Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wtn , wtn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
570.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım rowenta 5140 geldi. Evdeki 5550 modelinden daha fazla ses yapıyor. Şöyle bir şey farkettim ki herkes için faydalı olacaktır; Evdeki bozulan ufo da sessiz çalışıyordu. Onun pervanesini yeni gelen 5140 a taktım. Çok bariz daha sessiz çalışmaya başladı. Sadece plastik pervaneyi değiştirdim. Anlaşılan o ki ses hususunda en mühim unsur pervanenin şekli ve kalitesi.
  • koçtaş 150 TL ve üzeri alışverişe 25 TL indirim yapıyor ben 3 tane tavan vantilatörü alacaktım koçtaşta bu şekilde daha uyguna geldi, ihtiyacı olanlar bakabilir..
  • Arkadaşlar Bu Ürünü Kullanan Varmı Alınır Mı ? Kumandasızıda 109 TL..
    Evde Biraz Esinti Olsun Çok Yer Kaplamasın Uygun Fiyatlı Olsun Bizim Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 28 Haziran 2016; 17:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar aldığım rowenta 5140 geldi. Evdeki 5550 modelinden daha fazla ses yapıyor. Şöyle bir şey farkettim ki herkes için faydalı olacaktır; Evdeki bozulan ufo da sessiz çalışıyordu. Onun pervanesini yeni gelen 5140 a taktım. Çok bariz daha sessiz çalışmaya başladı. Sadece plastik pervaneyi değiştirdim. Anlaşılan o ki ses hususunda en mühim unsur pervanenin şekli ve kalitesi.

Hocam performansı nasıl? bizimkide gelmiş eve gidince ilk iş kuracağım :) güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Sağol. Üflemesi iyi. Kaliteli ürün olduğu belli. Evdeki üst modeline göre sesi daha fazlaydı. Ufonun pervanesini söküp ona takınca daha sessiz oldu. şöyle bir tavsiyem olabilir. Üst modelin pervanesini alıp buna takmak mantıklı geldi bugün yaşadıklarımdan sonra. Servisi arayıp üst modelin sadece pervanesi ne kadar diye sordum. Bana dönüş yapacaklar. Siz de güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 28 Haziran 2016; 17:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Evet 130 watt sanayi tipi.
    Amacım Raks hakkında genelleme yapmak değil, çok serinlemek adına aldığım sanayi tipi sonrası başıma gelenleri paylaşmak.Elimde olan kullandığım ürünler hakkında bilgi vermek.
    Elimde olmayan modeller için birşey diyemem :)
    Burda 2 vantilatörü yarıştırmıyorum, deneyimlerimi paylaşıyorum ki ders çıkarılsın.

Örnek çıkarılması gereken birkaç ders:

1-)Fazla serinleyeceğim diye gidip de eve 130 watt sanayi tipi alet almayın, sesinden tv izleyemezsiniz.

2-)Sanayi tipi 50 cm'lik 130 watt'lık bir vantilatörden sonra ev tipi 40 cm 65 watt bir alet acaba beni serinletmez mi diye korkmayın...
    Ben İzmir'de yeterli bulduysam, sanayi tipini aramadıysam size de yeter büyük ihtimal.

Şimdi paylaşımlarımdaki amaç daha iyi anlaşılmıştır sanırım :)

Hocam keşke 3-4 gün erken yazsaydın şunları.. raksla ilgili yorum pek bulamamıştım böyle olduğunu bilsem almazdım. Bu kadar büyük bir vantilatörün son kademesini zaten açmam diyordum ama en azından ilk kademede sessiz olur zannetmiştim. Keşke şuna 3 yerine 6 kademe koysalarmış. Mühendislik anlamında bir zorluğunu olacağını da düşünmüyorum hangi akla hizmet böyle yapmışlar bilmiyorum. Motor fanı biraz daha yavaş döndürse bir şey mi olacak sanki! Neyse kendileri bilirler ben de iade ederim.. Sesi fazla umursamayan ben bile katlanamıyorum. Ev için kesinlikle böyle sanayi tipi vantilatörleri almayın arkadaşlar. Hatta işyerleri için bile almayın. almayın..aldırtmayın.. Yani dışarıda çay bahçesi,cafe gibi yerlerde bile müşteriyi rahatsız eder bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Evet 130 watt sanayi tipi.
    Amacım Raks hakkında genelleme yapmak değil, çok serinlemek adına aldığım sanayi tipi sonrası başıma gelenleri paylaşmak.Elimde olan kullandığım ürünler hakkında bilgi vermek.
    Elimde olmayan modeller için birşey diyemem :)
    Burda 2 vantilatörü yarıştırmıyorum, deneyimlerimi paylaşıyorum ki ders çıkarılsın.

Örnek çıkarılması gereken birkaç ders:

1-)Fazla serinleyeceğim diye gidip de eve 130 watt sanayi tipi alet almayın, sesinden tv izleyemezsiniz.

2-)Sanayi tipi 50 cm'lik 130 watt'lık bir vantilatörden sonra ev tipi 40 cm 65 watt bir alet acaba beni serinletmez mi diye korkmayın...
    Ben İzmir'de yeterli bulduysam, sanayi tipini aramadıysam size de yeter büyük ihtimal.

