Şimdi Ara

Marmara Hukuk vs Özyeğin Hukuk (%50 burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yerleştirme sıram 12.943 geldi marmara hukuk io ve ozyegin %50 burslu hukuk arasinda kaldim simdide daha once marmara vs taü diye bir konu açmıştım şimdi sizce marara hukuk io bana kesin gelir değil mi? Gelirse marmara mı özyeğin mi değerli görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Ozyegin

• J.J kullanıcısına yanıt
    Hocam sebeplerini de söyleyebilir misin ?

• Up

• Marmarayi kazanirsan vizyonsuz bir sekilde gelisirsin kardesim tamam ismi var ama orayi kazandiginda nolcak biliyo musun devamsizlik hakkiniz zaten yok okula gitmiceksiniz sinav zamanlari oldugunda gitceksiniz yabanci dilin olmayacak seni gelistiren klupler vs olmayacak ama ozyeginin kisisel anlamda ve egitim acisindan birseyler katacagini düşünüyorum

• J.J kullanıcısına yanıt
    bu saydıklarınızın hepsi kişeye bağlı değişebilir. dil illa okulda mı öğrenilir? ben de ankara hukuk yazacağım hedefim ingilizce + dünyada geçerliliği olan bir dil daha öğrenip mezun olmak. ha param var diyorsan özyeğin de yazarsın ama 'vizyonsuz bir şekilde gelişirsin' demek çok yanlış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel okullar pişmanlıktır.

• Grigori Rasputin kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam ama bu benim gorusum orayi kazanan 300 kisiden 250si rahat bu sekilde okuyorlar. Marmara hukuktan mezun olan ve okuyan tanidiklarim var. Saydiginiz seyleri devlette hukuk okuyanlardan cok azi yapiyor 19 20 yaşlarında sayfalarca dolu kitaplari bitirip buna ek olarak kendini gelistircek seyler yapmak cevreye gorede degisiyor disarda gezmek varken bu tur seyleri yapan kisi sayisi cok az. Okulun burda faktoru oldukca onemli

• Özel de okuyan Hukukçuların yüzüne bakmıyolar kesin bilgi

• Ben marmarayı yazayım o zaman [:D gelir heralde değil mi marmara :)]

• quote:

Orijinalden alıntı: furkfurk37

Özel de okuyan Hukukçuların yüzüne bakmıyolar kesin bilgi

Koç ve bilkent de dahil mi o yüzüne bakılmayanlarda?

• Kesin değil ama yüzde 60 gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Grigori Rasputin

bu saydıklarınızın hepsi kişeye bağlı değişebilir. dil illa okulda mı öğrenilir? ben de ankara hukuk yazacağım hedefim ingilizce + dünyada geçerliliği olan bir dil daha öğrenip mezun olmak. ha param var diyorsan özyeğin de yazarsın ama 'vizyonsuz bir şekilde gelişirsin' demek çok yanlış.

Gayet doğru demiş vizyonsuz bir insan olarak mezun olacak. İki okulda da okumuş bir insanım ve sen tercih aşamasındayken insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Ben o övdüğün marmarada hazırlık okudum 1 senem çöpe gitti 2 kelimeyi bir araya getiremiyordum. Kulüpler desen Allah kurtarsın zaten çöp. Ortam saçma sapan siyaset peşinde koşan saçma sapan tiplerle dolu. Marmara artık eskisi gibi değil ve sen asla bak altını çiziyorum asla Özyeğin'deki hazırlık ingilizce bilgisiyle dandik a2-b1 seviyesinde eğitim veren kursları kıyaslayamazsın, bu sadece kendini rahatlatmak olur.

Post sahibi, marmara yazmak gibi bir hata yapma. Özel okullara kimse dönüp bakmıyor diyen de ya kıskançlığından ya fesatlığından diyordur. Özü'yü yaz pişman olmazsın. Hakkında fikir sahibi olmadan sallayanlara da kulak asma. Hayatın söz konusu.

Dipnot: özyeğin hukuklu bir arkadaşım 2-3 sene önce marmara hukukun yaz okulundan ders aldı ve bizim okulda geçemediği dersi A ile geçti orda. Ama size sorsak marmara süper tabi en mükemmeli marmara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.