Şimdi Ara

Vampire the Masquerade Bloodlines Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
25
Favori
38.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş ücreti sadece tek sefer 5 dolar. Herhangi bir ek ücret yok ama bunun haricinde maddi olarak yardım etmek isteyen olursa neler yapabileceğimizi özel olarak konuşabiliriz. DOS2'de bu tür ekstra yardımlar alıyoruz, bu çeviri o kadar büyük olmayacağı için gerek kalmayabilir bu konudan çeviriyi bekleyen ve çeviriye katılmak isteyebilecek ne kadar çok kişiye bahsederseniz bizim için o kadar iyi olur.

Çeviri Google Sheets üzerinden online olarak yapılacak ve bir sayfada formüller yüzde kaç çevrilmiş kim ne kadar çevirmiş bunları gerçek zamanlı olarak gösterecek, bu sebeple aslında bir rapor yayınlamayacağız, bu sayfaya erişim izni olanlar istediği an girip son duruma bakabilecek.
  • AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    İlgili mesajıma da cevap verebilir misiniz.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137688851
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

Ön sipariş ücreti sadece tek sefer 5 dolar. Herhangi bir ek ücret yok ama bunun haricinde maddi olarak yardım etmek isteyen olursa neler yapabileceğimizi özel olarak konuşabiliriz. DOS2'de bu tür ekstra yardımlar alıyoruz, bu çeviri o kadar büyük olmayacağı için gerek kalmayabilir bu konudan çeviriyi bekleyen ve çeviriye katılmak isteyebilecek ne kadar çok kişiye bahsederseniz bizim için o kadar iyi olur.

Çeviri Google Sheets üzerinden online olarak yapılacak ve bir sayfada formüller yüzde kaç çevrilmiş kim ne kadar çevirmiş bunları gerçek zamanlı olarak gösterecek, bu sebeple aslında bir rapor yayınlamayacağız, bu sayfaya erişim izni olanlar istediği an girip son duruma bakabilecek.
    Valla bu oyunun diyalogları o kadar çok ki. Çeviri o kadar büyük olmayacağı için demişsiniz, bu oyunda bir sürü vampir klanı var hocam hepsininde kendine göre olayları durumları var. Yani oyunu 7 kez farklı şekilde oynayıp bitirebilirsiniz. Bunu dediğinize göre ya henüz başlamadığınız için haberdar değilsiniz -ki bu düşük ihtimal, ya da işinizde cidden uzmansınız :D Ama referansınız mükemmel yani herkes beğenerek takip ediyor sizi. Ben ön siparişin ücretini de ödeyeceğim, daha sonradan yine ek olarak naçizane yardımlarım olabilir. Bi hayırlısıyla işe başlayayım da artık. Mezun olduk hala yana döne iş arıyoruz günlük işlerle geçiniyoruz :D Yani kısaca zaten ücretini ödeyeceğim, ama buna ek olarak daha önce söz verdiğim gibi maddi ve manevi şekilde yanınızda olacağım. Bizleri bu işe kalkışarak sevindirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Umarım yamayı bitirip bizi sevindirmek yerine havalara uçurursunuz

• istanbulls1926 kullanıcısına yanıt
    O kadar büyük değil derken DOS2 ile karşılaştırdım. O oyunda 1,1 milyon kelime var Vampire da büyük ama onun kadar büyük değil anlamında:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

O kadar büyük değil derken DOS2 ile karşılaştırdım. O oyunda 1,1 milyon kelime var Vampire da büyük ama onun kadar büyük değil anlamında:)
    Tebrik ediyorum valla ne diyeyim :) 1,1 Milyon diyince bi yutkundum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretin herkesin ödeyebileceği miktarda olması iyi olmuş . Yaması çıkması gereken oyunlar listesinde 1. sıradaydı benim gözümde " yaması çıkmamış iyi oyun var mı ya ? " diye kendime sorduğumda aklıma ilk bu oyun geliyordu . Aslında ingilizcem fena değilde bu oyunun 5 dakikasında aman yarabbi deyip bıraktım dili gerçekten çok ağır gelmişti ana olay örgüsü anlaşılıyor ama yanda dönen hikayeler uçup gidiyor ki böyle bir oyunda diğer bir yandan devam eden yan hikayeler olmazsa olmazdır .

• Bu habere çok sevindim. Ön sipariş vereceğimi sanmıyorum ama çıktığı zaman kesin alacağım.
  • Oh be sonunda bu oyuna Türkçe yama yapılacağı kesinleşti çok teşekkürler çalışmanız için.
  • Kolaylıklar efenim.
  • Zamanında bir arkadaş yamasını yapıyorum deyince almıştım oyunu yıllardır kütüphanede öylece bekler :D. Şu oyunu oynamak nasip olacak ya inşallah tez zamanda biter. Kolaylıklar diliyorum dostlar
  • Yeni gelecek Vampire oyununun Türkçe olması için imza kampanyası başlattık. Cyberpunk kampanyası başarılı oluyor gibi, bu da başarılı olabilir. Buradan imza atabilirsiniz
    https://animusprojesi.com/uncategorized/vampire-the-masquerade-bloodlines-2nin-turkce-dil-destegi-imza-kampanyasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 29 Mart 2019; 23:20:55 >
  • 5 saatte 65 kişi olmuşuz imzada. Bence istesek bunu 1000 yaparız

• Takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    beş dolar oldukça makul. kendi adıma yama bitmeden katkımı yapacağım inşallah. kolaylıklar diliyorum.

• Açılsın da ön siparişler alalım şunu ya. Şampiyonluk maçının bilet satışını bekler gibi bekliyorum yemin ederim
  • rüya görüyom sanırım bloodlines tr yama
  • Şimdi bekle bekleyebilirsen
  • allahım nhayet . Ağlıyorum sanırım
  • SİPARİŞ AÇILSIN, ÇEVİRİYE BAŞLANSIN!
    SİPARİŞ AÇILSIN, ÇEVİRİYE BAŞLANSIN!
    SİPARİŞ AÇILSIN, ÇEVİRİYE BAŞLANSIN!

TARAFTAR ÇILDIRDI TÜRKÇE YAMA İSTİYOR!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.