Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chako , mltya44 , muhammet0178 , muhammet0178 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.524
Cevap
517
Favori
1.056.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şartlarda avans puan kullanmak biraz sıkıntı değil mi sizce de ? benim platin plus limiti 180k, fazlasıyla harcama da yapıyorum aylık gelen puan 200 lira ortalama...

:>>Avans Puan borcunuzun 1 yıl içerisinde kapatılamaması veya kredi kartınızın herhangi bir nedenle kullanıma kapatılması durumunda, kapatılmayan Avans Puan borcunuz 3 ile çarpılarak, hesabınıza borç kaydedilir.

bir de maks 6 bin tl (18.000 tl world puan) yazıyor . 18.000 lira kullanıp 6.000 tl world puan mı toplamak gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzkynkvlcs -- 21 Mart 2023; 0:33:10 >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

önemi var, nasıl mı var?

bu puanlarım silindiği için puanlarım+avans puanla ABD bileti almak zorunda kaldım. Normalde puanlarım yetiyordu biletin tamamını almaya. Avans limitim yeterli olmasına rağmen, kullandığımın yarısını kapatmadan yeni avans da kullanamıyorum. Şimdi bu silinenlerin yüklenmesini beklemek zorundayım.

Hem fiyatlar değişecek, hem de vize görüşmeme sahte rezervasyonla girmek zorunda kalacağım.

Anladın mı şimdi dostum puanların zamanlı yatmasının ve silinmemesinin önemini?

Ayrıca dediğim gibi; arkadaşımın Koçtaş puanları dahil hiçbir puanı silinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz001 -- 21 Mart 2023; 8:50:13 >
  • Ben ayda nereden baksanız minimum 1000 TL puan kazanıyorum artık. Onu da dört katı kullanıyorum. İleride katların düşeceğini düşünüyorum. Yine de avans kullanmak her zaman mantıklı. Hiç kapatamazsan bile 12 ay sonra vade farksız ödeme yapmış olacaksın.

6 bin tl avansı 18 bin tl'lik harcama olarak kullanabilirsiniz. Avansı kapatırken, kullandığınız 18 bin tl'ye karşılık 6 bin tl puan kazanmanız yeterli oluyor. Diyelim ki 2000 tl puan kazanabildiniz. Kalan tutar olan 4 bin tl'yi 3 ile çarparak size 12 bin tl borç yansıtır.

• yvz001 Y kullanıcısına yanıt

tam bilet alacağınız zaman denk geldiyse evet silinmesi çok büyük sorun. onun içinde puanlar yüklenince yenileri silinmeden arada bir 15 gün zaman oluyor o zaman almak lazım. ama silinirse aynen dediğiniz gibi 1 ay beklemek lazım ve avans kullanmak zorunda kalıyorsunuz haklısınız

ben en az 1 sene puan biriktirip sonra maldivler yapmak istediğim için aralarda silinse de dert etmiyorum en az 10.000 puan toplamam lazım hesaplarıma göre

bu arada her ay 1000 puan kazanmak epey sağlam kolay yapılacak iş değil. ne var ne yok tüm kampanyalara katılmak lazım ki anca

genel olarak çok sık alışveriş yaptığım ve koçtaş vb yüksek puan veren spesifik kampanyalara katıldığım için yüksek kazanım elde ediyorum hocam. o yüzden yıl içerisinde birden fazla kez puan kullanıp bilet alabileceğim. bu yüzden puanların 1 ay geç yatması benim için büyük sorun oluyor. e-ticaret, akaryakıt, temassız, gıda marketi ve restorandan bile zaten 600-700 puan kazanılabiliyor. bunlar her ay rutin harcamalarım. bunun yanında gelenlerle kısa sürede 1000 tl'yi buluyorum.

