Bildirim
Vakıf Üniversitesi Hukuk Tercihi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149410630 buradan konumu inceleyebilirsin. Soruların varsa sorabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Tavsiye verebileceğiniz üniversite var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mef, Bilgi, Kadir Has diye gider
Hocam saydıklarınızın eğitim dili %30 İngilizce olduğu için bir sene hazırlık eğitimleri var. Açıkcası bir sene hazırlık okuyup vakit kaybetmek istemiyorum. Hazırlık eğitimleri hakkında bilginiz var mı?
Vakıf hukukların birçoğunda var bu ama beykentte yoktu galiba. Hukuk bölümü taksimde oraya da bir bak istersen
Edit: Özyeğinde hazırlık zorunlu değilmiş. Orasıda tercih edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 31 Temmuz 2021; 22:9:42 >
Ozyegin Hukuk iyidir hazirligi yok isteye bagli hukukta ve khas mef bahcesehir bilgiden iyidir
Ankara Medipol Üniversitesi hakkında bilginiz var mı? Daha yeni kurulan bir üniversite ama Türkiye çapında daha çok sağlık alanında baya isim yaptılar.
Geliyorsa tobb ve koc dene, yoksa ozu bilgi bak, apply bau ile burs alirsan bau da dusunulur, oturmus bi fakülte.
Ben olsam sırasıyla
Yeditepe
Bilgi
Özyeğin
Bahçeşehir
şeklinde yazardım
-
Arkadaşlar selamlar. Yeğenim %50 burslu vakıf Üniversitesi hukuk fakültesi yazmak istiyor. Çok yüksek kapatanlara puanı yetmiyor ama İstanbul Aydın,Kültür,Mef,Okan,İzmir Yaşar,İzmir Ekonomi ,Beykent,Piri Reis gibi üniversiteler tutuyor bazıları kritik tabii olmama ihtimali de var ama bu üniversiteleri sıralamanızı rica etsem nasıl sıralarsını? Ekleme de yapabiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X