MH transfer yapılabiliyor yazdı ama, eminim ki sizler kadar bilmiyorlardır. |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (150. sayfa)

-
-
Arkadaşlar çok garip bir şeyle karşılaştım.Gerçekten şoktayım.Uzun zamandır metal kart kullanıcısıyım geçen ayki kampanyalara istinaden intersport ve ayakkabı dünyası internet mağazasından şartları sağlayarak alışveriş yaptım.Ama yükleme tarihi geçmesine rağmen puanlar yüklenmedi mh aradım ve bana verdiği cevap world posundan çekilmemiş.İnternet mağazası diyorum yok diyo world posu değil diyo böyle bir şey nasıl mümkün senelerdir ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.İnternet mağazasından çekerken world posu olup olmadığını soracakmışım.Kime ? Manyaklık resmen sonuçlanmazsa kartı kapatacağım.
Aynı sorunu yaşayan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrksmr -- 9 Ekim 2023; 19:23:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evkur online’dan yaptigim alisveristen sonra evkur ozellikle listede olmasina ragmen puan yuklenmedi ayni gerekceyle. Sanki ben pos secebiliyormusum gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte benimde intersport yatmadı bi kaç mesaj öncesi yazdım aynısını bende bakarsan. Şikayet edebileceğimiz bir yer var mi
Şikayetvar.com a şikayet oluşturdum hocam.Vakıfbank genel merkeze gidip dilekçe yazacağım.O da olmazsa tüketici mahkemesine vereceğim.Kartı da kapatacağım hocam bildiğin dolandırıcılık bu.İnternet mağazasının posunu ben nasıl belirleyeceğim 1 saattir mh ile telefondayım sonuç yok.kafayı yemiş bunlar 15 yıldır vakıf world lüyüm ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.Şikayetvar a başlık açın belki sayı çok olunca dikkate alırlar
Muhtemelen ödemeyi tek çekim olarak yaptınız. İnternet alışverişlerinde word posundan geçtiğine emin olmak için mutlaka taksitli ödeme yapın. Çünkü Word posu olmadan taksitli ödeme tahsilatı yapılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: mtrksmrŞikayetvar.com a şikayet oluşturdum hocam.Vakıfbank genel merkeze gidip dilekçe yazacağım.O da olmazsa tüketici mahkemesine vereceğim.Kartı da kapatacağım hocam bildiğin dolandırıcılık bu.İnternet mağazasının posunu ben nasıl belirleyeceğim 1 saattir mh ile telefondayım sonuç yok.kafayı yemiş bunlar 15 yıldır vakıf world lüyüm ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.Şikayetvar a başlık açın belki sayı çok olunca dikkate alırlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ayakkabı dünyasını taksitli çektim hocam o da sayılmıyor dediler
Eğer taksitli ise alışverişiniz sanal word posundan işlem yapılmıştır. Aksi halde taksitli alışveriş olmazdı. Bence bankanın kampanya ile ilgili sistemlerinde bir belirsizlik var. Burada yazılanlardan anlaşılan benzer sorunlar vakıfbank çok sık yaşanıyor. Kayıt açıp talepte bulunmaktan başka seçenek yok gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam ben daha önce kampanyalarin şartlarını yerine getirip puanları yatmayan arkadaslarin BDDK ya şikayette bulundukları ile ilgili yazılar okumustum çeşitli bankalar için olmazsa öylede yapacağım.Bende vakifbank ile yollarimi ayiracagim kesinlikle çok sorunlu bir banka.taksitlendirme işlemini provizyondan çıkmadan yapamıyorsun 3 günde ancak çıkıyor provizyondan ve ekstrem kesilmiş bulundu 3 gün nedir yahu diğer bankalarda gün sonunda harcama dönem içi işlemlere düşüyor. Aradım dedimki bakın provizyondan çıkmadığı için taksitlendiremedim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Aylık harcamam en az 30k müşteri memnuniyeti sıfır. Bana banka çok onlarada müşteri yeter be.
Evet bu mantığı bende yürüttüm ama arkadaşın dediği gibi oldu
Herkese iyi akşamlar. Vakıfbank Platinum Plus kartını çok önceden almıştım ve avantajlarının çoğunu şimdiye kadar hiç kullanmadım. Sormak istediğim şu Sabiha Gökçen dış hatlarda kartla Lounge kullanımı yaptığımda ücretsiz olması için ek şart var mı? Kart limiti, hesapta bulunan para vs. Çok aktif bir kart olmadığı için limitim 70k civarında şu an. Bunun ya da başka bir şeyin önemi var mı, kart sahipliği dışında Lounge kullanımı için?
Herhangi bir ilave şart olmadan kart sahibi ve yanındaki bir kişi lounge kullanabilir. Girişte kartınızdan lounge ücreti çekiliyor, bir iki gün içinde Vakıfbank otomatik olarak iade ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuhaf bir şekilde, ykb nin kamp. kabul ettiği işlemi bile, bazen vakıf kabul etmiyor. Orijinal world ykb değil de, vakıf gibi davranıyor.
iki kisi ve cocuk olursa ucuncuye ucret aliyorlar mi
Arkadaşlar ben de benzinlikte yakıt kampanyası için Yapı Kredi posundan geçelim dedim. Benzinlikteki eleman abi bizde Vakıfbank posu var. Oradan geçmemiz gerekiyor dedi. Bu defalık olsun dedi. Vakıfbank kartlarıyla yapı kredi posundan geçerse komisyon artıyormuş. Böyle bi şey olabilir mi ? Vakıfbank posundan geçerse kampanyaya sayılır mı? Yapı Kredi posundan geçilen işlemi saydı 👍🏻
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pos şartı yok, geçerli sayılır hocam. Ayrıca, genel olarak vakufbankın pos komisyonu ykb den düşük olduğu için, onu tercih ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 10 Ekim 2023; 11:17:31 >
LC Waikiki 500 TL alışverişe 100 TL puan, toplamda 200 TL puan kampanyası gelmiş. Önceki LC Waikiki kampanyalarında internet alışverişinin dahil olmadığı açıkça yazıyordu. Bunda bir uyarı yok, demek ki geçerli. World posu zorunluluğu var, taksitle işlem yapmanızı öneririm.
Giyim alışverişi kampanyasıyla da birleşir.
Şu anda LCW mobil uygulamada 750 TL üzerine %25 indirim var, zaten gün içinde sürekli benzer kampanyalar oluyor. Çok çok iyi fırsat.
İnternet olması çok iyi oldu. İnternet ile mağaza arasında çok fark ediyor. Dediğiniz gibi sürekli en kötü %20-25 kampanya yapıyor LCW internet alışverişi için
kampanya world mobilde yok
yani vakıfbank tek basına yapmıs gibi
ama temkinli yapmakta fayda var. lcw son3 kamp internet alısverisi dahil edilmedi
-
Migros sanalmarkette geçmesi için;
- masterpass kullanmıyorduk, kart bilgilerini sıfırdan girerek alışveriş yapıyorduk.
- 3d secure kullanıyorduk.
Bu şartları sağlamış mıydın hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X