Şimdi Ara

Hacettepe Diş vs Zonguldak Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralama 13 bin civarı gelirse napiyim dostlar.

Şimdi aslına bakarsanız uzun süredir doktor olmak istiyordum.Fakat dis hekimliği okuyan arkadaşlarla konuştum memnunlar dustan sonra deli para var diyorlar.Ben ankara sevdalısıyım bu arada deniz kenarında yıllardır yasamama rağmen ankaranin tozunda bozkırın da hayal ettim uniyi nedense.
    Ama tıp ?
    Asıl hayalim o.

Bilmiyorum tabii bunlar iyi senaryolar tutmaları falan.

Neyse bir destek olun kardesinize tutarsa napiyim ? Okullar hakkında fikri olanda paylassin zonguldak konusunda cekincelerim var.Öğrenci şehri sayılabilir mi öncelikle ? falan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe diş yaz arkana yaslan. Hacettepe diyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jesfen2011

Sıralama 13 bin civarı gelirse napiyim dostlar.

Şimdi aslına bakarsanız uzun süredir doktor olmak istiyordum.Fakat dis hekimliği okuyan arkadaşlarla konuştum memnunlar dustan sonra deli para var diyorlar.Ben ankara sevdalısıyım bu arada deniz kenarında yıllardır yasamama rağmen ankaranin tozunda bozkırın da hayal ettim uniyi nedense.
    Ama tıp ?
    Asıl hayalim o.

Bilmiyorum tabii bunlar iyi senaryolar tutmaları falan.

Neyse bir destek olun kardesinize tutarsa napiyim ? Okullar hakkında fikri olanda paylassin zonguldak konusunda cekincelerim var.Öğrenci şehri sayılabilir mi öncelikle ? falan filan.

Asıl hayalini kovala dostum.
    Bir üniversite bitirdim. Şimdi tıp için bekliyorum. Herkes eleştirdi ama umrumda değil, çünkü tıp istiyorum.

• İkiside okunmaz.dişte pratik çok zor ve çok emek var,tipta hayati tehlike var ve daha ağır

• richbutbad kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasınız? Bu sene mi gireceksiniz tıpa. Helal olsun bu arada

• HACETTEPE diş ya zonguldak tıpı aşırı aşırı isteeçyen katlanır heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsan aynı durumdayız.Çocukluk hayalim ya da sınava tıp kazanmayı hayal ederek çalıştım diyorsan nerede olursa olsun tıpı yazar gidersin.Ben de öncelikli olarak tıp istiyorum ama tıp için ölmüyorum da.13k bandında gelirse ankarada diş okumayı tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    geçen yıl açıldı
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Tıp vs Ege Tıp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Namık kemali yaz, ya tutarsa şansını denersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer tıp istiyorsan zonguldağın tus kazandırma oranı çok yüksek yazmaktan çekinme e Hacettepe zaten adını yapmış aslında karar sende sayılır ama açıklandıktan sonra düşün şimdi tüm ihtimalleri düşünmekten kafayı yersin bence :)
  • Namik Kemalde tanıdık var ilk seneden sınıfta kaldı yani gidipte bitmemezlik olmasın dostum yoksa benim de aklımdaki yerlerden

• zonguldak tip tusta 2. dir haberiniz ola

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Kağan

zonguldak tip tusta 2. dir haberiniz ola

1. kim :)

• Önceki sene 13 bin olmuş aynı düşünceleri yaşadım.Bende tıp diye yola koyuldum ama tam 13k oldum Hacettepe Ankara Gazi diş yazsam yoksa Antakya Zonguldak Düzce Tıp yazsam diye git gel deydim hep kararsızdim.Dogma büyüme Ankara lı olduğumdan hep Ankara istiyorsun.Ama diş tıp aslında farklı dallar.Ben kendimi hic diş hekimi olarak hayal etmedim.Onun için Tıp karar verdim.İlk iki ay çok zorlandım hatta konum vardi Tıp bırakıp diş geçmek diye fakat sonra düşündüm ben aslinda tıp sevmedigimden degil Ankara sevdalısı oldugum icin diş gecmek istiyordum velhasıl 2 ay sonunda okumakda olduğum şehire alıştım şimdi mutlumuyum bilmiyorum ama :) hayal ettigin bölüme gitmen senin yararına:) Umarım mutlu olabileceğin bir tercih yaparsın.

• Hayalin tıpsa tıp oku hocam diş tatmin etmez seni.

• Tıp bölümlerin Real Madrid'iyse diş ancak sürsürübağlarsporu olabilir. Tıp ile karşılaştırılabilecek herhangi bir bölüm 2016 Türkiye'sinde mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bıktımm2016

Kaç yaşındasınız? Bu sene mi gireceksiniz tıpa. Helal olsun bu arada

Estağfirullah. Sağolun.
    23 oldum Mart 2016'da.
    Bu işi gerçekten hedefledim, bunun farkındayım; o yüzden başladım. Gerçekten son Fen sınavından sonra öyle bir rahatladım ki... Olmazsa da yapacağm bir şey yok.
    Ama, sen kendini en iyi tanıyan kişisin, dolayısıyla bize sorduğun sorunun cevabını en iyi sen verebilirsin. Tıp ya da diş... ikisi de aslında ayrı bölümler ama sanki MF3'te olduğu için benzer bölümlermiş gibi görünüyor. Bu mantıkla birçok insan tıp yahut diş olmadı, genetik seçeyim diyerek hayatlarını heba ediyorlar. Kişinin kendini iyi tanıması lazım. Genetik temel bir bilim, tıp ise klinik ve bambaşka bir uzmanlık alanı her ne kadar ortak çalışma alanları olsa da... Diş ile tıpın da benzer yanları elbette var ama pratik bağlamında uzak iki bölüm. Başarılar :)

• richbutbad kullanıcısına yanıt
    askerliği yapmadan ikinci lisansa başlayamıyosun.
  • diş doktorluğuna 2. sınıf doktor muamelesi yapıldığı gerçeğini değiştirmez

ben tıp oku derim. bi ortama girdiğinde dişçinin diğerleri yanında pek bi forsu olmuyor şahsi fikrime göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

askerliği yapmadan ikinci lisansa başlayamıyosun.

hocam araştırdım bu meseleyi. eş zamanlı yüksek lisansa başlayacağım. o şekilde olur diye bilgi verdiler askeriyeden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.