Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
5
Favori
59.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne değişecekki valve bunu özellikle hep indirim döneminde yapıyor yapıyor ki hileci adam tekrar oyunu alsın 12 liraya bu oyun oynanmaz alın rainbow six siege oynayın dinozor olmayın :)
  • En son steamde advance warfare oynadım. Hileciler cirit atıyordu. Yine bu dalgalar vardı ama yüzde 10'u bile banlanmıyordu. Mecbur konsola geçtim. 20 yıllık pc oyuncusu adamı konsola mahkum ettiler. Konsolda cod oynuyorum artık. Ha yavaş yavaş konsolun da hile konusunda suyu çıkmaya başladı o da ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABSOTRADER A kullanıcısına yanıt
    Mesaj metnimi yazmayı unutmuşum sonradan düzenledim. Haksız bir ban yediyseniz geçmiş olsun.
    Aynı IP'deki (yani yan hesabınız vs.) başka bir Steam hesabından ban açtıysanız bu sebeple de ban yemiş olabilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @Apones1903 Bu envanterle hile açılır mı?

Kına yakabilirsin.
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam site baya iyiymiş hep steam mağazadan tanesi 40-50 krş alıyordum uygun olmuyordu mesela en baştaki paket 1$ ve 44 oyun var içerisinde peki hepsi steam koleksiyon kartı mevcutmu oluyor tam bilmediğim için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Temmuz 2017; 20:26:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

Forum içerisinde kuduranlar var işlem yaparsınız umarım. Zaten moralimiz bozuk klavye lord'ları sinir katsayımızı zorluyor. :)
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    44 oyundada düşme hakkı var kart şuanda bende öyle göstermekte ama bazı paketlerde de bazı oyunlarda oluyor bazı oyunlarda olmuyor

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017)
  • Benim de takip ettiğim 3 kişi kişi banlanmış. İyi olmuş
    Teşekkür ederim siz kartları steam marketten satıyormusunuz? Yoksa eksikleri tamamlayıp rozet lvl mı ilerletiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOTRADER

Alayı bu konu içerisinde kendilerini açıkça belli ediyorlar.

Hocam aynı bilgisayarda başka bir steam hesabında hile açmış olabilir misiniz?
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Hocam eksikleri tamamlayıp level kasmak çok yararına olmaz daha iyi bir yol önereyim sana eğer level kasmak istiyorsan

19 set olarak satılan kartlar var 1 key karşılıgı önceden daha yüksekti ama şuan piyasada max 19 bulursun

19 yani 1900 xp karşılıgı 1 key 1 keyi veriyorsun 1900 xp alıyosun şuanda en karlısı bu level kasacaksan

Burdan botları bulabilirsin eklersin neler yapman gerektigini söylüyor zaten.https://www.reddit.com/r/SteamTradingCards/new/

• Absotrader bro o ban acilmicak git baska hesapta agla hilenede devam et ne hesaplar ban yedi itemi guzel seninki pek tolerans gosterilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilenin h'sini bilmem hocam.

CS:GO bile oynamıyorum öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Yanarım yanarım 111 steam level, global rank, 100+ oyun, 200 win, 4500 saate yanarım.
    http://steamcommunity.com/id/lnspector/

niye yandın adam ban yememiş ki

Hocam bütün hileler ban yedi dediğiniz için ben hesaba bile bakmadım hesap gitti heralde dedim. :) Şansıma 25 günlüğüne şehir dışındayım demekki pc başında olsam gitmişti. Neyse nazar değmesin :) Ze4cheat akar o zaman adamlar 2 yıldır yakalanmadı.

ne desem bilemedim arkadaşım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOTRADER

Hilenin h'sini bilmem hocam.

CS:GO bile oynamıyorum öyle.

Eğer gerçekten hilenin h sini açmadıysanız umarım en yakın zamanda banınız açılır.
  • hrdwl kullanıcısına yanıt
    Hala hile diyor.

İlla yemin mi edelim size mi inandıracağım kendimi aciz herif.
  • Valveden her zaman böyle performanslar bekliyoruz.
    Teşekkür eserim hocam peki benim oyun arişivimdeki oyunlara göremi veriyor kartları ? Oyuna sahip olmadan sanırım yükseltemem suan 20lvl max 50lvl istiyorum uygun olursa 100de bırakırım

• Ya bu banların bet siteleriyle ilgisi olabilir mi acabA? Vac ban yiyen biri CS Ye girebiliyor mu ? Linktekilerden biri csgo daydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Ya bu banların bet siteleriyle ilgisi olabilir mi acabA? Vac ban yiyen biri CS Ye girebiliyor mu ? Linktekilerden biri csgo daydı

CS yi açabilir ama oyuna giremez.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.