• yvz001 Y kullanıcısına yanıt

koçtaş ihtiyacı olan için gerçekten iyi. çok iştah açıcı puan veriyor ama alacak bişey olmayınca işte öyle bakıyoruz. ara ara tchibo turkcell pasaj mediamarkt falan geliyor onlarda gayet güzel puan veriyor

evet, tamamen ihtiyaca yönelik alışveriş yaptım ben. x4 olunca çok hesaplı oldu. darısı başına hocam. şimdiden "hayırlı Maldivler" :)

Koctas için ben de kendimi zorladım yine de fiyati dışarıya göre normal bir şey bulamadım. Baktığım her sey piyasa fiyatının iki katıydi. Valiz ihtiyacım oldu aynı valiz koctas 899 iken internetten 429 a aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesoku kullanıcısına yanıt

kamp sandalyesi, şarjlı vidalama (black & decker), ütü masası ve birkaç parça ürün aldım. hepsi internet piyasası ile bile aynıydı. metal kart x4 olduğu için inanılmaz karlı kapattım ben koçtaş kampanyasını.

eğer kampanya sonrası fiyatlar düşer diye düşünüyorsanız size bir taktik vereyim; koçtaş alışverişinizi mağazadan yapın, yaptığınız alışverişi iade edin ve ücret iadesi yerine alışveriş çeki talep edin. hem elinizde 9 taksitle ödeyeceğiniz bir çek olur hem de kazandığınız puanınız geri alınmaz. çeki de ihtiyaç olduğu bir zaman ya siz kullanırsınız ya da başka bir ihtiyaç sahibiyle çözersiniz işinizi.

• Arkadaşlar herkesin ekstesinde 3 nisanda kartın ücretinin 650 tl olacağı yazıyor mu?

• Ben de platium kart var.

metal karta gecmek icin oncelikle platiumdaki puanlarimi harcayip sonrasinda metal karta gecmem mantikli degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben geçen hafta vakıfbank kredi kartına başvurdum. Onaylandı, sonrasında da sky limit e başvurdum. Bağlı bulunduğum şubeden arandım ve talebinizle ilgili maaş bordronuzla gelirseniz yardımcı oluruz dedi. Bende bi gidip bakayım dedim. Bugün iş çıkışı uğradım ve 600bin tl sky limit tanımlandı. Beklemiyordum bu kadar. Sky limit ayrıntılarına baktığımda kredi kart limitini 150bin civarına çıkarabiliyor muşum. Bu platinum kart olayı nedir ? Geçsem mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 22 Mart 2023; 1:49:15 >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Platinum Plus kimlere verilir?

Bankamız VIP Segmente sahip müşteri grubunda olması, Bankamızda 1.000.000 TL ve üzeri varlık toplamı veya kredi bakiyesi olması, Bankamızda 1.250.000 TL ve üzeri SKY Limite sahip olması, Mevcut Kredi Kart limitinin veya yeni başvuruda onaylanan kredi kartı limitinin 100.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

• Böck kullanıcısına yanıt

Artarım yapmıyorlar ben geçerken harcamıştım o yüzden gerçi puan silinmiyorsa kartı da kapatmayacaksanız harcanmasa da olur herhalde.

• Böck kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de platinium vardı, platinium plus başvurusu yaptım, bankacı çekmecesinden isimsiz anında p+ kartını çıkartıp bana tanımladı ve teslim etti. limitleri ortak olduğu için eskisini hemen kapatmanıza ya da aktarma yapmanıza gerek yok. İkisi de kalsın, eski kartın puan günleri geldiği zaman kullanıp kapatırsınız, ben öyle yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenberg____ -- 22 Mart 2023; 11:39:9 >
  • Ben metal karta başvurdum , onaylandı dendi ama daha mobil bankacılıktan gözükmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal kart oluşturuyorum hep TROY logolu oluyor.
    O kart da amazonda falan geçersiz, kullanılamıyor

Mastercard yada Visa logolu sanal kart nasıl oluşturabilirim?

• Ben de aynı sorunla dün karşılaştım. Müşteri hizmetlerini aradım, o da şaşırdı, uzun süre uğraştı ama halledemedi, sonra kayıt oluşturup dönüş yapacağız dedi. Bugün kontrol edeyim dedim, benim kendi açtığım troy logolu sanal kart haricinde yeni bir sanal kart daha oluşturulmuş ve visa logolu. Amazona bunu ekledim.

İşin ilginç yanı ben sanal kartı, master card logolu p+ üzerinden açmıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heisenberg____ H kullanıcısına yanıt
    Ben de arayayım o zaman

Direk müşteri temsilcisine bağlanmanın kolay yolu nedir peki? Robottan kurtulamıyorum ben

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.