadaş vantilatörü hep yüzüne doğru çevrili çalıştırıyodu dün helvasını yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16umT16

quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Ağlıyoruz işte

• quote:

Sular kesikse ne yapmak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Sular kesikse ne yapmak gerekir?

Alıntıları Göster
    Şakası olmaz. Gerçekten felç olursun. Yıllar evvel yine böyle sıcaktı, yatağımın başına pc nin küçük fanlarından 1 tane takmıştım. Ağustos ortasında üşüttüm yatak döşek yattım.

Hoşuna gider önce ama bir bakarsın kalmışsın öyle. Yüzüne uzun süre tutarsan geçici yüz felci bile olursun.

• çocukken vantilatörden zatürre oldum o şekilde. Sadece 1 saat civarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Halı güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Halı güzelmiş.

Alıntıları Göster
    Bir gece vantilatörü açık bırakıp yatmıştım.Pek soğutmuyor zaten bir şey olmaz demiştim.Sabah kalktığımda kötü üşütmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Bir gece vantilatörü açık bırakıp yatmıştım.Pek soğutmuyor zaten bir şey olmaz demiştim.Sabah kalktığımda kötü üşütmüştüm.

Alıntıları Göster
    Pencereye koy vantilatörü pencereyi yarım kapat yani sana gelmesini önlücek şekilde aç 3 e takıl dışardaki sıcak havayı çekse bile temiz hava geliceği için ferahlayabilirsin sonuçta evin içindede dursa sıcak hava vurucak böyle temiz havada almış olursun

not:perdeyi ileri iktirde ütüsü bozulmasın

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Alıntıları Göster
    Birşey olmaz ben gece çıplak uyurken sabitleyip bırakıyorum genede sıcaktan uyuyamıyorum terliyorum yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Birşey olmaz ben gece çıplak uyurken sabitleyip bırakıyorum genede sıcaktan uyuyamıyorum terliyorum yav

Alıntıları Göster
    daha bu sıcaklarda vantilatör mü açıyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.