Teğmen
06 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Playstation 3 2012 Mart'ta almıştım,o günden bu yana ilk defa böyle bir şey oldu. Fifayi açtım ,oynayacaktim 3 kez bip sesi gelip kapandı Playstation. Tekrar açtım,cok aşırı yüksek bir ses çıkardı ve hatta arkadaki tozlar bile uçtu bende korkudan fişi çektim kapattım şimdi açılıyor , hatta CD okunuyor ama ekran siyah oluyor. Önce araştırma yaptığımda kırmızı ışık hatası sandım ama o hatada Playstation hiç açilmıyor,3 kez bip yapıp kapanıyor. Ya da sarı ışık çıkıyormus vs. Bende oda olmadı. Acaba bu ekran kartı ile alakali bir durum mu? Tamir edilebilir bi durum mudur?
Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Jürgen Klopp'un sevdalıları olarak bu konuda buluşuyoruz.

Zaten bu kadar güzel gülen adamı kim sevmez ki

ÜYELER
1.Ehrmantraut (Kurucu)
2.Noel Gallagher
3.Rhaegar Targaryen
4.Broiser
5.Dhiozy
6.Tenno Heika Banzai
7.Vaudeville
8.yunalir
9.Roberto Firmino
10.Rodoplu
11.hasanatom
12.Luis Suarez (Yedek)
13.Edwin van Der Sar (Yedek)
14.Anche
15.Cane®
Fenerbahçe'nin forma sponsoru belli oldu. Qatar ile anlasilmis fakat Şampiyonlar Ligi'nde sponsor Turkish Airlines.
Yazan olduysa kusura bakmayın. Hayırlı olsun.
Bence biraz sakin olmalıliyiz. Ismail Kartal'ın teknik Direktörlüğünü bende beğenmiyorum fakat ligde sadece biz kötü değiliz. Galatasaray , Beşiktaş'ta kötü durumda.
Takımda eksik olan şey ruh. Geçen seneki disiplin ve ruh yok.
Bende ümitli değilim halimizden ama ne olacağı belli olmaz.
Ikisindede oynamış kisilere soruyorum. Bende PS3 var.
Oyunda takım ile gol sevinçleri , cimde izler , cimin kalkması gibi olaylar olmayacak mı. Demoda yok çünkü.
Beyler birtek ben mi rahatsızim acaba oyun hızından. Kolay adam gecilmesinden?
Pas sertlik ve hızları , oyuncu kivrakliklari ve adam geçme olayı sizce de PES'e benzememis mi baya.
Demo ve tam sürümler arasında fark olmaz heralde
Oyunda internet üzerinden araba satın aldık diyelim 725.000 dolara. Bu aracı başka biri patlatirsa eğer araba yok olur mu?
Beyler gta online da üstüme silahcitan çelik yelek aldım. Ama çıkmıyor. Yani cikartmak istiyorum kötü gözüküyor. Nasıl yaparım
Galiba bilinen bir hata fakat bir türlü cozumunu bulamadım. Oyundan bakıyorum 27 bölümde olduğum yazıyor the Assassin... diye. Bu bölümü yaptıktan sonra bölüm gelmez oldu. Sadece yan bölümler var. Heryerde soru işareti var ama ana bölüm yok. Bir çözümü varsa paylaşır misiniz lütfen.
Beyler bir sorum olacak. Oyunda kickoff da turnuva modu kurmak istiyorum. Yani mesela ilk maç oynayıp ikinci maç rövanş maçı otomatik oluşturma gibi bir sistem var mı? Rövanş maçında maç öncesi fırst leg 2-1 yazması mesela.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 687
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.509 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 263 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.