Şimdi Ara

Valve neden inatla Türkiye'ye server koymuyor???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 pingli adama karşı 120 ping ile ne yapabiliriz? Adeta ülkenin kilometrelerce uzağına çember şeklinde sunucu dizip ülkeye koymamışlar. Çok mu zor bir tane sunucu koymak ülkeye. 200.000den fazla tr oyuncusu var. Adam gibi kaliteli oyunu mu hakketmiyoruz türk olduğumuz için??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen alıştım artık yüksek pinge. 5 ping filan olsa oynayamam herhalde
  • Harbi ya . Az oynanan ülkelerde bile server var . Ama bize hala koymuyor .

• esea girin oynayın bir tr server ne kadar iyi sonra bir deha konuşalım bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

esea girin oynayın bir tr server ne kadar iyi sonra bir deha konuşalım bu konuyu

Öneriyosun sonrada hooop isyanlar baslıyor hocam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dış Ses

Şahsen alıştım artık yüksek pinge. 5 ping filan olsa oynayamam herhalde

Cidden vuramıyorsun ama.Esea aldıgımda ilk 4-5 maç baya bi küfür yemiştim
  • Daha hiç 80 pingin altına düşmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai'ye Neden Herkes Düşman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 98 ile 116 ping arası oynuyorum.hic dusmuyor.ben adamı gorene kadar hs yiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerin çoğunluk olduğu yerde (hepsi icin gecerli degil)bu oyun oynanmaz aga. Baska oyunlarda tr serverinde oynadığımız zamanlarida biliyorum ben. Herseye laf etmeler,herseye küfür etmeler,her hamleye hile denemeler. Olacak is DEGİL yani. Umarım eklenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 11 Ekim 2016; 11:53:14 >
  • Türkiyeye koymasına gerek yok bulgaristan romanya gibi biryere koysun yeter 50 ping alalım bari. Geçen sene bu zamanlardan kalan ss var 37 pingim var almanya serverında şimdi 137 anlamadım ne değişti telekomda.
  • Arkadaşlar ttnetten vodafone nete geçtim gündüzleri 100 akşamları 110 ile oynarken şuanda 50-60 arası oynuyorum. Sorunun yerini siz anladınız
  • Esea türk serverine girmem ben . Hepsi Türk olunca 1 el versen veya bir yeri tutamazsan direk sövüyorlar . 2-3 adam vurunca adamsın demeye başlıyorlar .

• 3rd world olduğu için
  • CS GO'nun ilk zamanlarında 20 ping serverlar falan vardı. Casual'da özellikle buluyordu. Bir süre sonra kayboldular. Şu anda 60-65 arası pingle oynuyorum her maçı.
  • arkadaşlar ingilizcesi sağlam bir yazı ile imza kampanyası başlatsın youtuber cs lerede ıletelım durumu sunucu ıstedıgımızı ımzaları alalım belkı bir ümit hazır dunya sampıyonu cıkan bır ulkeye sunucu koyarlar ne dersınız ?
  • amk peru server ı bile var valve'nin.
  • Bu konuda hâlâ bir gelişme yok mu ya? 70 ping görsem havalara uçuyorum, adamlar 5 pingle oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralari bitmis ondan
  • Hala cs oynayan var mı be bırakalı 6 ay oldu iyiki bırakmışım. Ne kanser olacam be sizde bırakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.