Bildirim
Van yüzüncü Yıl Üniversitesi diş hekimliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ınstagramdan gencdishekimleriderneği van diye arat genelde bu dernekler kuruyor wp gruplarını. -
Sağolasın ama bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Sorunlu musun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne açıdan?
Gereksiz konuları gereksiz şekilde öne çıkarman pek normal bir şey değil bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iamNS
Gereksiz konuları gereksiz şekilde öne çıkarman pek normal bir şey değil bence.Öne çıkardığım konuların çoğu üniversitelerle ilgili. Arada foruma bakıyorum ama genelde sb ve deneme önerisi vb konular var ayrıca forum çok aktif olmadığı için konular akmıyor, o yüzden üni konuları arıyorum ama pek önde değiller şu an tabi haklı olarak. Ben de önceleri yazılan konuları öne çıkarıyorum benim gibi olanlar* varsa diye, ilgisi olanlar için de farklı ünilerden ve farklı bölümlerden bulmaya çalışıyorum.
Rahatsız ediyorsam kusura bakmayın, olay bu. İyi günler.
*Düzenleme: "olanalar", "olanlar" olarak değiştirildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE48E5BEE -- 5 Haziran 2021; 14:46:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X