Şimdi Ara

Van Helsing (2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oha sonu neydi öyle doktor yine yapmış yapacağını demekki güneş ışığına çıktığı zaman yanacakmış eğer insana dönüşürse. Tamda artık kurtulduk şu dylan vampir durumdan diyordum hemen darbeyi indirdiler sondaki haykırma neydi öyle tam olarak anlamadım ama birisini uyandırdı oda önceki van helsingmi acaba demeden edemiyorum.
  • Guzel bolumdu.

Dylan sacmaligindan kurtulduk. Bence sondaki daha kadim vampir gibi bir seye benziyordu van helsing dense
  • Suna benzemiyor mu?

• Dylandan kurtulduk ama şimdi vanessanın benim hatam diyip insanları bile katletmesini izleyebiliriz. Ama bariz belliydi doktor ayar yapmış kızın üstünde söyledi bunu vampir olarak güneş ışığında yürüyebilecek ama insan olarak yürüyemeyecekti öyle oldu. O kadim vampir bana göre van helsing kısacası eski van helsing büyük ihtimalle kan içtiğinde normal görünümene döner. Yada belki dimitriden daha yaşlı bir vampir olabilir.

Zaten dimitri cacık çıktı bir nevi bizim kızda ölümsüz olduğu için. Şu axeli bulsada dönüştürse hemen sıkıcı oldu.

• Syfy sitesinde soyle bir sey buldum. Yasli vampirmis

Van Helsing (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 24 Ekim 2017; 21:2:7 >

• Arkadaş şu axel bir türlü bizim kızı bulamadı yalnız sam niye axel gibi değil kendisini kontrol edebiliyor ama axel öyle değil. Sıkıcı bir bölüm olmuş açıkcası çok fazla aksiyon yoktu zaten samin olduğu bölümler genel anlamında çok saçma geliyor bana. Şu kadim vampirleri falan görmek lazım.
  • 2x3'den sonra daha iyi ve farklı şeyler olmaya başladı. İzletmeye başladı yine.
  • 2x5

Sam meselesini fazla uzattilar suyun cikardilar artik. Niye ölmüyor bu adam diger dönüşenlerden farki ne? Axel de hala Venessa ile buluşamadı. Olaylar 1.sezona nazaran çok yavaş ilerliyor. Sondaki bahs ettikleri kirmizi kapi merak uyandirdi

• Vampirler kolay bir şekilde ölmüyor zaten ordan aşağı atladı sadece kafasını falan uçursa tamam olacakda o kadar acemiki bizim kız yapamıyor.

Axel olayı aynen sinirleri bozuyor yalnız sam diğer vampirler gibi kendisini iyi kontrol ediyor axel mesela öyle değil julisda öyleydi ama dimitri dönüştürdüğü için öyle oldu diye düşünüyordum açıkcası. Kırmızı kapı olayı herhalde bu yeni kadim vampirin olduğu yermi diye aklıma geliyor. Kimse izlemiyor diziyi ama kendisini izlettiriyor yinede.

• Ölmemesinden ilave son 2 bölümü gereksiz yere Sam üzerinden götürdüler. İlk sezonda Venessa dan bile öne çıkan Axel karakterine fazla vakit ayırmıyorlar bu sezon nedense. Sam birde sezon finalinde çıkar karşımıza büyük ihtimal. Şu 4.bölümde vampirlere bıçak fırlatan maskeli karakter kimdi? 1-2 bölüm öncede kılıcla vampirleri keserek Mohammedi kurtarmıştı. Neyin peşinde? Kopuk ilerliyor dizi dediğin gibi üst düzey olmasada kendini izlettiriyor... Kimseyi filanda bırak onların TWD'si var biz bize yeteriz burda

• Muhammedi kurtaran samdi diye biliyorum ben. Sam deli falan ama haladaha muhammedi arıyor o yüzden o çocuğu muhammed yapmıştı.Axeli allah bilir sezon finalinde falan buluşurlar öyle gözüküyor gibi duruyor uzatıcaklar o mevzuyu bir türlü buluşamadılar.

• 2x3 de Venessa ve Muhammed Anastasia ile karsi karsi kaliyorlar ya ormanda o sahnede Venessa gittikden sonra gelip kilicla onlari bicip Muhammedi kurtaran adami diyorum Sam ne alaka?

• Kirmizi kapi ile ilgili yazdigin dogru cikacak galiba
  • Şimdi Promoya baktımda axel olacak 6 bölümde sanırım buluşuyorlar herhalde. Attığın videodada zaten kırmızı kapıya doğru yol alıyorlar gibi duruyor. O maskeli olan kadın herhalde 6 bölümde sanki gözükecek gibi bizim kıza ben muhammedi orda kurtaran sam sandımda niye kurtarıp gitti orasını anlamadım samde öyle kapanıyor ondan sandım.

• Ne saçmalık arkadaş axeli buluyor dönüştürmücem diyor ne bu şimdi anlamadım biraz saçmalamışlar açıkcası. Bu arada birde kardeşi çıktı şimdi odamı van helsing acaba bakalım daha gücünü keşfedememiş olabilir.İcraat pek fazla yok habire konuşma oda olunca sıkılıyor insan şu yeni yaratığı merak ediyorum.
  • Gecen haftaki bolumu izlememistim. Double yaptim bu haftaya.
    Sonunda Axel gercek anlamda geri dondu Bir ara gercekten oldu sandim kapatiyordum az kalsin. Sami yeniden gorduk bu bolum bokun cikardilar onunda artik yeter. Sonu yine merak uyandirdi. Gelecek bolumlerde Axel onderliginde Venessa nin abd askerlerinin elinden kurtulusunu izleriz gibime geliyor. Ne kadar dost gibi gozukselerde isin altindan baska bir sey cikacak
  • Dizi konusu altlarda kalmış resmen ben her bölümü izliyorum iyice çığrından çıktı desek yeridir diyebilirim.
    Vanessanın tutulduğu yer hakikaten zor kaçacak gibi gözüküyor abigail annesi gibi gösterdi kendisini ama her şeyin başında o karı var belliydi böyle olacağı zaten.

Sazan gibi bizim kız atladı yaşlıyı göremedik yalnız o kim olacak acaba. Her şeyi tezgahına göre ayarlamışlar resmen.
  • Ben bu diziyi çok seviyorum.Bakalım şu meşhur
    elder'ı
    da bir görsek artık...
  • üçüncü sezonu onaylandı
  • 11.bölüm yayımlanmış ama ben 10 u yeni izledim. 2.sezonun en iyi bölümüydü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.