Şimdi Ara

Vanalı Egzoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. citroen c3 1.6 vti otomatik vites aracıma vanalı egzoz sistemi taktırmayı planlıyorum 9-10 güne kadar.arkadaşımın siroccosunda var 350 liraya yaptırmış ve uzun süredir kullanıyormuş banada kendi egzozcusunu önerdi.aynı fiyata yaptırabileceğimi söyledi.sizce fiyat nasıl? izmirde sizlerinde önerebileceği bu işi yapan ustalar varmı? ayrıca bu sistemi yaptırdıktan sonra yarın öbür gün çıkarttırmak istediğimde bu işlem basit birşeymidir?

• vanalı egzoz muayeneden geçiyormu muayenede sıkıntı çıkarmasın sonra ?
  • arkadasin bana anlattigi kadariyla muayene oncesi sokturmek daha garantiymis.zaten bu sistemi sokturup taktirabiliyormusuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de izmirliyim. Benim sciroccomda da vardı geçen hafta söktürdüm sattım. Fiyat iyi. Eğer elinde egzoz varsa montajını yaptırabileceğin yer önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Ben de izmirliyim. Benim sciroccomda da vardı geçen hafta söktürdüm sattım. Fiyat iyi. Eğer elinde egzoz varsa montajını yaptırabileceğin yer önerebilirim.

dostum bu sökme işlemi maliyetli birşeymi? araç kendimin fakat bizim peder bey karsi bu olaylara vanali sistemi tercih etmemin en buyuk nedeni disaridan bakildiginda sistemin gorulmemesi orjinal egzozun kullanilanilmesi.

• varex marka elektronik egzozlar var izmirde 3.sanayide gürkay egzoz var bir çok spor araca uygulamaları mevcut.

http://www.jdmworks.net/wp-content/uploads/singlekopya-1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Mayıs 2014; 10:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

varex marka elektronik egzozlar var izmirde 3.sanayide gürkay egzoz var bir çok spor araca uygulamaları mevcut.

http://www.jdmworks.net/wp-content/uploads/singlekopya-1.jpg

fiyatları hakkında bilginiz varmı acaba? ayrıca 350 lira aldigim fiyat sizce nasil,3.sanayide egzozcu okan da bu fiyata yaptirabilirmisim.aradasin soyledigine gore genelde lüks araclara uygulama yapiyormus orasida.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz manifold çatlağı sesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • togiksk T kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatları hakkında bilgim yok el yapımı uygun fiyatlı egzozlarıda var istediğiniz kalite ve sisteme göre fiyatları değişiyor musait olduğunuz bir günde gidip teker teker fiyat almanız daha iyi olur sıkı pazarlık yapmanızda fiyata etki edebilir

Gürkay egzozun facebookta sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam Honda,porsche,bmw,mercedes,lamborghini,ferrari gibi araçlarada uygulamaları mevcut.
  • Ben de Ankara'da ikamet etmekteyim. Aracım RCZ. Bu aralara düşünmeye başladım bu vanalı sistemleri. Lakin özellikle montajları hakkında pek bir bilgim yok. Orjinal egzosu değiştimeden bunu uygulamak mümkün mü? en azından egsoz kafaları (çıkış yeri) orjinalliğini korusun istiyorum. Araca herhangi bir zararı olur mu? Muayene için sök tak yapılması sıkıntı çıkarır mı? Araca fazla tornavida değmesini sevmem de o yüzden soruyorum. Bir de ortalama fiyatlar nasıl? Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı bunun için?
  • tigger_agc T kullanıcısına yanıt
    Boru çapları aynıysa sadece susturucuda takılabiliyor diye biliyorum bütçeniz uygunsa kaliteli sistemlere yönelmenizi tavsiye ederim zira ucuz sistemlerde kapak kitlenmesi olabiliyor eğer değişim yaparsanız eski egzoz sisteminizi mutlaka isteyin muayene ye gitmeden önce onu taktırırsınız.

• ben 550 tl"ye taktırdım uzaktan kumandalı.Zaten elektrik tesisatı sadece 150 tl tutmuştu. :)
  • youtube da yorumların birinde vanalı taktırdıktan sonra düze geçince performans kaybı yaşadığından hep vanalıda gezmek zorunda kaldığından bahsetmişti birisi. Almadan/taktırmadan önce bunu sormanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togiksk

quote:

Ben de izmirliyim. Benim sciroccomda da vardı geçen hafta söktürdüm sattım. Fiyat iyi. Eğer elinde egzoz varsa montajını yaptırabileceğin yer önerebilirim.

dostum bu sökme işlemi maliyetli birşeymi? araç kendimin fakat bizim peder bey karsi bu olaylara vanali sistemi tercih etmemin en buyuk nedeni disaridan bakildiginda sistemin gorulmemesi orjinal egzozun kullanilanilmesi.

