Memnunmusun hala, iş görür mü İstanbul sıcağında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (262. sayfa)

-
-
Bu yeni nesil, dc motorlu dediğiniz vantilatörler daha mı iyi serinletiyor ortamı?
Xiaomi haricinde hangileri dc motorlu? Ben kule tipi gibi görsel olarak daha iyisini değilde, daha az ses yapan ve daha iyi serinleteni tercih ederim. Burayı okuyunca kafam karıştı. Amazonda Xiaomi, honeywell, levoit, dreo gibi bi sürü model var. Hangisi tercih edilmeli?
-
Ben de almayı düşünüyorum bunlardan birini,memnunmusunuz ve hangini önerirsiniz biraz bilgi verirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu model indirimle 4769 TL'ye geliyor alıp kullanan varmı İstanbul sıcağında iş görür mü parasını hakediyormu? mieko
DREO - Akıllı Kule Vantilatör 509Shttps://mieko.com.tr/products/dreo-cryiser-pro-t2-kule-tipi-fan?variant=41529339674699
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Levoit mi dreo mu? Hangisini tavsiye edersiniz dostlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de İstanbul'da oturuyorum,memnunum hocam.9'a kadar hız ayarı var.3'e kadar çok sessiz çalışıyor, bu yüzden uyurken kullanmak için de ideal,sıcaklığın durumuna göre yatarken uyku modunda 1 veya 2'de kullanıyorum.Günlük kullanımda ise duruma göre 4-6 arası çalıştırıyorum.4'le birlikte ses oranı artmakla birlikte kademe kademe artırdıkça güçlü üfleyip iyi serinletiyor.Özellikle 7-9 arası aşırı güçlü üflüyor diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 29 Haziran 2025; 20:21:2 > -
Eyvallah kardeşim sipariş ettim 4769 TL'ye geldi
dreo 509s den aldım ama yüze serinlik gelince çok baş ağrısı yaptı, bu aletleri ne kadar uzaklıkta çalıştırmamız lazım doğru kullanım için
-
Hocam gayet mantıklı duruyor diğer sitelere de baktım yorumlar hep olumlu siz aldınız mı memnun musunuz
Bende bugün sipariş verdim hocam
Ofiste kullanmak için masaya konacak ideal boyutlarda bir vantilatör var mı ?boyutu 20-30 santim yuvarlak bir şey olabilir
amzn.eu
Fırsat: HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör HT900E, Sessiz Soğutma, 90 Dereceye Kadar Ayarlanabilir Eğim Açısı, 3 Hız Ayarı, Duvara Montaj, Masa Vantilatörü - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B003KHJO6G?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Y8DF2HW6BA9H144XNW40_2&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Y8DF2HW6BA9H144XNW40_2&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Y8DF2HW6BA9H144XNW40_2&previewDohEventScheduleTesting=C
Bunu kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaklaşık 2 hafta önce Amazon’dan 1.150 TL’ye aldım, "beğenmezsem iade ederim" diyerek kendimce cesur bir alışveriş yaptım.
Şu an iş yerinde, masamın altına yerleşti, oradan üfleyip duruyor. Klimalı ortamda fan mı olur demeyin, bu arkadaş mikroklima yaratıyor. Bir de işyerinde klima savaşlarında bana avantaj sağlıyor.
Ürün genel olarak güzel, ama biraz iri yapılı diyebilirim. Üç kademesi var; birinci kademe bile “ben buradayım” diyor zaten. Fazlasına pek gerek kalmıyor. Hafif bir sesi var ama kulak tırmalamıyor, yani “çalışıyorum” diyor ama bağırmadan söylüyor. Evde, özellikle evde/yatak odasında kullanacaksanız o sesi hesaba katın derim.
Manuel olarak yukarı-aşağı yönlendirebiliyorsunuz, ama sağa-sola dönme gibi bir meziyeti yok. Otomatik dönme falan da yok, sabit duruyor.
Alırken biraz tereddütlüydüm, çünkü ofiste zaten Everest EFN-508 vardı. Honeywell HT900E hem daha büyük hem de biraz daha sesli olduğu için “milleti rahatsız eder miyim?” diye düşündüm. Ama yerdeki kağıt kolisinin üzerine yerleştirince ne boyutu sorun oldu ne de sesi. Kimse "ya bu da neyin nesi?" demedi. Hatta masama gelenler (alttan alttan gelen) “Ya bu esinti nereden geliyor?” diye şaşkınlıkla etrafı kolaçan ediyorlar.
Özetle: Ürün başarılı, güçlü, biraz iri ama işini iyi yapıyor. Masanın altına koyunca hem serinletiyor hem de fark edilmiyor. Tavsiye ederim, ama sessizlik arayanlara değil, "üşütmeden serinlet" diyenlere hitap ediyor.
-
Kumtel KTF-290 Beyaz Vantilatör 16'' (3p)
1080₺
-
Hocam geldi mi ürün nasıl performansı
Ev içi kullanım için maksimum 2 bin tl'ye kadar F/P vantilatör önerir misiniz acil?
-
Ben miekonun sitesinde tek çekim aldım indirimle 4769 TL'ye geldi, henüz kargoya verilmemiş
Merhaba. Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 ile lite modeli arasında ne fark var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X