Şimdi Ara

Vampire Diaries ( Vampir günlükleri) Süper diziymiş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vampire Diaries ( Vampir günlükleri) Süper diziymiş valla ilk sezonu indirdim ve dün geceden beri izledim bitti. Şimdi birazdan da 2. sezonunu indirecem. Süper bi dizi izlemeyenler varsa izlesin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 26 Temmuz 2011; 10:55:04 >

• benim de arkadaşlarım izliyor. tam olarak neyi anlatıyor dizi? ne üstünden gidiyor? hd'si var mı bir de? hd değilse izlemem sanırım.
  • bende daha 1.sezon 18 bölümdeyim iyi gitiyor yavaş yavaş ısınıyor ordam
  • Dizinin konusu ne acaba
  • Konusu
    Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.
    Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.

ekleme:2.sezonda daha neler ordaya çıkıyor bu daha özeti izlemeden karar vermeyin 12 15 kadar devam edin konu tam yerine oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 25 Temmuz 2011; 18:08:32 >

• izlenmezmi

• HD'si var mamunda da. Ordan indirdim ben. dizinni konusu yukarda arkadaş yazmış. ama o yüzeysel anlatıyo. Dizi harbiden duygudan duyguya, aksiyondan aksiyona atlayan vampier severlerin seveceği bi dizi olmuş. Bayıldım valla.Kesin izleyin. en azından 1-2 bölüm indirin denemelik. sonra inanın bana 2 sezonu da indireceksiniz :) 3. sezon da 15 eylülde başlayacakmış. Ben birazdan 2. sezona oturacam 42" led tv min karşısına kurulup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bakayım dedim neymiş diye bu ılık herif oynuyosa hayatta izlemem

hangisi ılık

edit:resim yok göstermiyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 25 Temmuz 2011; 18:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

hangisi ılık

ian somerhalder dan bahsediyo dostum galiba. ama ön yargılı yaklaşmış. diziyi izle izledikçe önce nefret ediyosun, sonra da sevmeye başlıyosun tam kafa vampir rolünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 25 Temmuz 2011; 18:18:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

hangisi ılık

ian somerhalder dan bahsediyo dostum galiba. ama ön yargılı yaklaşmış. diziyi izle izledikçe önce nefret ediyosun, sonra da sevmeye başlıyosun tam kafa vampir rolünde

tamam gördüm iyi oyuncu ya adam

• quote:

Evet o eleman

adam yakışıklı ama kızlar peşinden koşar bende böle tip olsun
  • vampirli film ve dizileri hiç sevmem ama zombiler güzel oluyor l4d2,resident evil ve walking dead
  • Adam yakışıklı ama diziye yakışıklı olduğu için kıl olanlar varsa izlesin fikirleri değişecek. dizide süper rol yapıyo adam. baş rollerdeki kızla da gerçek hayatta çıkıyolar, Nina Dobrev'le yani.
  • Vampir konulu görsel ya da işitsel her şeyden öğh geldi.10 yıl bahsi geçmese dahi bu düşüncem değişmez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Vampir konulu görsel ya da işitsel her şeyden öğh geldi.10 yıl bahsi geçmese dahi bu düşüncem değişmez herhalde.

Dostum kesinlikle izle vampir olayı sadece temada kalıyo, konu tamamen farklı. eğer aksiyondan hoşlanıyosan kesin izle. Ben de ön yargılıydım tam 2 sene izlemedim, dün bi izliyim dedim tamamen olmuş bi dizi
  • 3.sezonu bekliyoruz eylülde gelecek herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

3.sezonu bekliyoruz eylülde gelecek herhalde.

Evet 15 eylülde
  • 2. sezonda manyak başladı ilk 3 bölümünü bitirdim 2. sezonun kaldı 19 bölüm daha 2. sezondan
  • 1 haftada 2 sezonu bitirmiş biri olarak ne olur hızlı izlemeyin sonra acı çekiyor insan boşlukta falan hissediyor ne olur yavaş izleyin :(
  • Vampis ne? Panpiş gibi bir şey mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.