Şimdi Ara

Vakıf Üniversitelerin Tez Soru Ödevlerinizi yapıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tez Yazılır, Ödev Yapılır
    Bizimle çalışmaktan memnuniyet duyacaksınız.

    17 yıllık Boğaziçi Eğitim Danışmanlık garantisiyle ödev, soru çözümü, tez yazma, tez tamamlama, proje çalışmalarını yapmaktayız.

    Sosyal bilimler , ekonomi, endüstri, istatistik, bilgisayar ve diğer mühendislik bölümlerinde ; Lisans bitirme tezi, master tezi ve doktora tezinize danışmanlık yapıyoruz, Tez konusunun belirlenmesinde, tezin adı, tezin problemi, tezin önemi, tezin hipotezinin oluşturulması, tez konusunun sınırlandırılması, tez içeriğinin oluşturulması, literatür taraması gibi konularda profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmaktayız.

    Üniversite ve master ödev,özel ders, makale, proje, sunum, programlama vb. tarzı konularda tecrübeli Boğaziçi Üniversitesi mezun ve öğrencileri olarak öğrencilere destek olmaktayız.

    Çalışmalar Boğaziçi, İstanbul Teknik gibi köklü üniversitelerin yüksek lisans ve doktora yapan uzman ekibimiz tarafından akademik dil garantisi ile yazılır. Başlayıp bitiremediğiniz teziniz tamamlıyoruz. Kullanılan doğrudan ve dolaylı tüm kaynakların bilgisi size verilir. Savunma jurisi desteği talep edebilirsiniz. ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. %güven garantili referans gösterebileceğimiz bir ekiple çalışmaktayız.
    www.universiteodevtez.com


    Yaptığımız Ödevlerden Bazıları

    Matlab
    Calculus
    Endüstri
    Su pply Chain
    Bilgisayar
    Mikro Ekonomi
    Makro Ekonomi
    İstatistik
    İşletme
    Psikoloji
    Lineer
    Sosyoloji
    Finans
    SPSS
    Java
    Elektrik
    Elektronik

    İşleyiş tarzımız: ödevinizi en kısa süre içinde besiktasbogazici@gmail.com mail adresine yollayınız. Ödevi, hocalarımıza yolluyor ve en kısa sürede fiyatlama yapıp tarafınıza bilgi veriyoruz. Onay verirseniz, çalışmaya başlıyoruz ve zamanında teslim ediyoruz.

    www.universiteodevtez.com

    Bize ulaşmak için Halime Hanım : 0533 6558425







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.