Şimdi Ara

Van Kedileri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaşlar merhaba,

8 haftalık Van Kedisi yavrularımız, anne babalarının aşı ve mama masraflarını karşılayabilmek için satılıktır :)
    anne ve baba bizim kediler, ikisi de van kedisi. Yavrular kuru mama yiyebiliyor şu an ve tuvalet eğitimleri var. İç dış parazitleri yapıldı, Hills mamayla birlikte vitaminleri de eksiksiz veriliyor.

Resimleri :

istediğim ücret 300 lira. Cerrahpaşa hastanesi yakınında evde görebilirsiniz. Kesinlikle elden sahiplendireceğim, şehirdışına kargo otobüs vb şeylerle gönderim mümkün değil.

hayırlı alışverişler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.

• Yavruların gözü tek renk değil mi van kedisinin özelliği iki renk olması değil mi?
    Bizdeki iran kediside böyle kafam karıştı

Ankara Kedisiyle Farkları
    Van kedisi diğer türler içinde en çok Ankara kedisi ile çok karıştırılır. Halbuki çok belirgin farklıları vardır iki türün. Bunlardan bazıları:
    Van kedisinin gözleri badem şeklinde ve kehribar rengindeyken Ankara kedisinin gözleri yuvarlak yapıda ve mavi-sarı renktedir.
    Van kedisinin yüzü daha yuvarlak, Ankara kedisinin sivridir.
    Van kedisinin baş ve kuyruk kısmında sarı lekeler bulunur, Ankara kedisi ise genellikle bembeyazdır.
    Ve Van kedisinin tüyleri Ankara kedisine göre daha kısadır.

http://www.vankedisi.net/

İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerXT

quote:

Ankara Kedisiyle Farkları
    Van kedisi diğer türler içinde en çok Ankara kedisi ile çok karıştırılır. Halbuki çok belirgin farklıları vardır iki türün. Bunlardan bazıları:
    Van kedisinin gözleri badem şeklinde ve kehribar rengindeyken Ankara kedisinin gözleri yuvarlak yapıda ve mavi-sarı renktedir.
    Van kedisinin yüzü daha yuvarlak, Ankara kedisinin sivridir.
    Van kedisinin baş ve kuyruk kısmında sarı lekeler bulunur, Ankara kedisi ise genellikle bembeyazdır.
    Ve Van kedisinin tüyleri Ankara kedisine göre daha kısadır.

http://www.vankedisi.net/

Teşekkürler bilgi için iyi satışlar

• çok tatlılar maşallah

araya karışmış olan tekirler evlatlık mı
  • para olsa + evdekiler müsade etse gerçekten almak istiyorum birini.. ama ne kediye, ne köpek, kuşa hatta balığa bile izin vermiyorlar.. hepsini lıyorum artık
    Daha Fazla Göster
  • fiyatta bir şeyler yaparsan gelir alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Anne yavrulardan daha güzelmiş.

büyüyüp şekil şemal oturunca yavrular da o kıvama geliyorlar :)
  • Elbette ama gene de anneyi daha çok sevdim. Bir de şu yüzü görünmeyen tekirleri merak ettim. Onlar Van değil heralde.

o tekirleri arkadaşlar okulda bulmuşlar, yeni doğmuş haldelerdi. meme bile ememiyorlardı, bir süre şırıngayla besleyip baktık, sonra şefkatli kedimiz Topaç onları da yavrularının arasına kattı :)

• quote:

quote:

o tekirleri arkadaşlar okulda bulmuşlar, yeni doğmuş haldelerdi. meme bile ememiyorlardı, bir süre şırıngayla besleyip baktık, sonra şefkatli kedimiz Topaç onları da yavrularının arasına kattı :)

Anne güzel demiştim bilmişim demek ki

En kısa zamanda kedi seven birilerine verebilmeniz ümidi ile efendim. Saygılar.

• Maşallah çok tatlılar gerçekten
    REFERANSLARIM : Erhan07---gultekk---macufuk---ztar---fauntumnus---wolleskaan---g@dlike---mustafay87---gitarxtanbul---armondia---serdaraltay--- tasova---ugurfb---apoca1ypse---linger---J4ck---sserdar---alpauydu---imuratk...olcyto---fb123---pansxtre---maxmeteror---Lacrymatoire---Baltacifatih---cameler11---FreeMan---dextrr---turgayk---mrtcakmak---evrekas---benliharun---arwwen---turkuaz---edsamu
    Daha aklıma gelmeyen 10'larca hatta 100'lerce alışveriş "0" sorun...
  • ankara,da olsa hemen kapardim 2 adet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

parayla evcil hayvan alanin aklina sasayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şunu belirtmek isterim; ben de bedava sahiplendirdim birçok kez yavrularımı. yakın arkadaşlarıma verdim, ücret almadım.

hepsi bir süre sonra ya sokağa bıraktılar kedilerini, yada ilgilenmediler, hayvanlar öldü.

ücretli sahiplendirmemin ilk nedeni kendi kedilerimin aşı ve mama masraflarını karşılayabilmek. zira HAKKIYLA kedi besleyenler bu masrafların ciddi boyutta olduğunu bilirler. Kedi başına yıllık 300 lira aşı masrafı var, mamaları da hills ve proplan olunca işin içinden çıkmak zor.

ikinci sebebi, kedilerimin sertifikalı van kedileri olmaları. anne ve babanın SAFKAN van kedisi sertifikaları var, veterinerimiz Alper Işık van kedileri konusunda türkiye'de sayılı bilgi sahibi insanlardandır, onun tavsiyesiyle almıştım bu sertifikaları.

üçüncü sebep; yavrularım için 300 lira veremeyecek birine kedi verdiğimde gözüm arkada kalıyor, zira yıllık masrafları 300 liradan çok daha fazla. biraz da sahiplenecek kişilerin maddi durumunun iyi olmasını istiyorum. Hollanda'dan gelip yavru alan oldu, hala tüm sahiplendirdiğim kişilerle mail'le iletişim kuruyorum, yavruların resimlerini gönderiyorlar :) kısacası, takıntılıyım biraz bu konuda.

Hayvanların pet-shoplarda ürün gibi satılmasına ben de karşıyım. zaten petshoptan alacağınız bir kediyle elden sahipleneceğiniz bir kedinin insancıl, evcil olması arasında dağlar kadar fark vardır, tuvalet alışkanlığı edinmede güçlük çekerler, annelerini yeteri kadar ememedikleri için bağışıklık sistemlerinde problem oluşma riski vardır.

Sahiplendirme için ücret istememin sebepleri bunlardır. Bunları bilerek yapacağınız her türlü yoruma sonuna kadar saygı duyarım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.