Şimdi Ara

Van - Ankara yolu hakkında (Biraz Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bir arkadaş ile Van'a gidip arabayı alıp akşam 5-6 gibi yola çıkıcaz. Malum ülkenin durumundan ötürü biraz da çekince var. Sizce riskli midir o yollar şu anda? Ciddiyete alıp öyle cevaplarsanız memnun olurum.

• kendi topragimizdaki bir yere giderken korkar hale gelmisiz. Vay bizim halimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

kendi topragimizdaki bir yere giderken korkar hale gelmisiz. Vay bizim halimize

Konuyu açarken aklıma da bu geldi zaten. Millet başka ülkede, ülkesinin her karışına arabasıyla, motosikletiyle, otobüsüyle rahat rahat giderken biz burada "acaba?" diye endişe ederek gidiyoruz.
  • 2 sene önce doğuda bir ilde araba buldum peder gitmem oraya dedi. gitmedik. Bana şuan bedava araba vercez doğuya gel deseler yinede gitmem.
    birde sen cebine para koyup gideceksin bence bulaşma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 18 Şubat 2016; 12:18:34 >
  • yol kesmeler o taraflarda olmuyor daha asagilarda oluyor. sen her ihtimale karsi para transferini bankadan yap uzerinde tasima

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

yol kesmeler o taraflarda olmuyor daha asagilarda oluyor. sen her ihtimale karsi para transferini bankadan yap uzerinde tasima

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

2 sene önce doğuda bir ilde araba buldum peder gitmem oraya dedi. gitmedik. Bana şuan bedava araba vercez doğuya gel deseler yinede gitmem.
    birde sen cebine para koyup gideceksin bence bulaşma derim

Arabayı alacak olan ben değilim arkadaşım. Bana da uçak bileti almış. O güzergahı bilen, tehlike var mı yok mu haberi olan var mı acaba?

• Bence direk van ağrı erzurum rize diye yardırın aşağısı baya sakat ne kadar yukarıdan gidebilirseniz gidin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma o geldi de 14 saatlik yol 24 saate çıkacak :D Gerçi geç olsun güç olmasın olayı da var.
  • Yaklaşık her ay van kayseri arası gidip geliyorum. Vanlıyım aslen. Ankaradan Vana da aynı güzergahtan gidiliyor zannımca. Vanlı olarak söylerim ki hiçbir sıkıntı olmaz. Hiç şahit olmadım. Sorman gereken birşey varsa yardımcı olabilirim Van ile ilgili ya da yollarla ilgili.

• İpleyen Adam kullanıcısına yanıt
    Şimdi van da öyle bir yerde ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Ağrı dan erzuruma geçtikten sonra erzincan dışında bir sorun kalmıyor. Zaten sonrası sivas. Ama garanti olsun derseniz yukarıdan gidin bence. Hem geze geze gidersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbulun gobeginde adami arabasindan indirip bacagina sikiyorlar. Arabasini yakiyorlar kahpeler. Bence riske girmeyin hocam. Ne bicim ulke olduk boyle can guvenligimiz yok.

• Riski de olsa gidicez artık. Baktık sorun var saplıycaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.