Ben de seni okana yollayacaktım :) . Sökmesi çok kolay 20-30 liraya sökülür takması ise kablo bağlamaları vs ile birlikte okan 70 e yapar
  • Ankara'da önerebileceğiniz birileri var mı bu konuda?? Bir de bu sökme takmanın arabaya bir zararı var mıdır acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de seni okana yollayacaktım :) . Sökmesi çok kolay 20-30 liraya sökülür takması ise kablo bağlamaları vs ile birlikte okan 70 e yapar

kardeşim sende okandamı yaptırdın sistemi? sana maliyeti ne olmuştu.ayrıca sakıncası yoksa söktürme sebebin neydi bu sistemi bir sıkıntımı yarattı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Ben de Ankara'da ikamet etmekteyim. Aracım RCZ. Bu aralara düşünmeye başladım bu vanalı sistemleri. Lakin özellikle montajları hakkında pek bir bilgim yok. Orjinal egzosu değiştimeden bunu uygulamak mümkün mü? en azından egsoz kafaları (çıkış yeri) orjinalliğini korusun istiyorum. Araca herhangi bir zararı olur mu? Muayene için sök tak yapılması sıkıntı çıkarır mı? Araca fazla tornavida değmesini sevmem de o yüzden soruyorum. Bir de ortalama fiyatlar nasıl? Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı bunun için?

hocam isterseniz orjinal egzoz aynen kalıyor.bende öyle yaptırtmayı düşünüyorum.aracın altından çıkış veriliyor.dışarıdan bakıldığında tamamen orjinal görüntü var yani.bu sistemin anlaşışması için anca aracın kaldırılıp altına bakılması lazım anca o şekilde anlaşılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim sende okandamı yaptırdın sistemi? sana maliyeti ne olmuştu.ayrıca sakıncası yoksa söktürme sebebin neydi bu sistemi bir sıkıntımı yarattı?

Vanalı egzoz açık haldeyken kesinlikle aracın performansını ciddi oranda düşürüyor, bende yazılım yaptıktan sonra sökmeye karar verdim. Kapatıp stock gibi gezerdim ama ben bunun yerine performanslı giderken az da olsa bir ses alayım diye vanalı egzozu söküp sadece orta iptali yaptım. Sistemin hiç bir sıkıntısı yok çokta güzel ses veriyor doğru yere montajı yapılırsa. Ben okanda taktırmadım sadece söktürmeyi okanda yaptırdım ama benden sökülen egzozu başka bir arkadaşımın aracına okanda taktırdık aynı sesi elde ettik.

• quote:

Ankara'da önerebileceğiniz birileri var mı bu konuda?? Bir de bu sökme takmanın arabaya bir zararı var mıdır acaba?

Aracın susturucuları ellenmeden almak istediğiniz sese göre egzoz borusunun herhangi bir yerinden boru sökülüp yerine vanalı egzozu montajlatabilirsin. Sökmek istediğinde de yine sökülen yerden sadece boru çıktığı için oraya bir düz boru kaynatarak stock egzozuna kavuşursun. Arabaya hiç bir zararı olmaz
  • quote:

quote:

Ankara'da önerebileceğiniz birileri var mı bu konuda?? Bir de bu sökme takmanın arabaya bir zararı var mıdır acaba?

Aracın susturucuları ellenmeden almak istediğiniz sese göre egzoz borusunun herhangi bir yerinden boru sökülüp yerine vanalı egzozu montajlatabilirsin. Sökmek istediğinde de yine sökülen yerden sadece boru çıktığı için oraya bir düz boru kaynatarak stock egzozuna kavuşursun. Arabaya hiç bir zararı olmaz

Teşekkürler cevap için. Yanlız bir üst mesajda dediğiniz performans kaybı olayı düşündürücü. Eğer öyle birşey oluyorsa hiç gerek yok. Ben tam tersi belki az da olsa performans artışı da olur diye düşünüyordum.

• quote:

quote:

quote:

Her muayenede sök tak 100 gayme gitti yani öylemi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.