Şimdi Ara

VAN-KARS-ADIYAMAN-ERZİNCAN-URFA ŞEHİRLERİNDE YAŞAYAN ÜNİ. BİLGİSİ OLAN (TIP) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Urfa
    ErZincan
    Adıyaman
    Kars

Benim sıralamm bu şekilde olurdu; eğer ege, akdeniz taraflarındaysan adıyaman ve urfa birer basamak üste çıkar ylaşım açısından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    teşekkürler urfa görünüyor o zaman umarım insanları üniversitesi ve hastanesi iyidir.başka bi temennim yok zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.1454

teşekkürler urfa görünüyor o zaman umarım insanları üniversitesi ve hastanesi iyidir.başka bi temennim yok zaten..

doğru seçim

osmanbey kampüsüne bakmışsındır. aralarında en iyisi harran bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDosT2014

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.1454

doğru seçim

osmanbey kampüsüne bakmışsındır. aralarında en iyisi harran bence

AYNEN BAKTIM HOCAM YENİŞEHİR KAMPÜSÜNDEN YENİ TAŞINMIŞ HASTANENİN YANINA ULAŞIMIDA İYİ.Bİ İZMİRLİYİ YADIRGAMAZLAR İNŞALLAH.BURALARDA GÖZÜMÜ ÇOK KORKUTUYOLAR DOĞU DEYİNCE.ANLADINIZ SİZ ONU.

• Kars tıpta okuyorum, bilgi isteyen varsa bana ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 26 Ekim 2016; 0:06:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutgormez

Adiyaman memleketim olabilir gayet de guzel ve rahat sehir ama isid yuvasiymis falan dersen bana gore de yurdun cogu sehrinin baya kotu ozelligi var ama kalkip milletin sehrine hakaret etmiyorum sende saygili ol biraz ya da en azindan insanlik taklidi yap
    mağara.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF.R -- 26 Ekim 2016; 0:14:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.