Şimdi Ara

VAKIF > devlet (özellikle özyeğin gibi okullar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işi gücü isme bakmak olan veletler anlamaz ama akademiden kimse sorsanız size VAKIF > DEVLET diyecektir.

vakıf ünileri en iyi akademisyenleri kadrolarına alırlar, okulun imkanları daha gelişmiştir, yurt dışı programları bol bol olur, tesis kaliteli ve temizdir, en önemlisi ÖĞRENCİ KİTLESİ iyidir. devlete 81 ilden milyon tane adam gelir askerlik gibi ortam olur AMA vakıfta okuyan tipler kafadengi insanlardır ve iyi anlaşırsın .

zaten hala DEVLET ÜNİ öven 2 güruh var :D 1) boomerlar 2) ig biosuna fiyakalı kısaltma yazmak isteyenler . İŞİ EĞİTİMLE OLAN ADAM EN KÖTÜ VAKIF ÜNİSİNİ EN İYİ DEVLETE TERCİH EDER

başta ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ olmak üzere bilkent , bau gibi okullar tr'nin en iyi akademik kadrosuna ve eğitim olanaklarına sahip  

• +olarak en iyi kebaba  

• yalan arkadaşlar diyarbakırlı bi çocuk girmiş özyeğine geçen grupta kürdistan falan diyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

yalan arkadaşlar diyarbakırlı bi çocuk girmiş özyeğine geçen grupta kürdistan falan diyordu

okulumuzda öyle kişileri barındırmayız rahat ol.

• bende vakıfta burslu okuyorum.burada hiç bölücülük fikrine sahip kimse görmedim ya da kendini dışa vurmadı.koyu bir türk milliyetçisiyim odtüde falan olsam kesinlikle bıcak yemiştim burda herkes birbirine saygılı

• Annem tepsi kebabını yapmayı beceremiyo bi konuşayım özyeğine yazdırmayı düşünüyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özyeğin fanboy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet vs %100 burslu vakıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen kaydımı sildirip Fuzuli Uni ye kaydımı alıyorum teşekkürler powerpuff girls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawandorder -- 20 Eylül 2021; 10:6:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üniguardlığın lüzumu yok

• bilkent tamam da özyeğinle bau ne aK?

• Devlette olanlar anlık

• Hocam eş değer gözüken vakıf ve devlet üniversitesini karşılaştırınca devlet her türlü öne geçer daha çok çalışmak gerekir aynı imkanlara sahip olmak için ama bu dezavantaj değil bence demek istediğim boun>Koç
    ODTÜ>Sabancı gibisinden Bilkent istisna Bilkent=ODTÜ Boğaziçi diyebiliriz ee pc gibi bölümler için
    Hacettepe YTÜ istanbul kesinlikle >özyeğin mesela jungle diye bi arkadaş İstinyede okuduğu sıralar İstinye çok iyi vs diyordu (bence de iyi ama Konya’ya geçince hemen çark etti o yüzden bu konuları açanların kendini kandırmaktan başka bi olayı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrahpaşa MD -- 20 Eylül 2021; 13:14:53 >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Adı ne çocuğun

• kürtçü restrop

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    DŞUUDİUŞDUDŞİDIUŞEYŞSEUİUŞAUAŞ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    aklima geldi yine guldum kfmxkfkxjfjdkf

• kürtçü restrop bu sene öğrenci tanıtım ekibinde okula gelmek isteyen minik hevalleri bekliyor 

• Özyeğinle kebap ne alaka bi türlü anlamadım

• bau > bilkent

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Oldlar arasında bir şaka özyeğin troll konuları vardı  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.