Şimdi paylaşımlarımdaki amaç daha iyi anlaşılmıştır sanırım :)

Hocam keşke 3-4 gün erken yazsaydın şunları.. raksla ilgili yorum pek bulamamıştım böyle olduğunu bilsem almazdım. Bu kadar büyük bir vantilatörün son kademesini zaten açmam diyordum ama en azından ilk kademede sessiz olur zannetmiştim. Keşke şuna 3 yerine 6 kademe koysalarmış. Mühendislik anlamında bir zorluğunu olacağını da düşünmüyorum hangi akla hizmet böyle yapmışlar bilmiyorum. Motor fanı biraz daha yavaş döndürse bir şey mi olacak sanki! Neyse kendileri bilirler ben de iade ederim.. Sesi fazla umursamayan ben bile katlanamıyorum. Ev için kesinlikle böyle sanayi tipi vantilatörleri almayın arkadaşlar. Hatta işyerleri için bile almayın. almayın..aldırtmayın.. Yani dışarıda çay bahçesi,cafe gibi yerlerde bile müşteriyi rahatsız eder bu.

Hocam yazdım aslında.Önceki sayfalarda sesten muzdarip olduğum için Rowenta düşündüğümü paylaşmıştım.Karar verip alınca da bir değerlendirme ve kıyaslama yaptım faydalı olur düşüncesiyle.Kıyaslama yanlış anlaşılınca da böyle bir sebepname yazayım dedim ki niyetim net anlaşılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen hafta A101'e gelen Dijitsu VN06A Cumartesi günü de Şok'a geliyor. Cumartesi sabah yetişebilirsem alırım. 49.90TL => 5 krş daha ucuz :D
    A101'deki ile aynı model gözüküyorlar ama A101'dekinin renk tonları daha tatlıymış :)
    Sanırım 100TL civarı ya da üzerine çıkmadıkça alınacak ürünler için büyük beklentiye girmemek lazım.
    A101'den alan 1-2 kişi memnun olduklarını söylemişti.
    Yakın fiyatlarda deneyimlediğiniz ve bu modelden daha iyi diyebileceğiniz ürün varmıdır? Misal Kumtel 285 ile kıyaslayan varmı?

A101 geçmiş Insert
    http://www.a101.com.tr/Data/Afisler/6de4b1b4-582f-4a47-8a9c-c70ab61f88b4.jpg
    Şok 2 Temmuz Insert
    http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2016/06/2-temmuz_FOY-kopya.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 29 Haziran 2016; 0:41:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• en sessiz olanlar sanırım rowentalar, bunlarda en çok tavsiye edilen hangisidir.
  • 1 Haftalık inceleme araştırma sonucunda Raks Sf 16 Rx modelini aldım. Bakalım gelince izlenimlerimi paylaşacağım.
  • tavan vantilatörü isteyen var ise şu anda hb de "sepette %20 indirim" kampanyası var,
    en ucuz 169 tl ---> -34 tl desek 135 tl eder kargo da bedava, aynı zamanda avize olarak kullanılması da iyi.

http://www.hepsiburada.com/globo-bunjee/tavan-vantilatoru-c-60000666?siralama=artanfiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 29 Haziran 2016; 12:28:36 >
  • raks 16 sf

http://www.hepsiburada.com/raks-sf-16-stn-ayakli-vantilator-pm-evrakssf16stn#reviews

fakir vc 20 s

http://www.hepsiburada.com/fakir-vc-20-s-16-3-kademeli-vantilator-p-EVFAKVC20S

bu ikisnden hangisini önerirsiniz özellikler ve fiyat aynı fakir veya raks hangisi daha kaliteli ve sessiz olur sizce.

• raksin kutu vantilatorleri nasil ?

• millet sanırsam fatihte ofisimizin yakınındaki toptancı linkteki ürünü 200tlden satıyor.
    istanbul içi düşünenlere sıcak olabilir.
    urun.n11.com
    Vantilatör - Tavan & Sanayi Vantilatörü - n11.com
    http://urun.n11.com/vantilator/alf-ssiv-102-soguk-buharli-iyonizer-vantilator-ufo-P14001981

• Rowenta Turbo Silence Kumandalı/Standlı Vantilatör VU5670

http://www.lidyaworld.com/product.aspx/ev-elektrikli-ev-aletleri-klima-ve-vantilatorler-rowenta-row-vu5670f0-turbo-silence-extreme-kuman-32822260

268 TL / 3 Taksit

Konuda bolca tavsiye edilen ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snr.Mete -- 29 Haziran 2016; 14:02:10 >

• ben şu vantilatörü aldım.. malzemesi kaliteli ve oldukça sessiz.. beko garantili..

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

raks 16 sf

http://www.hepsiburada.com/raks-sf-16-stn-ayakli-vantilator-pm-evrakssf16stn#reviews

fakir vc 20 s

http://www.hepsiburada.com/fakir-vc-20-s-16-3-kademeli-vantilator-p-EVFAKVC20S

bu ikisnden hangisini önerirsiniz özellikler ve fiyat aynı fakir veya raks hangisi daha kaliteli ve sessiz olur sizce.

Uzaktan kumandalı ve aralarında fazla bir fiyat farkı yok. İlla bu iki marka alınacaksa bence linkteki Raks daha uygun.

• illa raks degil fakır de olur önemli olan 100-150 bandında okup malzemesinin kaliteli olmasi ve mümkün olduğunca sessiz

• Merhabalar Arkadaslar.
    Evimin her kosesinde kullanabilicegim uzakdan kumandali fazla rahatsizlik vermicek kadar sessiz ve bana yeterince serinlik verebilicek bi vantilator ariyorum. Butun yorumlara baktim biraz kafam karisti yardimlarinizi bekliyorum. 150-200 tl arasinda

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.