Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.530
Cevap
532
Favori
1.162.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuyumcudan alisveris yaptim. Adamla pazarlik yaptim tek cekim yap ben taksitlendiririm ucretsiz banka yapiyor dedim. Provizyondan dustu taksitlendirme icin ucret istiyor. Tek cekim ne yapsam ucretsiz taksit cikmasina guvendim. Sektorlere dikkat etmek lazimmis. Bileydim bonusta ucretsiz taksit vardi ordan cektirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden Faizsiz taksit yapamayanlar için bir yöntem söylüyorum. Nereden alışveriş yaptım hatırlamıyorum ama iki kez başıma geldi bu durum. Mobilden bize yazın kısmında harcamanızı belirterek ilgili taksit kampanyasına istinaden alışveriş yaptığınızı ve kampanyada kaç yazıyorsa o kadar taksit sayısını talep eden bir yazı yazın. Bana olumlu dönüş olmuştu ve otomatik taksitlendirilmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Gelir durumunuz gerçekten bu limiti alacak kadar değilse hiç bu ise girmeyin elinizdeki limitten de olursunuz.Vakıf sizden maaş bordrosu isteyecektir.Geliri ispatlasanız dahi alacağınızın da garantisi yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Cüzdana atılan parayı da nakit çekebiliyor muyuz?

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Cok fazla dillendirmesek de bunun da onunu kesmeseler?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt
    Peki düzenledim

• Bu kartların mil plus platinum ile ne farkı var ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, platinium plus kartta puanlar kullanılmazsa siliniyor mu acaba? burdan silinmez diye okumuştum ama geçen ay e ticaret alışverişinden kazandığım puanlar silinmiş.

• mafe M kullanıcısına yanıt

selam. hemen herkesin geçen ay kazandığı bazı puanlar silindi. sistemsel olduğunu söylediler. nisan ayının 10'una kadar yüklenecek dedi MH.

• Gecen ay migros sanalmRketi gıda alışverişinde saymıştı bu ay yaptığım alışverişler uygulamada gözükmedi başına gelen var mı

• Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

Maaş müşterisi olduğum için kart aidatı alınmaması talebime bankanın verdiği cevap.
    Yapacak birşey diyip p.plus aldım.

• yvz001 Y kullanıcısına yanıt

pplus ve metal'den puanlar günü gelince silinir, sonrasında takip eden ayın ilk 10 günü içerisinde geri yatar

• bu her zaman olan veya herkesin başına gelen bir durum değil. arkadaşımın metal kartındaki puanlar, kartı aldığından beri hiç silinmedi. en az 4-5 ay oldu.

benim de sadece bu ay 3 kampanyadan kazandığım puanlar silindi. 5-6 tane daha kampanyadan puan kazanmıştım. onlarda herhangi bir silinme olmadı.

• yvz001 Y kullanıcısına yanıt

o kampanya bazlı değişiyor. örnek market kampanyasından kazanılan puanlar hiç silinmiyor. ama misal mediamarkt yada setur puanları siliniyor.

yani burada hangi puanının silinip silinmediği değil önemli olan. eğer silinen bir puan varsa bir sonraki ayın 10 unda yatıyor.

kısaca bu silinme olayını dert etmeye gerek yok silip yatırıyorlar. sadece bir excell de takip etmek lazım arada kaçan olmasın

• Bu kart bazen gercekten sacmaliyor.
    Passo’dan tiyatro bileti aldim. Worldpuan gelmedi. Aradigimda Passo dogalgaz olarak gozuktugunden boyle olmus yapacak bir sey yok diyor.
    Yapikredi’de hic boyle sorun yasamiyordum. Bu sektorleri karistirma olayi vakifbank’a ozel herhalde.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.