< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VakifBank Reserve [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
tebrik ederim sizi,
Kartın resmini atabilirseniz sevinirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piradomim -- 30 Ocak 2026; 9:59:45 >_____________________________ -
Üst segment kartlar arasında oldukça avantajlı buldum paraf premium u açıkçası. Özel bankalarda üst segmentte Axess wings iyi gözüküyor. Kamu bankalarında Vakıfbank platinum plus , reserve ve paraf premium birbirlerini tamamlayıcı olabilirler.
Gereksiz bulduğum üst segment kartlar. Yapı kredi Crystal card , işblack , ziraat plus elite ve elite. Teb infinite de kendi kendini bitirdi. Varlık şartlarını çok fazla yükseltti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Deniz Metal da fena değil üst segment kartlar arasında.
_____________________________ -
ziraat kullandınız mı? neden gereksiz sizce?
Ziraat Plus elite bile olunsa restoranda yüzde 10 iade veriyor. Harcama alt limiti 4000 tl. Diğer bankalara göre yüksek harcama limiti. Axess wings 1000 tl üzerine yüzde 15 veriyor restoranda. Ziraat Plus elite yurtdışı harcamalara yüzde 3 veriyormuş. Vakıfbank yüzde 5 veriyor. Halkbank Paraf premium yüzde 5 veriyor harcama alt limiti 1000 tl. Paraf premium restoranda da iyi. Sadece diğer kartlardan farklı olarak ziraat elite plus avantajı akaryakıt market harcamalarına yüzde 3 ekstra Bankkart lira veriyor. Plus elite 4 milyon tl ve üzeri istiyormuş zaten varlık şartı. 4 milyon ikiye bölünüp hem vakıf hem Akbank da tutulsa daha avantajlı olunur bence. Teb infinite de bitirdi kendini. Onun yerinede Halkbank Paraf premium da alındı mı , çok iyi kombinasyon olur bence.
Bu restoran kampanyası reserve’de yok mu?
Cepte kazan kısmında da yok başka yerde de bir şey göremedim. Hatta ceptekazan kampanya kısmında sadece yurtdışı harcamalara dair olanlar var. Restoran kampanyası sadece pplus için gözüküyor.
VakıfBank Reserve kartınızla 31 Ocak 2026 tarihine kadar tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri restoran harcamalarınıza, harcamanızın %10’u kadar; günlük en fazla 1.000 TL, aylık en fazla 4.000 TL ekstre indirimi verilecektir.
Bankamızda 2 Milyon TL ve üzerinde varlık birikiminiz bulunması durumunda ise tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri restoran harcamanızın %10’u kadar, 6.000 TL ve üzeri restoran harcamalarınızın %20’si kadar; günlük en fazla 2.000 TL, aylık en fazla 4.000 TL ekstre indirimi verilecektir.
yeni bddk düzenlemeleri sonrası reserve kart şartları değişir mi sizce?
Değişmez aynı.
acaba pazartesi hemen devreye girermi düzenlemeler? 600k açığım var vakıfta. başka yerden limit düşürüp yükseltsem mi diye düşünüyorum. bugün 200k artış yaptım karta ama daha fazlası için lks takılıyorum.
15 milyon mevduat şartını yerine getiriyorsunuz yani öyle mi?quote:
Orijinalden alıntı: ozgrr61acaba pazartesi hemen devreye girermi düzenlemeler? 600k açığım var vakıfta. başka yerden limit düşürüp yükseltsem mi diye düşünüyorum. bugün 200k artış yaptım karta ama daha fazlası için lks takılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
15m mevduat şartı yok diye biliyorum hocam.
Artık limitin bir önemi yok. Mevduatla alınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10 gün önce olması lazım bankacıyla görüştüğümde mevduat şart değil demişti. Demek ki değişti şartlar
Müşteri temsilciniz bir şekilde başvuruyu yaparsa problem olmaz. Genel merkezin şartları kontrol ettiğini sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu karttaki avans puan tutarları ne kadar şu anda vakıfın sitesinde kart bilgileri yok halen.
_____________________________ Ne mutlu Türk'üm diyene. -
-
Metalle ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ kemal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![VakifBank Reserve [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f19%2fe7%2fbd%2f19e7bd9994ec89241bf37056a27778b9.jpeg&t=162936133&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![VakifBank Reserve [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/fc/b4/dc/fcb4dcde6cbd330fb42b925716d76117.png&t=0&width=480&text=1)
iOS
Android