Şimdi Ara

VAN-KARS-ADIYAMAN-ERZİNCAN-URFA ŞEHİRLERİNDE YAŞAYAN ÜNİ. BİLGİSİ OLAN (TIP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu şehirlerdeki tıplar kesin tutacak olanlar.bu şehirler hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi?Tıp fakültesinin konumu olsun amfi mi normal sınıf mı araştırma hastanesi var mı? varsa ne konumda? şehrin kendi güzelliği .şehirden çok bi beklentim yok yani tıp istiyorsun sonuçta ama en azından haftada 1 kez şöyle gezeyim dediğinde gezineceğin yerler olsa fena olmaz.tıp okuyanlar için derslerin konumu slaytlar çalmamı kendi üretimi mi?anatominin önem yüzdesi tartışılmaz .kadavra falan görecek miyiz ...
    yardımcı olabilir misiniz??

• van şuana kadar araaştırdıklarımın en iyisi gibi kadavra anatomi ile doğru orantılı diye duymuştum.van da kadavra var mı kadavra
  • Birde sıralamanizi yazsaniz benim 15666

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum gelirse Erzurum yaz. En uygunu açık ara farkla Erzurum.
  • adıyamanlıyım sehir hakkında bilgi verebilirim üniversite hakkında sadece yeri hakkinda bilgi verebilirim

• Erzincanlıyım Van'da 6.5 yıl kaldım sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORDU TIP VS AFYON TIP
    4 yıl önce açıldı
    Balıkesir tıp vs Bolu tıp
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıralamam 15072 ..

Erzurum olursa uçarak giderim hocam.keşke olsa.ama yüksek ihtimal saydığım şehirler gelir.gerileme olmazsa .siz bulunduğunuz şehir için bilgi verirseniz memnun olurum. antalyalıyım izmirde yaşıyorum şehirleri böyle beklemiyorum ama internette gördüğümden kötü çıkarlarsa hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.sizden kısa kısa bilgier istesem özellikle tıp fakültelerinin kalitesi hakkında .kadavra görmeden mezun olan tıpçılardan olmak istemiyorum veya metaryal (mikroskop tepegöz gibi) eksikliği olsun istemiyorum.nüfusu kalabalık olduğundan dolayı ( 1 mlyondan fazla) urfa yada van düşünüyorum .nüfus kaynaklı geri kalmış şehir olduklarını düşünmüyorum.ama denizi çok seviyorum van daha yakın geliyor.fazla şey istiyorum galiba bu sıralamayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.1454 -- 20 Temmuz 2016; 21:33:26 >

• Kardeşim biraz uzun olmuş bana hatırlat şuan bir işim var cevabı verecem lakin şehir bazında

• Urfadayım aralarındaki en gelişmiş şehir terör falan hiç yok üni icin bir şey diyemem

• Sana Adıyaman çıkacak ve mutlu olacaksın :)

• AÇIKCASI UCUNDA TIP BİLE OLSA ORALARDA OKUNMAZ kars bütün yıl soğuk buz gibi gezmeye desen dağ taş başka bişey yok adıyaman malum işid yuvası kızlar için tehkeli olabilir kezzabı suratınıza yersiniz urfa sıcağı bunaltıcı kurak her tarafı toz duman içinde bir tane ağaç yok vanda terör olayları hırsızlık aldı başını gidiyor .Hiç birinde gece hayatı yok oturulacak adam gibi kafe yok çoğu kahvehane çakması allah yardımcınız olsun hocam
  • fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    Kardesim Antakya yaz ama egitimi iyi degil fakat insanlari yoboz degil.Bu aradan en iyisi urfadir.Birde ucak varmi onlarada bak.

• Urfa ve Van iyidir.
    Urfaya hiç gitmedim ama sana şunu söyleyeyim askerlere şark değil de batıdır.Yani terör bölgesi değil.
    Vana ise gittim güzel bir şehir hele göl ve çevresindeki yolu görünce hiç doğu gibi gelmemişti.Ama bazı mahallelerde sıkıntı var sanırım onun haricindeki yerlerdeki halk sağlam dağdan inen terörist falan olursa direkt ihbar ediyorlar, ayrıca hastanesinde de iyi hasta görürsün.
    Kars soğuğuna katlanırım diyorsan git.
    Erzincan hakkında bir fikrim yok.

Van iyidir ya dursun odabaşı tıp merkezi var araşrırma hastanesi olark üninin gezilecek görülecek yerleride var hacıbekir gibi bir mahalleye bulaşmadığın sürece terör konusundada kaygın olmasın ki üniye baya uzak üni hakkında pek bir şey söyleyemem ama şehir hakkındaki sorularını yanıtlayabilirim

• öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.ya izmirde bile adam şort giyince yan bakan tipler var sanki kız mini ile geziyormuş gibi.buralarda bile yobazından bolunu bulamazsın.bunları tahmin ediyorum zaten.tıbbi kariyeri benim için önemli tıp istiyosun zaten görevin çalışıp vatana millete hayırlı bi doktor olmak öyle gece hayatından gece hayatına akmak değil amacım ama şu 2 yılda kendimi çok kısıtladım ufak tefek sosyallikler yapmak istiyorum haliyle.
  • Hocam Erzincan da şimdilik tıp yok Erzincan kazananlar Erzurum'da okuyor diye biliyorum ama bir sürelik. Erzincan ise şöyle özetliyim: Şehrin bir başından bir başına 30 dk da yürüyebilirsin yani o kadar küçük ve sosyal aktivite imkanı pek yok zaten tıp açılsa bile üniversite şehir dışında bizim orada tarlalar vardı mesela değerlendi oralar imara açıldı ama şehrin dışı dağın eteği gibi bir yerde üniversite. Van ise ben 10 yıl önce Van'dan ayrıldım sınıfından bir kız hatta sbs 1.si olmuştu şehir güzeldi göl sodalıydı birkaç kere girsen saçın sararır sarışın gibi olursun. Ama sonradan Hakkari'den vs yerlerden çok göç almış arkadaşlarım Van eski Van değil diyorlardı. Ama üniversitesi iyidir. Hatta babam ihtisastı orada yaptı hocaları sonradan İstanbul'da medipol tıpta mesela sadece biri bu diğerleri de iyi yerlerdeydi. Yani boş hoca yoktur şimdide öyle tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler hocam bir şeyler şekillendi kafamda.sarışın olma fikri de fena değilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vermallen V kullanıcısına yanıt
    konunuz benı ılgılendırmıyor ama bısey dıkkatımı cektı eger adıyaman ısıd yuvası olsaydı sen o mesajı yazmıs olamazdın,ha bı de buraya gelen aglayarak gelıyor gıden de aglayarak gıdıyor senın nerelı oldugunda umrumda degıl ıstersen o mesajı teksastan yazmıs ol bı bok bıldıgın yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.