Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MaedHrOS , Ali Arslan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.064
Cevap
228
Favori
527.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakir VLS 90S aldik ama nasildir arastirmadik hic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temkeş kullanıcısına yanıt
    Plastik pervaneli olmamasının özel bir sebebi var mı?
    Sanayi tipi olup da sessiz bir vantilatör var mı hiç duymadım.

Homend 9003 için pazartesi kurulumu yapınca yorumlarımı paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Plastik pervaneli olmamasının özel bir sebebi var mı?
    Sanayi tipi olup da sessiz bir vantilatör var mı hiç duymadım.

Homend 9003 için pazartesi kurulumu yapınca yorumlarımı paylaşacağım.
    Sonuç ?
  • Pazartesi bu saatte işte olduğum için akşam evde kurulumu yapınca sonucu göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temkeş

arkadaşlar uygun fiyatlı çok ses çıkartmayan plastik pervaneli olmayan vantilatör önerileriniz var mıdır?

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arius-sanayi-tipi-vantilator-metal-pervaneli-46-cm-capli-ayakli-masada-3-in-1-vantilator-358149521

bu linkteki nasıldır?
    Tekzen'den kamasonic aldık metal pervaneli olmasına rağmen hem sessiz hem de bayağı iyi üflüyor , kalite olarak beklentimin üstünde çıktı

• Dostlar ikisi arasında kaldım Sizce hangisi alınır ??

Simfer 1660 afm1660 STAND FAN uzaktan kumandalı 16 inç

Homend 9003 Fanomen Stand Ayaklı Vantilatör
    www.hepsiburada.com
    Homend 9003 Fanomen Stand Ayaklı Vantilatör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/homend-9003-fanomen-stand-ayakli-vantilator-p-HBV00000C3FE8?magaza=Hepsiburada

• Arzum Ar063 kullanan dostlar. Şimdi cihaz geldi kurdum lakin vantilatörü açınca kafa yukarıya bakıyor. Kademe olarak pervaneyi aşağıya çevirince kademe kademe çıt çıt diye ses geliyor ancak calistirdigimda tekrar kendiliğinden çıt çıt atarak kafası yukarı dönüyor. Yanında bir vidası var sıkıyorum fayda etmiyor. Acaba var mı bir önerisi olan ?

Edit ; Somon gevşek miş çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerProfessor -- 16 Temmuz 2018; 18:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerProfessor

Arzum Ar063 kullanan dostlar. Şimdi cihaz geldi kurdum lakin vantilatörü açınca kafa yukarıya bakıyor. Kademe olarak pervaneyi aşağıya çevirince kademe kademe çıt çıt diye ses geliyor ancak calistirdigimda tekrar kendiliğinden çıt çıt atarak kafası yukarı dönüyor. Yanında bir vidası var sıkıyorum fayda etmiyor. Acaba var mı bir önerisi olan ?

Edit ; Somon gevşek miş çözdüm.
    Sendeki problem bu muydu? Sanırım aynısı benim satın aldığımdada da var:

Webden Postalayoutube
    ARZUM AR063 Problemi
    https://www.youtube.com/watch?v=5Su_zk_ibXw

Tam olarak neresi sıkılacak? (vantilatör yanımda değil, uzaktaki akrabama aldım).

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinde var muhtemelen. Vidasini iyice sıkın, çeyrek yarım tur arası dönünce sorun bitiyor. 1 haftadır sorun yok :)

• Homend Fanomen 9003 deneyimlerim;

Malzeme kalitesini beğendim. Cihaz estetik olarak da çok şık. Panel mavi ışıklandırmalı. Kumandadan power ışığı hariç diğerleri kapatılabiliyor.
    1. seviye hızda ses olarak rahatsız etmiyor. Naturel ve uyku modunda yavaşlayıp tekrar hızlanıyor.
    Kutudan 2 adet kumanda çıktı. Yedek kumanda göndermeleri hoşuma gitti.
    Kurulum zor değil, daha önce bir defa vantilatör kurulumu yaptıysanız kitapçığa bakmaya bile gerek kalmayabilir ama yine de bakın :) Özellikle vidaları iyi sıkmayı ihmal etmeyin ama plastik yuvalarda da aşırı sıkıp zarar vermemeye dikkat edin.
    Kitapçıkta bahsi geçmeyen kayık gibi beyaz bir parça var. Bu nedir derken vantilatör kafes çemberinin vida kısmı görünmesin diye üzerine takıldığını keşfettim. Estetik olarak görüntüyü bozmasın diye düşünülmüş. Bu parçayla en son işiniz olacak.
    Cihazı alan olursa servisi arayıp ürün kaydı yaptırmayı unutmasın. Daha sonra bir sorun olursa hiçbir belge sormadan adresten kargo ile alıp 2 iş günü içerisinde adrese ücretsiz teslim ediyorlar. Daha önce servisi tecrübe ettim, bu konunda gerçekten çok iyiler.

Sonuç olarak 169 TL ye kesinlikle öneririm.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz ?

• erkanist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Bu modeli kullanan var mı?

www.hepsiburada.com
    Rowenta VU5670 Turbo Silence Extreme Stand Vantilatör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rowenta-vu5670-turbo-silence-extreme-stand-vantilator-p-EVROWVU5670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 17 Temmuz 2018; 1:4:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Memnun musunuz ?
    Carsamba gelicek hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    Dün epey araştırmadan sonra saat 16 gibi siparişi verdim..Şuan kargom dağıtıma çıkmış..Evimde homend'in dijital ütüsü var malzeme kalitesi üst düzey ve oldukça da memnunum..Sizin bu tarz bir yorum yapacağınızı tahmin etmiştim oyüzden dayanamadım erkenden verdim siparişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 17 Temmuz 2018; 8:41:5 >
  • maestro2 kullanıcısına yanıt
    Bir ay önce n11 den 369 tl ye almış idim iki adet,

Birini kendim kullanıyorum,şuan piyasadaki mazeme kalitesi,şıklık,iözelliklerinin çeşitliliği olarak ve sessizlik olarak alabileceğin en iyi ürün,ayaklı vantilatörlerde daha iyisi şuan yok,

Almayı düşünürsen n11 den al derim.

• 9003 modeli sadece hbde vardı 180 liraya. ben 9002 modelini ggden çekle 140 liraya aldım. arada performans olarak hiç fark yoktur diye düşünüyorum
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Performans farki olduğunu sanmıyorum. Sadece tasarımı değişik görünüyor.

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız. Benim ürünle ilgili endişem yoktu da özellikle yorum bekleyen arkadaşlar için hemen yazmak istedim.

Bende tost makinesi, çaycı, tirbüşon da var. Ütü olarak Adventouch almıştım. Gerçekten çok iyi cihaz.

• İş görür mü? Fiyatına göre hem a101 hem şok a geliyor

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

Eğer kullanan varsa alın derseniz iyi fırsat gibi.Bu uygulamada gördüm takip etmenizi önerebilirim

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Bütçesi uygun olan için güzel cihaz gibi duruyor. Yalnız bu kadar para veriyorsun, kumandadan salınımını ayarlayamamak büyük eksiklik. Sırf bu yüzden almaktan vazgecerdim.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.