< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VakifBank Reserve [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba. Kartımı yeni teslim aldım. Gümüş logulu mastercard beklerken visa infinite göndermişler.
Sizlere iki sorum olacak. Öncelikle reserve kart ile 100.000 tl harcamaya 2000 tl world puan kampanyası tarafıma tanımlanmadı. Son zamanlarda kart alan arkadaşlar sizlere tanımlama oldu mu?
Bir diğer sorum ise full metal kart istiyorum. Artık bu kadar basılıyor mu? Temassiz vs istemiyorum kaliteli oturaklı bir kart istiyorum. Başvuru yaparsam alır mıyım. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Intel Core i7 4700MQ Proccesor || Nvidia GeForce GTX 765M 2GB GDDR5 || DDRIII 16GB || 1 TB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare TypeKiller Gaming Networking || Steel Series Keyboard || Audio Boost -
Arkadaşlar bu reserve kartın platinum plus metalden ve private kartdan farkı ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lounge key veriyor
Teşekkürler.
Reserve ve platinum plus metal de ek kartlar da metal oluyor mu yoksa plastik mi geliyor?
Galiba platinum plus metal de ek kart da lounge dan faydalanabiliyor, peki reserve’in ek kartı da lounge key den faydalanabiliyor mu?
Reserve ek kart için uygulamadan başvuru yapmaya çalıştığımda platinum plus çıkıyor. Şubedeki müşteri temsilcisi kendi deneyecek sistemden.
_____________________________ İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR. -
Ek kart platinum plus bunu verir, ama aynı özellikleri karşılıyor, metal içinde geçerli.quote:
Orijinalden alıntı: GodayReserve ek kart için uygulamadan başvuru yapmaya çalıştığımda platinum plus çıkıyor. Şubedeki müşteri temsilcisi kendi deneyecek sistemden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ek kartta lounge key üyeliği oluyor mu , biliyor musunuz ? -Akbank Elite kartta , ek kart çıkartıldığında yeni üyelik hakkı var çünkü-
_____________________________ -
hocam başvuru yapabildiniz mi, güncel şartlar nelerdir, 15-20m mevduat okudum fakat doğru değildir umarım, metal mevcut bende ve yeni kk başvurusu için 1.1m sky limitim var , kk şartı hala geçerliyse uygun mudur?
Benim kartım var ama şimdiki şartlarla yeniden almak zor gibi. Çarşamba günü şubedeki temsilciyle konuştum. Diğer banka kredi kart limitlerinde değişiklik yok dedi ama konuya ne kadar hakim bilemiyorum. SKY kart başvurusu bende gözüküyor dedim. SKY kartla ilgili bilgi yok ortada?
_____________________________ İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR. -
Arkadaşlar hem rezerve hem de platinum metal plus KK var otel tatil platinum plus metal 2,5 ile çarpıyor
Rezerve kaç ile çarpıyor,
Rezerve kartın artısı nedir yıllık aidat var mıydı bu kart için diğerine 1400 kesmişlerdi 2 3 ay önce bu reserve kartı alalı yıl olmadı aidat kesilmedi şuana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 27 Aralık 2025; 13:17:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rezerve kart ücreti yok
Reserve kartın gözle görülür farkı Loungekey kullanımı sunması. Onun dışında kayda değer bir fark yok.
Bu kartta kazanılan puanlar süresiz diye biliyordum ama 750tl civarı bir puan 2 hafta önce silindi ve geri yüklenmedi. Uygulamada süreli puan detay diye bir kısımda var ama benim bildiğim puanlar süresizdi. Yanlış mı hatırlıyorum
2000tl world puan geldi.
https://milplus.com.tr/ bu siteden mi puanları çarpanlı kullanıyoruz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Ocak 2026; 13:22:17 >_____________________________ -
Evet hocam ödeme kısmında çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Loungekey 10 giriş hakkı uygulaması devam ediyor değil mi arkadaşlar? Önceden ceptekazan'da görünürdü Kampanya olarak şimdi onu göremiyorum 1 ocak itibariyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Loungkey uygulamada 10 hak görünüyor hocam.
Pek çok "standart" kampanya (restorant vs.) yok ceptekazan'da. Bugün yarın gelir diye umuyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android