Şimdi Ara

Vakıf Üniversitesi Hukuk Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıkta 66.5k sıralamam var. Ankara veya İstanbul'daki vakıf üniversitelerini tercih etmeyi düşünüyorum. Okullar hakkında bilgisi olan,öneri verebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149410630 buradan konumu inceleyebilirsin. Soruların varsa sorabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Tavsiye verebileceğiniz üniversite var mı?

• Faryab kullanıcısına yanıt
    Mef, Bilgi, Kadir Has diye gider

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Hocam saydıklarınızın eğitim dili %30 İngilizce olduğu için bir sene hazırlık eğitimleri var. Açıkcası bir sene hazırlık okuyup vakit kaybetmek istemiyorum. Hazırlık eğitimleri hakkında bilginiz var mı?

• Faryab kullanıcısına yanıt
    Vakıf hukukların birçoğunda var bu ama beykentte yoktu galiba. Hukuk bölümü taksimde oraya da bir bak istersen

Edit: Özyeğinde hazırlık zorunlu değilmiş. Orasıda tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 31 Temmuz 2021; 22:9:42 >
  • Ozyegin Hukuk iyidir hazirligi yok isteye bagli hukukta ve khas mef bahcesehir bilgiden iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VAKIF TIP
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara Medipol Üniversitesi hakkında bilginiz var mı? Daha yeni kurulan bir üniversite ama Türkiye çapında daha çok sağlık alanında baya isim yaptılar.

• Geliyorsa tobb ve koc dene, yoksa ozu bilgi bak, apply bau ile burs alirsan bau da dusunulur, oturmus bi fakülte.

• Ben olsam sırasıyla

Yeditepe

Bilgi

Özyeğin

Bahçeşehir

şeklinde yazardım

• Arkadaşlar selamlar. Yeğenim %50 burslu vakıf Üniversitesi hukuk fakültesi yazmak istiyor. Çok yüksek kapatanlara puanı yetmiyor ama İstanbul Aydın,Kültür,Mef,Okan,İzmir Yaşar,İzmir Ekonomi ,Beykent,Piri Reis gibi üniversiteler tutuyor bazıları kritik tabii olmama ihtimali de var ama bu üniversiteleri sıralamanızı rica etsem nasıl sıralarsını? Ekleme de yapabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.