Son zamanlarda bir boşluğa düştüm müzik dinliyorum , nete giriyorum , film izliyorum ama vakit geçmiyor bir türlü. Bana emek verebileceğim çok zaman harcayabiliceğim ama ucuz olan mümkünse bedava olan bir meşgale önerebilirmisiniz. mesela pc oyunu olabilir ama pcim iyi değil 1,5 gb ram 1.7 amd işlemci , paylaşımlı geforce 6100 128 mb ekran kartıyla oynayabiliceğim bir oyun olmalı. Knight yada cs istemiyorum lütfen önermeyin daha sessiz sakin bir şeyler arıyorum mesela age of empire tarzında yada sims tarzında .Hatta mümkünse web tabanlı bir oyuna dhce başlıyalım daha iyi olur.Fikirlerinizi bekliyorum.
Önemli notlar: -Üniversitede okuyorum iş bul çalış demeyin. -Arkadaş bul demeyin yeterince var ama 24 saat onlarla beraber olamam kafam kaldırmıyo. -Puzzle yap demeyin aslında yapmak isterdim ama ünide öyle onları saçıp dökebiliceğim bir ortam yok.
Anime izle manga oku
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Anime izle manga oku
Pek önermiyorum. League of legends deneyebilirsin hem de dh'den oynayan kişiler var forumu da var ordan bilgi alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
quote:
Anime izle manga oku
Pek önermiyorum. League of legends deneyebilirsin hem de dh'den oynayan kişiler var forumu da var ordan bilgi alabilirsin.
bekleriz lol bölümüne
quote:
quote:
Anime izle manga oku
o oyuna bir bakiyim anime yada baska bir sey izlemek icimden gelmiyo icim daraliyo tahamul edemiyorum sagolun
quote:
Anime izle manga oku
+1
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
quote:
quote:
Anime izle manga oku
o oyuna bir bakiyim anime yada baska bir sey izlemek icimden gelmiyo icim daraliyo tahamul edemiyorum sagolun
Manga oku o zaman hocam.Bildiğin çizgi roman.
@Damızlık Neden önermiyorsun hocam?
Ben de zamanına izlemiştim anime falan ama artık hiçbir faydası olmayan beyni uyuşturan birşey olarak görüyorum.
Football Manager kaptırırsan zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Anime izle manga oku
Ben de zamanına izlemiştim anime falan ama artık hiçbir faydası olmayan beyni uyuşturan birşey olarak görüyorum.
Günde kaç bölüm izliyordunki hocam ?
meşale diyo okudum la
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Anime izle manga oku
Günde kaç bölüm izliyordunki hocam ?
Neyi izlediğime göre değişiyordu ama öyle aşırı izlemiyordum 7-8 maksimum.
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAYA
sol elinin içine hacı şakir doldur
ileri geri
imza mesaj uyumu detected
Senle birlikte sansasyonel bir eylem yapalım. Mesela otobüs yumurtalayalım, Zillere basıp kaçalım, damda kedi kovalayalım acil hatları arayıp küfür edip kaçalım...
bu lol pek bana gore degil knight mantigiyla calisiyo boyle vurdulu kirdili seyleri kafam bu aralar kaldirmiyo daha sessiz sakin strateji gibi onerisi olan yokmu meslele popomundo gibi ama daha kisilestirilebilen bir oyun
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n Football Manager kaptırırsan zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın.
futboldan anlamam malesef
quote:
Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün Senle birlikte sansasyonel bir eylem yapalım. Mesela otobüs yumurtalayalım, Zillere basıp kaçalım, damda kedi kovalayalım acil hatları arayıp küfür edip kaçalım...
senle el ele tutusup bogaz koprusundn atlamak isterdim
quote:
bu lol pek bana gore degil knight mantigiyla calisiyo boyle vurdulu kirdili seyleri kafam bu aralar kaldirmiyo daha sessiz sakin strateji gibi onerisi olan yokmu meslele popomundo gibi ama daha kisilestirilebilen bir oyun
aynı dedigin söledigin seyler banada uyuo bende bulamıyorum yapcak bisey. cogu zaman transformice oynuyorum ama oda sıkıyor böle değişik oyunlar varsa yada strateji oyunlardan bulup birlikte oynarız.
medieval II rome total war
empire total war
napolyon total war
shogun total war
Bak kardeşim Death note'tan 2 bölüm izle. İnan beğenmezsen kaybettiğin zamanın sorumlusu benim.